The TV Boy
|
При blizoo някаква идея, къде може да го метнат това HBO 3, ще е тъпо, ако е на 214, въобще наистина трябва да ги пренаредят всичките.
Ще го бутнат точно там най-вероятно до като не ги пренаредят всичките.  Между другото оффтопик - май до колкото получавам информация Близу вече тотално са се преместили от сградата в Студентски град и са вече при Мтел в Западна фабрика...
|
|
|
|
|
naskox
|
Мен даже ми звъняха. Вече действали, като една компания, бил съм запознат и такива работи, Целта беше да ми пробутат мобилни планове.
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Какво ще дават по HBO 3 , защото в различни сайтове пише различни неща? Принципно би трябвало да имаш опция да си ги подредиш както искаш. Друг е въпросът, че каналите са прекалено много и лично на мен не ми се занимава да пренареждам 200 канала...  А и честно казано от тях гледам само 10-ина, на които съм им свикнал вече къде са. Вярно, че като сложат нов канал или пък махнат някой, малко се разместват, ама пак си свиквам къде е и така... А аз трябва да подреждам 320 канала ... 
|
|
|
|
flaboyblast
|
Какво ще дават по HBO 3 , защото в различни сайтове пише различни неща?
Основно сериали и тук там някой филм.
|
|
|
|
naskox
|
Аз доколкото знам щели да контрастират върху Европейски продукции, но не мога да се сетя къде го четох. HBO–то си остава основния с премиерите, HBO 2 си остава с комедийно/семейния профил и по HBO 3 ще връткат по старите неща и както казах, ако е било вярно повечко европейски продукции.
EDIT: Абе и така няма да е, просто ще изчакаме още 4 дена и ще се разбере, в интернета кво ли не пише. Само ми е любопитно, като ще дават по едно и също време премиерите в САЩ и тук, аджеба ще си направи ли някой труда да ги превежда или ще си шляпат на английски без субтитри...
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Аз доколкото знам щели да контрастират върху Европейски продукции, но не мога да се сетя къде го четох. HBO–то си остава основния с премиерите, HBO 2 си остава с комедийно/семейния профил и по HBO 3 ще връткат по старите неща и както казах, ако е било вярно повечко европейски продукции.
, Така ще е най-добре да стане. Дано филмите да са със субтитри. EDIT: HBO 3 вече стартира .
|
|
|
|
flaboyblast
|
EDIT: HBO 3 вече стартира .
Къде? Основният НВО канал ще продължи да излъчва най-големите драматични продукции на НВО едновременно с американската им премиера (напр. Game of Thrones 6 – от 25 април, още в 04:00 БГ време, като прайм-тайм излъчването в 21:00 се запазва).
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Къде?
Пуснах сканиране и ми излезе. На два малко известни оператора
|
|
|
|
Robimir
|
Аз съм на Vivacom (IPTV), имам HBO пакета, но нямам канала. Я, пост 100. 
|
|
|
|
flaboyblast
|
Пуснах сканиране и ми излезе. На два малко известни оператора
А на български ли е или на румънски (при тях е стартирал)?
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
С български субтитри
|
|
|
|
The TV Boy
|
Не е стартирал официално канала! Това което е станало е че се е появил за да се настроят операторите, до тогава ще излъчва само шапки и заставки! Вижте че още в сайта на HBO му я няма програмата...
|
|
|
|
tvreiting
|
Открих начин, как да се използва НВОGO без абонамент към определена услуга. Натискате на регистрация http://www.hbogo.bg/pages/registration.aspx и избирате Битката за превъзходство. След това си правите регистрация и вече имате достъп до НВОGO. Незнам докаго е велидна тази регистрация, но работи. Получавате и код за смарт тв. Удобно е за телевизор.
|
|
|
|
TV81
|
От около 2 седмици по Cinemax засичам филми с БГ аудио. Някой засичал ли е и преди години излъчвания с БГ аудио или явно в действителност е нововъведение за канала?
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
От около 2 седмици по Cinemax засичам филми с БГ аудио. Някой засичал ли е и преди години излъчвания с БГ аудио или явно в действителност е нововъведение за канала?
Към декември имаше няколко филма с българско аудио .
|
|
|
|
flaboyblast
|
Към декември имаше няколко филма с българско аудио .
Още преди години си даваха филми като Аз, Проклетникът с БГ Аудио.
|
|
|
|
TV81
|
Анимациите са с БГ аудио винаги, да. Имах предвид игрални, че преведените филми, които видях наскоро бяха стари драми и приключенски от края на 80-те
|
|
|
|
break
|
Отвреме навреме дублират филми с потенциална детска аудитория. Предполагам, че си попаднал на Крул. По НВО също има такива филми.
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Знам. Не говорех за анимациите, а за няколко драми и игрални филми, които им забравих името, забравих да уточня.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Ми че то и български филми са давали по Cinemax... Не знам какво се учудвате.  Сега не мога да си спомня кой точно беше, но имам спомен че съм гледал.
|
|
|
|
|