TopCat
|
Този филм е от 2017-та, да не би да имаш предвид Spider-Man: No Way Home?
Да, прощавайте, просто докато си бях пуснал Homecoming по D+ и съм го описал грешно . Е, вече не излиза, де. Дано има 4К, когато го пуснат официално.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
sisobe
|
Да, прощавайте, просто докато си бях пуснал Homecoming по D+ и съм го описал грешно . Е, вече не излиза, де. Дано има 4К, когато го пуснат официално. Като стана дума за D+, там само на телевизор качеството е най-добро, ако се гледа от браузър на компютър или друго мобилно устройство, качеството максимум е 720p, освен, ако филмът няма таб "VERSIONS", където има версия в IMAX и широкоекранна.
|
|
|
|
TopCat
|
Като стана дума за D+, там само на телевизор качеството е най-добро, ако се гледа от браузър на компютър или друго мобилно устройство, качеството максимум е 720p, освен, ако филмът няма таб "VERSIONS", където има версия в IMAX и широкоекранна.
Апликацията на D+ за Windows 10/11 от Windows Store - a си върви на Full HD още откакто я ползвам, вече близо година. Съветвам те да пробваш. А и като цяло е много по - бърза за навигация и работи по - плавно от уеб версията.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
TopCat
|
"Скуби-Ду! Къде ми е мумията" е оправен.
Е.... как така? Какво стана с това невероятно твърдение от тяхна страна? Здравейте,
Моля, имайте предвид че времетраенето на продукция може да има леко разминаване поради формата, който се излъчва в платформата ни. Въпреки тази разлика, съдържанието не е отрязано по никакъв начин и продукцията е цялостна.
|
Hater by Design.
|
|
|
flaboyblast
|
Е, няма такава платформа. Infinity Train им беше от най-гледаните анимации, а са го махнали. Не я разбирам как работи, ама ми беше от най-любимите сериали в платформата, браво, HBO, продължавайте да доказвате, че Дисни+ са по-добри, които продължават да държат и неуспешни сериали в платформата си.
|
|
|
|
TopCat
|
Е, няма такава платформа. Infinity Train им беше от най-гледаните анимации, а са го махнали. Не я разбирам как работи, ама ми беше от най-любимите сериали в платформата, браво, HBO, продължавайте да доказвате, че Дисни+ са по-добри, които продължават да държат и неуспешни сериали в платформата си.
Махнали са и Real Time w/ Bil Maher - едно от най - популярните им предавания въобще. Абсолютна простотия. Но да завършим с нещо позитивно: най - после са добавили Fresh Prince of Bel Air. Уникален сериал.
|
Hater by Design.
|
|
|
Space_War
Потребител
|
Изчезнаха и всички епизоди на Елиът От Земята (без първия)
|
|
|
|
ivander
Потребител
|
Днес от HBO платформата махнаха 9-ти и 10-ти сезон на Спондж Боб. Остана само 8-ми. Малкият хич не е доволен. Какво се случва, вместо да добавят нови неща се премахват сериали един след друг...
|
|
|
|
naskox
|
Прочети малко по-нагоре, явно вече има резултат от тия писания, което наистина ще е жалко за услугата.
|
|
|
|
flaboyblast
|
В случая на Спондж Боб може да е изтекъл лиценза просто, тъй като не е тяхна продукция, а на Nickelodeon.
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Saturday Night Live вече е в БГ версията на HBO Max. Обаче качиха само епизодите от миналата година.
Също така са добавили нови филми в платформата, сред които "Елвис" (2022), "Завръщане 2" (2022), "Топ Гън" (1986), "Клифърд, голямото червено куче" (2021), "Jackass: Кретените завинаги" (2022) и "Как да си дресираш дракон" (2010) (със синхронния дублаж на Александра Аудио).
"Чичо Дядко" (Uncle Grandpa) все още си стои в БГ версията, въпреки че в САЩ го няма в Max.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Както CN вече традиционно прави, последните 20 минути на King Tweety липсват в HBO Max.
|
|
|
|
TopCat
|
Нещо мега яко бе добавено в българската версия на HBO Max, а именно - Batman: TAS. Сериалът е излъчван по БНТ през 90те, а след това и по Диема Фемили, когато направиха страхотната си програмна схема пълна с класически анимации преди 15 - тина години. Сега отново имаме възможност да го гледаме, този път вече и в HD.
|
Hater by Design.
|
|
|
goji7
|
Интересно, че е анимационен сериал, но е със субтитри, докато има и игрални сериали като Тъмните му материи, който е и с аудио. Но пък много хубавото е че HD.
|
|
|
|
BlooMac
|
Практиката е да дублират само детското съдържание, в много редки случаи по-комерсиалното съдържание за възрастни, което става за семейно гледане (като „Приятели“ и „Тъмните му материи“), го дублират също. В случая Батман е част от WB/DC каталога и са му шляпнали само субтитри. Ако беше част от CN каталога, нямаше изобщо да го добавят, защото нямат синхронен дублаж и класиките за CN Европа са табу.
|
|
|
|
goji7
|
Според мен не са поръчали и дублаж, защото сериалът има 85 епизода, но пък Приятели също го качиха на един път с дублаж, а е над 200 епизода.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Не са поръчали дублаж, защото копията на сериала не са качени през Cartoon Network, това е причината Самурай Джак да няма дублажа. Дори и детско съдържание да е, ако не е филм, са готови да е само със субтитри, ако копията не са на CN.
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Не са поръчали дублаж, защото копията на сериала не са качени през Cartoon Network, това е причината Самурай Джак да няма дублажа. Дори и детско съдържание да е, ако не е филм, са готови да е само със субтитри, ако копията не са на CN.
Значи ако някога качат в секцията DC анимационните сериали на DC, няма да бъдат с дублаж, защото не са излъчени по CN досега.
|
|
|
|
|