Iordan
|
|
« on: 27 February 2016 13:05:32 » |
|
|
|
|
|
|
tvreiting
|
|
« Reply #1 on: 27 February 2016 13:16:15 » |
|
На следващия ден гледам списъка с победителите. Не ми е интерсно да ги стриймвам. Стриймвам музикални награди като на МТВ.
|
|
|
|
|
Iordan
|
|
« Reply #2 on: 27 February 2016 13:41:59 » |
|
Номинираните тази година:
|
|
|
|
Iordan
|
|
« Reply #3 on: 29 February 2016 06:55:17 » |
|
Честито на Лео! Най-добър филм – „Спотлайт“, най-добра актриса – Бри Ларсън. Пълен списък тук.
|
|
|
|
flaboyblast
|
|
« Reply #4 on: 29 February 2016 07:40:18 » |
|
За Отвътре Навън въобще не съм изненадан, но как Стар Уорс и един Оскар не грабна?
|
|
|
|
Iordan
|
|
« Reply #5 on: 29 February 2016 12:05:56 » |
|
За Отвътре Навън въобще не съм изненадан, но как Стар Уорс и един Оскар не грабна?
Ъ, де, и аз това се чудя. Нещо тази година церемонията не ми се стори на ниво. Водещият беше добре, в сравнение с миналогодишния, но имаше как „анимационните презентатори“ да бъдат холограма върху сцената, а не подготвена анимация. Декорите ги движеха хора, но помня от някоя от предишните церемонии, че бяха моторизирани, като не виждам защо не беше и тази година така. Поне си набелязах да гледам „Лудия Макс“.
|
|
|
|
The TV Boy
|
|
« Reply #6 on: 29 February 2016 12:19:12 » |
|
Еее, замина си още един дългогодишен meme . Причината поради която Star Wars ги няма е че за да избегнат всякакви възможности за спойлери преди филма от Дисни не са го събмитнали за оценка и ревю в определения от Академията срок за да се бори за Оскар, защото филма бидейки пуснат в края на годинта е трябвало да бъде събмитнат по рано. Така че са преценили по добре да жертват Оскар, отколкото интерес и приходи.
|
|
|
|
break
|
|
« Reply #7 on: 29 February 2016 12:35:03 » |
|
Star Wars ги има с 5 номинации, от които (заслужено) не спечели нито една.
|
|
|
|
Iordan
|
|
« Reply #8 on: 29 February 2016 14:09:26 » |
|
+1, по-горе, в пълния списък с номинираните, може да се провери. На мен също не ми хареса особено филма (обаче мнението ми често е различно от това на Академията и затова съм писал „Ъ, де…“).
|
|
|
|
tvreiting
|
|
« Reply #9 on: 29 February 2016 16:49:16 » |
|
То трябваше да добавят и Avengers: Age of Ultron. Но за мен Грами наградите и Оскарите си остават награди които се гласуват от някакви си които уж разбират от изкуство. Трябва да ги премахнат и да оставят феновете да гласуват.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Това за Star Wars че няма да участва на Оскарите го бях чел в един сайт декември месец, но все пак са успели да се внедрят по някакъв начин... А иначе и аз подозирах че няма да спечели награда, просто без Лукас Дисни сами не могат да направят нещо чак толкова добро по франчайза, че и Оскар да им дадат за него...
|
|
|
|
Iordan
|
Но за мен Грами наградите и Оскарите си остават награди които се гласуват от някакви си които уж разбират от изкуство. Трябва да ги премахнат и да оставят феновете да гласуват.
Доколкото знам, наградата за най-добър филм се гласува от всякакви хора. В останалите категории гласуват професионалисти от бранша (на самата категория).
|
|
|
|
flaboyblast
|
Щеше да ми е много смешно, ако Силата се Пробужда беше номинаран, да не кажа спечелил, Оскар за най-оригинален сценарии, голяма ирония щеше да е.
|
|
|
|
|