BG TV Talk
08 July 2020 11:09:31
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 56   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 130649 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 505WWW
« Reply #840 on: 13 June 2019 17:45:51 »

И какво излиза - по БНТ не трябва да се излъчва нищо, освен евтини собствени предавания, за да имат пари. Ще стане толкова еднообразна програма, колкото не е била дори и в кризите през 90-те.
Ами, спортните права са скъпи и явно не успяват да избият парите, които са инвестирани в тях. Въпреки че, доколкото помня, в топ 50 най-гледани предавания за месеца, ако БНТ въобще присъства, то е именно с някой мач. Прав е pesho, че трябва да се разкарат тъпите предавания като "Спортисимо", които само гълтат пари, а нищо не носят.

Както се вижда, основните разходи на БНТ са за разпространение на каналите, та трябва да се вземат мерки или да се намалят таксите за ефирно излъчване, или примерно да се закрие "БНТ 3", по което в повечето време въртят повторения, пък спортните събития да се прехвърлят по останалите канали на БНТ.

Иначе сериалите на БНТ винаги са били между 6 и 12 епизода, защото просто за толкова им стига бюджетът. Сега това ти се е набило в погледа заради "Денят на бащата" и "Островът на сините птици", но спомни си, че и сезоните на "Под прикритие" бяха по 12 епизода. Той беше по-дълъг първо заради чудовищния рейтинг за възможностите на БНТ и второ поради факта, че тогава бюджетът на БНТ беше по-голям. Ако не се бъркам, в последните години бюджетът на телевизията става все по-малък и по-малък.

А и браво на Кошлуков, че от раз е успял да намали разходите със 7-8 милиона лева. Вярно, че е взел доста кардинални мерки, като продажбата на спортни права, но явно друг вариант няма. Сега само трябва да измислят с какво да привлекат вниманието на зрителите и рекламодателите, щом вече няма да има футбол и "Стани богат". Лично според мен тези неща бяха най-интересните в програмата на БНТ...
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 56   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy