BG TV Talk
28 February 2020 04:18:41
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 51   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 115039 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 331WWW
« Reply #840 on: 06 July 2019 11:32:17 »

Малко прекалиха с тези спортни права, аз затова писах в анкетата им, че не трябва третият канал да се казва БНТ спорт. Обаче ако Кошлуков наистина махне всичко и го даде на другите оператори ще бъде голяма грешка. Телевизията се прави за зрителите, не за бюджета. Също е интересно за колко пари е това сублицензиране спрямо това, което БНТ плащат, и дали ще си избият разходите.
Той май вече махна всичко, което може, за да покрие част от дълговете на БНТ. Както се каза, има неща като Олимпиадата, които БНТ е длъжна да излъчва, независимо колко са й скъпи. Иначе ми хареса идеята на Сашо Диков да направи "БНТ 3" канал за развлечение и спорт, а не чисто и просто само за спорт.

А ако бях на мястото на Кошлуков, първото нещо, с което бих се захванал в БНТ, е да сменя изцяло хората в рекламния отдел на медията. Просто не е допустимо по време на най-рейтинговото им предаване "Стани богат" да има само 1 минута реклама... Не е допустимо също да излъчват световното по футбол за жени и да няма абсолютно никаква реклама за него. И това не са единствените случаи, де. Кой знае колко интересни неща са излъчени по БНТ без да им се направи абсолютно никаква реклама. И ако им бяха правили нужната реклама, съм сигурен, че телевизията нямаше да е в това окаяно състояние, в което е в момента... Undecided
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 51   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy