BG TV Talk
26 February 2020 20:37:09
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 51   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 114828 times)
monk1900
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 238« Reply #840 on: 06 July 2019 15:49:05 »

Телевизията се прави за зрителите, не за бюджета.
Да, телевизията се прави за зрителите, но също така се и финансира от зрителите. Дали ще е чрез реклами или чрез обществено финансиране, или чрез месечна такса, накрая зрителя директно и/или индиректно плаща за телевизията (независимо дали става на въпрос за БНТ или друга телевизия).

Няма как бюджета, даден директно и/или индиректно от зрителя, да се превишава (в името на зрителя), да има един постоянно растящ дефицит, междувременно бюджета да се намалява, а зрителят да не проявява кой знае какъв интерес към нещото, за което се харчат толко много пари.
Длъжността е генерален директор на БНТ, не шеф на свободния свят, та няма как да си позволи лукса да затъва в дългове, които не възнамерява да плаща.

БНТ 3 има горе-долу сходен рейтинг с този на БНТ 2, като нито един от двата канала не влиза нито в Топ 20 (4+), нито в Топ 20 (1849).
Diema Sport 1 има по-висок рейтинг от БНТ 2+3 взети заедно, при положение, че е платен канал. Значи който толко му се гледа футбол си плаща така или иначе.

Кошлуков най-адекватно говореше от кандидатите, които гледах. Има планирани някакви конкретни стъпки.
Стани богат до колкото разбрах каза, че иска да го замени със сходен по-евтин формат. По-добре според мен би било да пробват първо да му запълнят рекламното време, евентуално биха могли да си избият част от разходите.

Иначе доста добри идеи има в концепцията, остава само да си ги реализира. Колко му е да сложиш едни субтитри в новините и да направиш мобилно приложение (от техническа гледна точка това не са чак кой знае колко трудни или скъпи неща).
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 51   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy