BG TV Talk
17 February 2020 03:04:51
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 51   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 114032 times)
monk1900
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 238« Reply #840 on: 06 July 2019 23:39:02 »

По-скоро бих казал, че използваха бюджета не за да угаждат на зрителите, а на себе си. И от там идват и проблемите.
В концепцията си Кошлуков беше посочил механизми, с които това да се предотврати за в бъдеще. Да се прави пълен финансов отчет пред Съвета за електронни медии и информацията за финансите като цяло да е публична. Тоест, като имат предвидени да харчат за нещо пари, това да е достъпно като информация на сайта им.

Ако успее това да го въведе и законодателно ще е чудесно, понеже бъдещите директори няма да могат да си правят вече каквото искат.

Евентуално ще има някакви сделки, чиято цена няма да може да бъде публично оповестена, но пък ако СЕМ имат достъп до договорите, ще може своевременно да реагират.

Идеята му е първо да махне ненужните харчове и после хората като знаят за какво се харчат парите им като данъкоплатци (и знаят, че се харчат разумно), да окажат натиск върху управляващите, които да вдигнат бюджета.

Иначе, както вече написах, трябва да се смени целият рекламен отдел на телевизията, тъй като сегашният явно е доста некадърен, щом не може да запълни 5 минути реклама по време на "Стани богат"...
И Кошлуков засегна темата с рекламите при няколко от въпросите. Щом били кекави и не можели да си продават както трябва рекламното време, по-добре да били аутсорснали тази работа на рекламните агенции.
Според мен да се пробва да се сформира един кадърен екип първо и чак тогава ако не се получи да търсят други варианти. Рекламните агенции предполагам си начисляват немалки проценти.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 51   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy