BG TV Talk
26 January 2021 07:50:50
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 62   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 155579 times)
Roostersonair
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 273


« Reply #900 on: 09 September 2019 08:49:17 »

Към негативите, лично на мен ми изглежда, че или осветлението е по-силно, или по-скоро видеостената за времето е слаба като яркост, защото се виждат лампите като отражение, а даже се вижда и сянката на някой оператор как върви. Другото нещо е чиста формалност, прави ми впечатление, освен ако шрифта не е такъв, че постоянното време, което показват има излишен интервал между минутите, например вместо "8:14", часовника на вид изглежда като "8:1 4"(Това са дребни неща, но ми направиха впечатление)

Е, то можеха да понамалят осветлението, за да е по-малко дразнещо на очите на хората в студиото. Можеха също така и да пооправят часовника долу вдясно, например да оправят излишния интервал между минутите (една от дребните грешчици, които си споменал), ама нещо апаратната им леко куца.
Но да оставим настрана тези грешки. Сутрешния блок от новия сезон до някаква степен е добър. Харесва ми, особено водещата Христина Христова (да не се бърка със истинското име на певицата Тита), тя е много красива във ефир  Roll Eyes (съжалявам че го споменах така, но не се сдържах).

Нямам търпение да видя обедните новини в HD качество от Студио 3, както и за "БНТ на 60" със Драго Чая тази вечер.   Afro
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 62   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy