BG TV Talk
04 July 2020 08:35:04
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 56   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 130248 times)
spike
Админ
Маниак
******
Online Online

Posts: 3 502WWW
« Reply #920 on: 01 October 2019 14:59:04 »

Кошлука продължава сечта в БНТ с пълна газ. Порадната неудобна нему глава, която взе е тази на  настоящият кореспондент на телевизията в Берлин Мария Стоянова. Да припомним, че през 2017 г. като тогавашен член на СЕМ тя бе единствената от състава на Съвета за електронни медии, която се обяви категорично против кандидатурата на Емил Кошлуков за генерален директор на обществената телевизия. Позицията й срещу него бе заради политическата му обвързаност като депутат, а и като програмен директор на националистическата телевизия Алфа. Тя постави под въпрос и качествата му за този пост.
Вече нищо не може да ме учуди в тази телевизия. Особено след като през уикенда в сутрешния блок излъчиха Георги Любенов правещ клизма на бившия главен прокурор Филчев в опита да се прочистят от всеки аспект на соросоидизма, демокрацията и разума, цитирайки Бареков. Няма дъно.
За Мария Стоянова четох, че е единственият кореспондент, който е бил на пълни разноски на БНТ. Телевизията й е плащала квартира, сметки, храна, че даже е имала подсигурена кола и личен шофьор. Тя с най-голямото си нахалство е пожелала дори да й осигурят чистачка, та това явно е преляло чашата и са решили да я съкратят. То излиза, че тя си е прекарвала в Берлин все едно е на хотел, ама с парите на държавната телевизия... Grin
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 56   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy