BG TV Talk
17 October 2021 06:42:06
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 65 66 [67]   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 196449 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 964WWW
« Reply #1320 on: 05 September 2021 14:23:45 »

Офтопик: Тъй като аз съм човек, който е фен на шоуто и следи международен фен форум, свързан с него, та причината според мен е че когато от Sony Pictures Entertainment им връчиха т.нар. "библия" на шоуто (в която е описано всичко - кой графичен пакет трябва да се използва, а те са няколко, какви да са правилата на играта, декори, осветление, елементи на играта и т.н.) на bTV им се налага сигурно да следват точно нея, според която по всяка вероятност трябва да следват и новата линия графики и декори (изначално въведени във Великобритания през 2018 г.). И може би затова им се налага да закупуват нови декори, за да следват "новият дизайн". В момента той се прилага и в Щатите, Израел, Уругвай, Индия, Хърватия и т.н., а нищо чудно да навлезе и в България. А декорите, останали наследство от БНТ, са част от старата дизайнерска линия графики и декори, използвана на родна земя до 2020 г. Но пък може bTV да купят част от тях и да направят микс между новия и класическия дизайн. Тук прилагам линк към въпросния форум с една тема за примерен дизайн на студиото на "Стани богат", създаден от моя милост, за да видите какво имам предвид: https://millionairefans.net/thread/4389/idea-studio-bulgarian-wwtbam-sketchup

П.С. Тъй като поне аз имам какво още да разказвам относно шоуто, а то не е малко, мисля че тези неща около "Стани богат" трябва да отидат в отделна тема във форума. И всеки, който има мнение, информация и други неща, свързани с шоуто, да се пишат в тази тема.
То хубаво, че в някои страни е въведен нов декор, но във всички държави ли той трябва да е напълно еднакъв? В чужди издания на "Маскираният певец" и "Като две капки вода" например декорите са по-различни от нашите, пък не виждам тук да правят промени.
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 65 66 [67]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy