Roostersonair
|
Аз мисля да оставям това тук:  (извинявам се, ако размерът на постера е голям) Сега искам да разясня някои неща: Не, не работя във и/или за БНТ. Това е фен постер, които не е правен от самата телевизия, аз съм го правил. Не, не е правено с Фотошоп, така че ви моля да не ме питате с каква програма съм направил този постер. Знам, че това е мини-сериал, но мисля, че той заслужава повече внимание, както при останалите такива на БНТ. Маркетинговите решения на телевизията, както е споменал TopCat, не са никак добри. Ще кажете, че съм го направил този фен постер за последните епизоди на "Аз и моите жени" в отговор на това, което е казал TopCat в края на миналия месец. Та това е. Друго няма какво да кажа. Честити Свети Валентин и Трифон Зарезан от мен! 💝🍷
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
БНТ се разделя с дългогодишния водещ Спас Кьосев от утреТой беше много добър водещ, даже беше от малкото добри водещи в БНТ, които са издържали ерите на генералните директори на БНТ, сред които Пръмова, Анкова, Каменаров и Кошлуков, всичко това за почти 20 години. За зрителите на обществената телевизия, които са свикнали да го гледат в новините в 20 часа през всичките тези 18 години, той много, ама изключително много ще липсва на екран. Пожелаваме му много успех в новият му път занапред!
|
|
|
|
pesho
|
От 23.02 се завръща БНТ представя в 21ч. От 24.02 се завръща Музика безкрай отново в 21ч.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Айде честито! "Събота вечер с БНТ" вече се продуцира от TheGoodCompany. Обаче не съм сигурен дали това е нова продуцентска къща или ново име на "Ес Пи Ви Тенк"  EDIT: Сега набрах "Ес Пи Ви Тенк" в Google и се оказа, че TheGoodCompany е всъщност новото им име... от 4 февруари 2022 година. https://papagal.bg/eik/204838138/7088Ами очаквайте от понеделник преди интрото на "Последният печели" да се появи новото им име вместо старото им такова.  Между другото логата и предупреждението, както и фона, в началото на изданието им на 19.02. с.г. са анимирани. Преди бяха на стоп кадър редом с фоновата музика. Изглежда, че почнаха да се учат от предишните продуценти на вечерното шоу на БНТ от миналия сезон, в който водещ беше Митко Павлов - знаете кои са.
|
|
|
|
spike
|
Айде честито! "Събота вечер с БНТ" вече се продуцира от TheGoodCompany. Обаче не съм сигурен дали това е нова продуцентска къща или ново име на "Ес Пи Ви Тенк"  EDIT: Сега набрах "Ес Пи Ви Тенк" в Google и се оказа, че TheGoodCompany е всъщност новото им име... от 4 февруари 2022 година. https://papagal.bg/eik/204838138/7088Ами очаквайте от понеделник преди интрото на "Последният печели" да се появи новото им име вместо старото им такова.  Между другото логата и предупреждението, както и фона, в началото на изданието им на 19.02. с.г. са анимирани. Преди бяха на стоп кадър редом с фоновата музика. Изглежда, че почнаха да се учат от предишните продуценти на вечерното шоу на БНТ от миналия сезон, в който водещ беше Митко Павлов - знаете кои са. Ами... The Good Company звучи доста по-добре от "Ес Пи Ви Тенк".  Те впрочем не знам защо го изписваха на кирилица, след като очевидно е абревиатура на английски и е по-редно да се изпише SPV Tank. Иначе не знам дали утре "Последният печели" вече ще е с каш с новото име. Все пак предаването се снима предварително, та само те си знаят кога са заснети въпросните епизоди и дали продуцентската компания вече е била сменила името си.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Ами... The Good Company звучи доста по-добре от "Ес Пи Ви Тенк".  Те впрочем не знам защо го изписваха на кирилица, след като очевидно е абревиатура на английски и е по-редно да се изпише SPV Tank. Иначе не знам дали утре "Последният печели" вече ще е с каш с новото име. Все пак предаването се снима предварително, та само те си знаят кога са заснети въпросните епизоди и дали продуцентската компания вече е била сменила името си. Е, каквото стане! Ако все още не са сменили заставката преди интрото на "Последният печели", след няколко броя може евентуално да я сменят. Все пак за всичко си има време, нали така? А и си прав, TheGoodCompany е една идея по-добро име от предишното им такова (неслучайно новото им име е такова  ). Напомня ми на Nutrica Films - предишните продуценти на шоуто.
|
|
|
|
spike
|
Аз мисля да оставям това тук:  (извинявам се, ако размерът на постера е голям) Сега искам да разясня някои неща: Не, не работя във и/или за БНТ. Това е фен постер, които не е правен от самата телевизия, аз съм го правил. Не, не е правено с Фотошоп, така че ви моля да не ме питате с каква програма съм направил този постер. Знам, че това е мини-сериал, но мисля, че той заслужава повече внимание, както при останалите такива на БНТ. Маркетинговите решения на телевизията, както е споменал TopCat, не са никак добри. Ще кажете, че съм го направил този фен постер за последните епизоди на "Аз и моите жени" в отговор на това, което е казал TopCat в края на миналия месец. Та това е. Друго няма какво да кажа. Честити Свети Валентин и Трифон Зарезан от мен! 💝🍷 Хубав постер, въпреки че финалът на сериала хич не ме изкефи. Още от самото начало с нетърпение очаквах момента, в който главният герой ще трябва да направи окончателен избор между двете жени и когато той най-накрая настъпи, просто кола блъсна главния герой и той умря. 
|
|
|
|
Roostersonair
|
Хубав постер, въпреки че финалът на сериала хич не ме изкефи. Още от самото начало с нетърпение очаквах момента, в който главният герой ще трябва да направи окончателен избор между двете жени и когато той най-накрая настъпи, просто кола блъсна главния герой и той умря.  Да, за мен финалът наистина ме свари неподготвен, докато го гледах. И аз очаквах той да има добър край, но уви, аз жестоко съм сгрешил. (освен ако има ранен сценарий за сериала, в който има различен край, който не е толкова трагичен, какъвто беше във финалния продукт) Въпреки това, като изключим финалът, "Аз и моите жени" е хубав сериал, макар и да е кратък. А иначе за фен постера, който съм правил дни преди последните два епизода на сериала - много благодаря за мнението ти. Надявам се да се е харесало на останалите потребители от форума.
|
|
|
|
spike
|
Да, за мен финалът наистина ме свари неподготвен, докато го гледах. И аз очаквах той да има добър край, но уви, аз жестоко съм сгрешил. (освен ако има ранен сценарий за сериала, в който има различен край, който не е толкова трагичен, какъвто беше във финалния продукт)
Въпреки това, като изключим финалът, "Аз и моите жени" е хубав сериал, макар и да е кратък.
А иначе за фен постера, който съм правил дни преди последните два епизода на сериала - много благодаря за мнението ти. Надявам се да се е харесало на останалите потребители от форума.
Аз нямам нищо против кратките сериали, даже ги предпочитам пред безкрайните поредици, дето разводняват историите с какви ли не глупости. В случая всичките мини-сериали на БНТ през последните години са на страхотно ниво от всяка гледна точка. Просто им е време да направят и някоя по-дълга поредица, ако не с повече епизоди, то поне с повече сезони. За последните 12 години май само "Под прикритие" имаше повече сезони. 
|
|
|
|
spike
|
БНТ са обявили нови конкурси за сериали и филми: https://bnt.bg/news/bnt-obyavi-nachaloto-na-dve-novi-redovni-konkursni-sesii-za-filmoproizvodstvo-303723news.htmlЖалко, че този път не са предвидили сериал по литературно произведение, но иначе обявените позиции са за 4 игрални сериала - ситком (24 епизода), драма или криминална драма (12 епизода) и два сериала по 6 епизода без предварително зададен жанр. Харесва ми, че са предвидили хем мини-сериали, хем и малко по-дълга поредица. Иначе дано тази година одобрят някой ситком. Миналата година май изискването беше за 40 епизода, та тази поне са намалили критерия.  Става ясно и, че през април почва да се снима един от новите сериали на БНТ "Вина": https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/11006697Предполагам, че през есента ще го пуснат и в ефир. В различен етап на подготовка са също сериалът "Войната на буквите" и игралните филми "Дядо Въльо", "Връзка" и "Четири достоверни истории за една абсурдна вечер", както и документалният филм "Съдия след игото". Радвам се, че БНТ вече контролират изкъсо какво се случва с проектите, спечелили сесии, че досега някакви проекти само печелеха и се появяваха в ефир години след това.  Да не говорим пък за сериала "Ескейп", който спечели конкурс преди 10-ина години, обявяваха кастинги за актьори и изведнъж проектът потъна в пълна мъгла и така и не беше реализиран. 
|
|
|
|
Roostersonair
|
На мен ми иде здравата да опердаша тези, които отговарят за програмата на БНТ. (и най-вероятно и генералния ѝ директор)  Тази вечер щеше да има епизод на "Музика безкрай", в който гостуват Кристина Димитрова и Нели Петкова. Даже инфото за този епизод и промото са в сайта на телевизията: https://bnt.bg/news/kristina-dimitrova-i-neli-petkova-v-muzika-bezkrai-304209news.htmlА те какво? Излъчват стар епизод на предаването в момента. Това, на което съм свидетел, е чиста фалшива реклама от страна на медията. Напълно несериозно е как може да не излъчват предвидени епизоди на техните предавания.
|
|
|
|
|
spike
|
На мен ми иде здравата да опердаша тези, които отговарят за програмата на БНТ. (и най-вероятно и генералния ѝ директор)  Тази вечер щеше да има епизод на "Музика безкрай", в който гостуват Кристина Димитрова и Нели Петкова. Даже инфото за този епизод и промото са в сайта на телевизията: https://bnt.bg/news/kristina-dimitrova-i-neli-petkova-v-muzika-bezkrai-304209news.htmlА те какво? Излъчват стар епизод на предаването в момента. Това, на което съм свидетел, е чиста фалшива реклама от страна на медията. Напълно несериозно е как може да не излъчват предвидени епизоди на техните предавания. Предполагам, че причината за това недоразумение е арестуването на Бойко Борисов. Частните телевизии също прекъснаха или изобщо не излъчиха някои от предвидените в програмата им предавания/сериали.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Предполагам, че причината за това недоразумение е арестуването на Бойко Борисов. Частните телевизии също прекъснаха или изобщо не излъчиха някои от предвидените в програмата им предавания/сериали.
Хм, значи затова е било така. Аз за какво се ядосах излишно снощи, че съм помислил, че са направили някаква грешка в програмирането.  Впрочем знам за новината от снощи, не е сякаш да не съм бил наясно с какво се случва у нас в момента.
|
|
|
|
spike
|
Следващата неделя (27 март) от 21:00ч. премиерно ще се излъчи българският филм "Котка в стената". За да съм напълно коректен, трябва да отбележа, че това ще е премиера само за националния ефир, понеже филмът неколкократно е излъчван по каналите на НВО. Не знам дали е случайно, но за съжаление последните уж премиерни български филми, които излъчва БНТ, са все такива, които вече са минали и през ефира на НВО. За сравнение по Vivacom Arena пък вървят филми, които не са видяли никакъв друг ефир, като "Ятаган" и "Шестият ден". Жалко, че този канал няма никаква реклама и върви само в мрежата на Vivacom. 
|
|
|
|
Roostersonair
|
От днес логото на TheGoodCompany (преди Ес Пи Ви Тенк), редом с логото на БНТ в началото на "Последният печели". (не е първоаприлска шега)
|
|
|
|
|
spike
|
Със сигурност е някакъв бъзик това. И за Кошлуков се знаеше още преди конкурса, че ще спечели, но тук цялата статия е пълна с абсурдизми. 😁
|
|
|
|
Robimir
|
Въпреки бъзика, и той, и Венелин Петков са спрягани от жълтите медии като потенциални претенденти за поста, освен Кошлуков. Ще видим скоро колко са познали.. 
|
|
|
|
TopCat
|
Въпреки бъзика, и той, и Венелин Петков са спрягани от жълтите медии като потенциални претенденти за поста, освен Кошлуков. Ще видим скоро колко са познали..  Всеки един от тях би бил по - удачен избор от сегашния профан, който е начело на телевизията 
|
Hater by Design.
|
|
|
|