|
spike
|
"Мамник" стартира на 8 януари и ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00ч. Надявам се това решение да сложи окончателен край на вечерното шоу с Тончо Токмакчиев. 😁 В неделя от 21:00ч явно ще повтарят по-стари български сериали. Тази седмица свършва повторението на "Всичко за сина ми", а другата седмица почва повторение на "На границата".
Засега иначе няма информация кога "Мамник" ще се излъчва по Bulgaria ON AIR.
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
БНТ май е единствената телевизия, която ще излъчи премиерен български филм около Коледа и това е филмът "Клас 90", който ще бъде излъчен на 27 декември от 20:30ч.
Впрочем доста нестандартно програмно решение, но на 25 декември "Българската Коледа" ще върви и по БНТ, и по "Нова". Досега май концертът никога не е вървял по две телевизии едновременно.
|
|
|
|
|
evgata
|
Българската национална телевизия ви кани на пищен Новогодишен спектакъл в три части. 🎉На 31 декември, сряда, от 20:30 ч. по БНТ 1 започват „Сватбарски мераци“. Шоуто, в което всички танцуват, пеят и се веселят на една маса, а поводът е сватба в новогодишната нощ. Програмата на БНТ 1 продължава с „Евро Кабаре“. Минути преди да сменим левовете в евро, ще подгреем с евъргрийни от Италия, Франция, Испания. БНТ ще поведе зрителите и на шеметно пътуване из новогодишните си програми. Сцени от Златния фонд на обществената телевизия, вплетени с нови скечове, с изпълнения на стари евъргрийни, с днешни популярни изпълнения на музикални звезди, комедийни актьори, балети, оркестри и ансамбли.. Режисьор на специалната новогодишна програма на БНТ е Димитър Шарков, а отговорен оператор – Емил Дюлгеров.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Българската национална телевизия ви кани на пищен Новогодишен спектакъл в три части. 🎉На 31 декември, сряда, от 20:30 ч. по БНТ 1 започват „Сватбарски мераци“. Шоуто, в което всички танцуват, пеят и се веселят на една маса, а поводът е сватба в новогодишната нощ. Програмата на БНТ 1 продължава с „Евро Кабаре“. Минути преди да сменим левовете в евро, ще подгреем с евъргрийни от Италия, Франция, Испания. БНТ ще поведе зрителите и на шеметно пътуване из новогодишните си програми. Сцени от Златния фонд на обществената телевизия, вплетени с нови скечове, с изпълнения на стари евъргрийни, с днешни популярни изпълнения на музикални звезди, комедийни актьори, балети, оркестри и ансамбли.. Режисьор на специалната новогодишна програма на БНТ е Димитър Шарков, а отговорен оператор – Емил Дюлгеров.
"Евро Кабаре" и "Новите години на БНТ" определено ми грабнаха вниманието. Колкото до "Сватбарски мераци" - това не звучи по-различно от досегашните новогодишни програми - глуповати скечове с едни и същи актьори и музикална китка от народни и естрадни песни.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
БНТ са избрали кандидатите да ни представят на "Евровизия". Победителят ще се избере чрез два концерта на живо и гласуване от зрителите. Те ще бъдат на 24 и 31 януари:
|
|
|
|
|
Robimir
|
Добър подбор на артисти, но изключително тъп формат. Въобще нямаше да им се получи тази манджа с грозде, ако по принцип си участвахме. Никъде не споменават, че ще има и трето шоу през февруари, където победителят ще изпълни 3 песни написани за Евровизия, уж предоставени от БНТ. Като журито и зрителите отново ще избират коя песен да изпратим.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Добър подбор на артисти, но изключително тъп формат. Въобще нямаше да им се получи тази манджа с грозде, ако по принцип си участвахме. Никъде не споменават, че ще има и трето шоу през февруари, където победителят ще изпълни 3 песни написани за Евровизия, уж предоставени от БНТ. Като журито и зрителите отново ще избират коя песен да изпратим.
Като цяло не е лоша идеята за музикален формат, но определено можеха малко повече да се постараят и да бъде поне 5-6 епизода.
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Не е лош избора, въпреки че ми писна да бутат Георги Любенов навсякъде.  В социалните мрежи бяха пуснали картинка със силуетите на водещите и имаше игра да се познаят кои са, та най-много предложения бяха за Миро и Мария Илиева. Аз лично щях да се изкефя най-много, ако бяха заложили на участници, които са ни донесли големи успехи там, като Поли Генова и Кристиян Костов например. Орлин Павлов също би бил добър избор за водещ, ама не точно на "Евровизия", понеже покрай участието му преди 20-ина години имаше сериозни скандали. 
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Забравих да спомена, че ще има и трета водеща - водещата на "В ритъма на града" Владимира Илиева ще е водеща в бекстейджа.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Поздравления към БНТ за "Мамник"! Лично за мен, това е най-добрият български сериал заедно с първи сезон на "Дяволското гърло" (вторият не ми хареса кой знае колко) за последните 10 години. Дано да екранизират и другите две книги и ми е много интересно как ще направят да изглежда птицата.
|
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
За Мамник има протичворечиви мнения. Ще го гледам тия дни, че досега нямах време. След като Вина ми се стори прекалено конфликтен и с прекалено много крясъци , тук вероятно ще намеря нещо по-различно.
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
С шоуто за Евровизия, БНТ доказаха, че никога няма да излязат от нафталина. Евтина продукция сякаш сме 2005, жури на средна възраст 55 години, регламент, който се мени в последния момент... Жалко за артистите, които бяха замесени във всичко това и не можаха да покажат истинския си потенциал. Иначе в предаването на Драго Чая бяха големи хвалби, и конкретно той не спираше да натървтва, че те били правили всичко от себе си, а ние все сме били недоволни. Време е да дадат правата поне за селекцията на bTV или Nova.
|
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
Защо? Кандидатите са все млади звезди. Другите телевизии да не направят чалгия от конкурса?
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
Защо? Кандидатите са все млади звезди. Другите телевизии да не направят чалгия от конкурса?
Абсолютно нищо лошо не съм казал за кандидатите, а за продукцията и регламента на БНТ. Дори по-горе съм споменал, че подборът на кандидатите беше доста добър, включително и избраните чалга певци.  Просто драгото, все невинно БНТ, за пореден път показва колко е некомпетентно и както видяхме в събота, се издъни отново. Съжалявам Дара, че заради тях получава огромен незаслужен хейт, и даже спомена днес, че обмисля дали въобще да участва. Надявам се да не се откаже и да стисне зъби, както и се справи с абсурдите на БНТ.
|
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Абсолютно нищо лошо не съм казал за кандидатите, а за продукцията и регламента на БНТ. Дори по-горе съм споменал, че подборът на кандидатите беше доста добър, включително и избраните чалга певци.  Просто драгото, все невинно БНТ, за пореден път показва колко е некомпетентно и както видяхме в събота, се издъни отново. Съжалявам Дара, че заради тях получава огромен незаслужен хейт, и даже спомена днес, че обмисля дали въобще да участва. Надявам се да не се откаже и да стисне зъби, както и се справи с абсурдите на БНТ. Не знам за вас, но щеше да е по-добре БНТ да се откажат от този конкурс вместо пак да се мъчат с него за един Господ знае кой път вече... И Кошлуков трябва най-накрая да си ходи от тази телевизия (не ми пука за Сашето Йовков, СЕМ, онази политическа свиня или за който и да е мазен политик в тази държава), защото сигурно и той носи отговорност за цялата тази некадърност с националната селекция.
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Всеки път едно и също с тая селекция. 2005-та ако не се лъжа Емил Кюлев купи гласовете за Каффе, сега Саня Армутлиева ги купи за Дара. И да - Саня която продуцираше Х-Фактор с Магърдич има впъти повече връзки от тези които в момента правят България търси талант и Гласът на България за да може да си го позволи и години след като Х-Фактор е спрял само изпълнители от там да успяват да пробиват по големи форуми за разлика от тези излезли от форматите на БТВ.
|
|
|
|
|
|
|
|