Roostersonair
|
"Музика безкрай" сезон 3 скоро по БНТ. Преди малко имаше кратка автореклама. Аз имам един въпрос: Защо!?  Защо пак ще ни тормозят с това безполезно предаване!?  Нима един сериал не е достатъчен, за да забравим за това жалко предаване? Тези, които отговарят за програмите на БНТ и тяхното рекламиране, изпитват ли вина? Въобще!? 
|
|
|
|
|
dan_agent06
Потребител
|
"Музика безкрай" сезон 3 скоро по БНТ. Преди малко имаше кратка автореклама. Аз имам един въпрос: Защо!?  Защо пак ще ни тормозят с това безполезно предаване!?  Нима един сериал не е достатъчен, за да забравим за това жалко предаване? Тези, които отговарят за програмите на БНТ и тяхното рекламиране, изпитват ли вина? Въобще!?  А знае ли се кой ще е водещ? Пак ли ще е Богдан Томов?
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
А знае ли се кой ще е водещ? Пак ли ще е Богдан Томов?
Да, пак ще е той. Преди малко имаше кратка автореклама преди "Моят плейлист". Не знам за вас, но по-добре да гледам добър анимационен или игрален сериал или да играя видео игра, отколкото да гледам това безполезно предаване.
|
|
|
|
|
spike
|
Много се радвам, че "Вина" ще има втори сезон! Рейтингите са категорични, че сериалът е най-гледаната продукция на БНТ, а пък и сюжетът е доста добър. Лично за мен това е един от най-добрите български сериали от доста години насам.
|
|
|
|
TopCat
|
Много се радвам, че "Вина" ще има втори сезон! Рейтингите са категорични, че сериалът е най-гледаната продукция на БНТ, а пък и сюжетът е доста добър. Лично за мен това е един от най-добрите български сериали от доста години насам.
Сериалът наистина ме изненада и аз също се радвам, че ще има втори сезон. Определено е страхотно попадение за БНТ1. Войната на буквите, от друга страна, не ме впечатли особено много. Дадох му шанс, но просто си личеше, че подобно начинание е имало нужда от по - голям бюджет и ДОООСТА по - добър сценарен екип.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Сериалът наистина ме изненада и аз също се радвам, че ще има втори сезон. Определено е страхотно попадение за БНТ1.
Войната на буквите, от друга страна, не ме впечатли особено много. Дадох му шанс, но просто си личеше, че подобно начинание е имало нужда от по - голям бюджет и ДОООСТА по - добър сценарен екип.
Аз още не съм и почнал да гледам "Войната на буквите", но чувам доста разностранни мнения за него, като критиките май преобладават. Все пак съм леко предубеден, като знам, че същият продуцент правеше и оная тъпотия "Белези" по "ьТВ". 😁
|
|
|
|
TopCat
|
Аз още не съм и почнал да гледам "Войната на буквите", но чувам доста разностранни мнения за него, като критиките май преобладават. Все пак съм леко предубеден, като знам, че същият продуцент правеше и оная тъпотия "Белези" по "ьТВ". 😁
Костюмите определено са хубави, за останалото те съветвам да подходиш с доста премерени очаквания 
|
Hater by Design.
|
|
|
Mr.D.
|
БНТ1 на 6-и май, събота:
07:55 - 12:00 - "Денят на храбростта" - празничен блок с водещи Христина Христова и Симеон Иванов 12:25 - 15:00 - "Новият крал: Коронацията на Чарлз III" - специално студио с водещ Георги Любенов
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
А знаете ли кое е по-зле? Този сериал никак не е промотиран по каналите им, освен в социалните мрежи, колкото и там да е много ограничена рекламата на самия сериал. https://www.facebook.com/domnabgkino/posts/pfbid06gRqSWdfF5P3JBosyodbGxZ4fVHewC2map2iffKfCXEwQi4kodbqXizXX3R8YuxxlПреди съм писал във форума, че детските програми по БНТ в момента са доста пренебрегвани откъм рекламиране, вероятно защото рекламния отдел на телевизията не си е правил труда да направи каквато и да е адекватна реклама на такива игрални филми, сериали и анимации. За жалост тази тенденция продължава при тях и имайки предвид сегашния шеф на телевизията, лично аз не виждам това да се промени в скоро време.
|
|
|
|
spike
|
А знаете ли кое е по-зле? Този сериал никак не е промотиран по каналите им, освен в социалните мрежи, колкото и там да е много ограничена рекламата на самия сериал. https://www.facebook.com/domnabgkino/posts/pfbid06gRqSWdfF5P3JBosyodbGxZ4fVHewC2map2iffKfCXEwQi4kodbqXizXX3R8YuxxlПреди съм писал във форума, че детските програми по БНТ в момента са доста пренебрегвани откъм рекламиране, вероятно защото рекламния отдел на телевизията не си е правил труда да направи каквато и да е адекватна реклама на такива игрални филми, сериали и анимации. За жалост тази тенденция продължава при тях и имайки предвид сегашния шеф на телевизията, лично аз не виждам това да се промени в скоро време. То като цяло рекламните кампании на БНТ куцат страшно много. Единствената им що годе читава кампания за последните години беше за сериалите "Вина" и "Войната на буквите". Иначе много странно, но "Деца на времето" присъства в програмата единствено утре, в петък и в понеделник, пък уж пише, че е 6 епизода. Другият вариант е епизодите да са по 15 минути и да дават по два на ден, което би обяснило липсата на рекламна кампания. 
|
|
|
|
spike
|
Както и предположих, БНТ излъчват по 2 епизода наведнъж на "Деца на времето", а самите епизоди са дълги по 20 минути. Жалко, че така обрекоха този сериал без почти никаква реклама и забутан в следобедните часове със само 3 дни ефирно време...  Добре поне, че епизодите се качват тук: https://www.youtube.com/@user-ug4hi4nu9g/videos
|
|
|
|
|