Robimir
|
Има ли някаква информация какво се случва със Студио 3, или ще си останат в сегашното пето студио?
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Има ли някаква информация какво се случва със Студио 3, или ще си останат в сегашното пето студио?
По-рано днес в края на днешното издание на "Денят започва" водещите казаха, че ще се върнат в "тяхното си студио", така че вероятно това означава, че ремонтът на Студио 3 е приключил и би трябвало от понеделник да са вече в самото студио (надявам се вече с цели LED стени, както е казал колегата @Ivaylo15 в края на юли месец). Също така Ирен Леви се завръща в БНТ като водеща на "Малки истории" (за предаването в петък говоря). И "България в 60 минути" ще е в ново интерактивно студио от понеделник, поне така пише в статията от сайта на телевизията, която съм сложил в предишната страница на темата във форума. Да не би самото предаване от новия сезон да е в петото студио?
|
|
|
|
pesho
|
От днес отново се ползва студио 3. Освен новият под и махнатата висока част пред голямата видео стена, друга промяна на видях. За толкова време нищо не е бутнато, а всички очаквахме нова визия.
|
|
|
|
Robimir
|
Да, доста разочароващо. Изглежда супер празно, когато се използва за обедната емисия, но предполагам че ще изглежда по-добре в централната емисия. Но все пак какво толкова са правили повече от месец... Да си бяха останали в Студио 5, и без това изглежда по-добре.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Новото студио на "България в 60 минути" То е в Студио 4 на БНТ и е виртуално/правено с VR. Видео записСъщо така, "Събота вечер с БНТ" стартира новия си сезон другата събота (23 септември). Ще видим дали Жоро Любенов наистина ще води предаването.
|
|
|
|
spike
|
Също така, "Събота вечер с БНТ" стартира новия си сезон другата събота (23 септември). Ще видим дали Жоро Любенов наистина ще води предаването.
БНТ още преди 2-3 седмици официално си обявиха, че Жоро Любенов ще води предаването.
|
|
|
|
Roostersonair
|
"Събота вечер с БНТ" може да не го бъде тази есен, не бих се изненадал ако предаването не се върне изобщо, въпреки че е споменато в тарифата за септември. Същото се отнася и за "Извън играта", чиято съдба все още не е решена.
Програмата на БНТ 1 за другата събота изглежда, че е редактирана, като мястото за 21:00 часа е резервирано за филм.
Тази вечер от 22:00 часа се завръща "Моят плейлист". В първия брой на новия сезон на предаването гост е режисьорът Стефан Командарев.
|
|
|
|
PLTV
|
В няколко сайта се пише, че Диана Любенова ще е водеща на Извън играта, но не знам доколко е достоверна информацията.
|
|
|
|
spike
|
"Събота вечер с БНТ" може да не го бъде тази есен, не бих се изненадал ако предаването не се върне изобщо, въпреки че е споменато в тарифата за септември. Същото се отнася и за "Извън играта", чиято съдба все още не е решена.
Програмата на БНТ 1 за другата събота изглежда, че е редактирана, като мястото за 21:00 часа е резервирано за филм.
Тази вечер от 22:00 часа се завръща "Моят плейлист". В първия брой на новия сезон на предаването гост е режисьорът Стефан Командарев.
Оказа се прав за "Събота вечер с БНТ". От другата събота (30.09) в 21:00ч. ще има сериал, а предаването остава в историята поне с това име. На 28.09 (четвъртък) в 21:00ч. обаче започва ново предаване - "Вечерното шоу с Георги Любенов". Предполагам, че концепцията ще е същата като на "Събота вечер с БНТ", просто са му сменили името и деня на излъчване, за да не преекспонират Георги Любенов през уикенда.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Оказа се прав за "Събота вечер с БНТ". От другата събота (30.09) в 21:00ч. ще има сериал, а предаването остава в историята поне с това име. На 28.09 (четвъртък) в 21:00ч. обаче започва ново предаване - "Вечерното шоу с Георги Любенов". Предполагам, че концепцията ще е същата като на "Събота вечер с БНТ", просто са му сменили името и деня на излъчване, за да не преекспонират Георги Любенов през уикенда.
Леле, "Събота вечер с БНТ" умря за това? 😒 Усещам, че това "Вечерно шоу" ще е по-голям провал от онзи друг чутовен провал наречен "Музика безкрай", даже няма да се учудя, ако това... нещо... го настигне с голяма преднина. Както и да е, ето информация за не чак толкова новото шоу в сайта на телевизията. (всъщност, защо ли въобще споделям това?)П.П.: Оставям написаното от The TV Boy преди един месец относно как сегашния шеф на телевизията се отнася с някои от предаванията ѝ и със служителите ѝ. Изводите си ги правете сами. За всички които работят в БНТ е ясно като бял ден че до като не бъде сменен Емил Кошлуков телевизията не може никога по никакъв начин да изплува. Да не говорим че от познати съм чувал че Кошлуков се държи по отвратителен селски начин с подчинените си, така че е нормално да си търсят по адекватно място за работа.
|
|
|
|
TopCat
|
Събота вечер с БНТ беше абсолютен провал, както откъм гледаемост, така и откъм визия, студио (изглеждаше отвратително на екран), концепция и всичко.
Нормално е да опитат нещо различно.
Георги Любенов е харизматичен, голям професионалист, умее да импровизира и е едно от най-популярните лица на телевизията в момента. Няма нищо лошо, че са сложили него.
Ники Станоев беше плачевен водещ. Орлин Павлов също.
И аз не харесвам Кошлуков, но това е добър ход, колкото и да не ви се иска да го признаете. Ако зависеше от някои хора тук, телевизията щеше да прилича на абсолютна циркаджийница.
Що се отнася до Извън играта - добро предаване. Диана ще го раздвижи още, според мен.
Жалко само за Люба Пашова. Много ерудиран човек. Ще се пробвам да намеря време да отида да гледам новата постановка, в която ще вземе участие тази есен.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Аз не възлагам никакви надежди на това ново шоу, българските телевизии колкото и да се опитваха, не успяха да ме спечелят като зрител на тези токшоута. Иначе ми харесва логото на предаването - голям фен съм на неоновите надписи, но все пак можеха да измислят някакво по-креативно заглавие.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Аз не възлагам никакви надежди на това ново шоу, българските телевизии колкото и да се опитваха, не успяха да ме спечелят като зрител на тези токшоута. Иначе ми харесва логото на предаването - голям фен съм на неоновите надписи, но все пак можеха да измислят някакво по-креативно заглавие. Абсолютно съм съгласен - и за логото, и за името. Като имаш в предвид, че в момента върви "Вечерното шоу на Слави Трифонов", а пък преди доста години пък беше по ТВ2 "Вечерното шоу на Азис" и то става обърквация. Пък и вечерно шоу е всяко предаване, което се излъчва вечер. Ако ще и Четвъртък вечер да беше, пак щеше да епо-добре. Иначе според мен новото ток-шоу ще бъде в същото студио като това на Събота Вечер.
|
|
|
|
pesho
|
България в 60 минути ще си почива цял октомври. На негово място - изборни предавания. Студиото на новото късно шоу е сполучливо. Няма да има повече килими. Отново ще се снима в студио 1. Да видим колко ще е успешно. Първите гости са Ути и Васил Найденов. Ники Станоев е започнал при Гала вероятно от днес.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Продуцентската къща на "Вечерното шоу с Георги Любенов" е The Good Company.
Също така не съм много изумен от това ново шоу. Мисля, че можем и без него за този ТВ сезон. 😒
|
|
|
|
spike
|
Продуцентската къща на "Вечерното шоу с Георги Любенов" е The Good Company.
Също така не съм много изумен от това ново шоу. Мисля, че можем и без него за този ТВ сезон. 😒
На мен това ми е мнението за всички вечерни токшоута. 😁 Поне декорът е хубав, ако не друго.
|
|
|
|
|
pesho
|
През октомври, всяка неделя от 18 „Имате среща с... Диана Любенова“ Освен това са пуснали конкурса за нови филми/сериали.
|
|
|
|
|
spike
|
Според CEETV БНТ са почнали да снимат нов сериал, но никъде на друго място не намирам информация за него. Междувременно сме пропуснали да отбележим, че в началото на октомври е обявена нова филмова сесия: https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/15747180Харесва ми, че пак са обявили конкурс за детски/тийн и криминален сериал. Пак има позиция и за ситком. Припомням, че при предишната сесия Иван и Андрей спечелиха конкурса за ситком с проекта си "Радиовръзки". Остава да видим кога ще го реализират. Иначе се оказва, че в момента БНТ имат 2 сериала за излъчване - сезон 2 на "Вина" и новата поредица "Всичко за сина ми". Съвсем бях забравил за втория сериал, въпреки че сме писали за него тук:
|
|
|
|
|