BG TV Talk
08 October 2024 18:22:02
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 88   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 330329 times)
Robimir
Говорител

« Reply #1600 on: 08 September 2023 16:08:20 »

Има ли някаква информация какво се случва със Студио 3, или ще си останат в сегашното пето студио?
Report Spam   Logged
Roostersonair
Говорител

« Reply #1601 on: 08 September 2023 16:41:41 »

Има ли някаква информация какво се случва със Студио 3, или ще си останат в сегашното пето студио?

По-рано днес в края на днешното издание на "Денят започва" водещите казаха, че ще се върнат в "тяхното си студио",
така че вероятно това означава, че ремонтът на Студио 3 е приключил и би трябвало от понеделник да са вече в самото студио
(надявам се вече с цели LED стени, както е казал колегата @Ivaylo15 в края на юли месец).

Също така Ирен Леви се завръща в БНТ като водеща на "Малки истории" (за предаването в петък говоря).

И "България в 60 минути" ще е в ново интерактивно студио от понеделник, поне така пише в статията от сайта на телевизията,
която съм сложил в предишната страница на темата във форума.

Да не би самото предаване от новия сезон да е в петото студио?
Report Spam   Logged
pesho
Говорител

« Reply #1602 on: 10 September 2023 14:58:02 »

От днес отново се ползва студио 3. Освен новият под и махнатата висока част пред голямата видео стена, друга промяна на видях. За толкова време нищо не е бутнато, а всички очаквахме нова визия.
Report Spam   Logged
Robimir
Говорител

« Reply #1603 on: 10 September 2023 15:45:21 »

Да, доста разочароващо. Изглежда супер празно, когато се използва за обедната емисия, но предполагам че ще изглежда по-добре в централната емисия. Но все пак какво толкова са правили повече от месец... Shocked Да си бяха останали в Студио 5, и без това изглежда по-добре.
Report Spam   Logged
Roostersonair
Говорител

« Reply #1604 on: 11 September 2023 17:41:16 »

Новото студио на "България в 60 минути"

То е в Студио 4 на БНТ и е виртуално/правено с VR.

Видео запис

Също така, "Събота вечер с БНТ" стартира новия си сезон другата събота (23 септември).
Ще видим дали Жоро Любенов наистина ще води предаването.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #1605 on: 12 September 2023 15:13:26 »

Също така, "Събота вечер с БНТ" стартира новия си сезон другата събота (23 септември).
Ще видим дали Жоро Любенов наистина ще води предаването.
БНТ още преди 2-3 седмици официално си обявиха, че Жоро Любенов ще води предаването.
Report Spam   Logged

Roostersonair
Говорител

« Reply #1606 on: 16 September 2023 19:25:24 »

"Събота вечер с БНТ" може да не го бъде тази есен, не бих се изненадал ако предаването не се върне изобщо,
въпреки че е споменато в тарифата за септември. Същото се отнася и за "Извън играта", чиято съдба все още не е решена.

Програмата на БНТ 1 за другата събота изглежда, че е редактирана, като мястото за 21:00 часа е резервирано за филм.

Тази вечер от 22:00 часа се завръща "Моят плейлист". В първия брой на новия сезон на предаването гост е режисьорът Стефан Командарев.
Report Spam   Logged
PLTV
Зяпач
**

« Reply #1607 on: 18 September 2023 14:06:20 »

В няколко сайта се пише, че Диана Любенова ще е водеща на Извън играта, но не знам доколко е достоверна информацията.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #1608 on: 20 September 2023 20:16:43 »

"Събота вечер с БНТ" може да не го бъде тази есен, не бих се изненадал ако предаването не се върне изобщо,
въпреки че е споменато в тарифата за септември. Същото се отнася и за "Извън играта", чиято съдба все още не е решена.

Програмата на БНТ 1 за другата събота изглежда, че е редактирана, като мястото за 21:00 часа е резервирано за филм.

Тази вечер от 22:00 часа се завръща "Моят плейлист". В първия брой на новия сезон на предаването гост е режисьорът Стефан Командарев.
Оказа се прав за "Събота вечер с БНТ". От другата събота (30.09) в 21:00ч. ще има сериал, а предаването остава в историята поне с това име. На 28.09 (четвъртък) в 21:00ч. обаче започва ново предаване - "Вечерното шоу с Георги Любенов". Предполагам, че концепцията ще е същата като на "Събота вечер с БНТ", просто са му сменили името и деня на излъчване, за да не преекспонират Георги Любенов през уикенда.
Report Spam   Logged

Roostersonair
Говорител

« Reply #1609 on: 21 September 2023 15:36:37 »

Оказа се прав за "Събота вечер с БНТ". От другата събота (30.09) в 21:00ч. ще има сериал, а предаването остава в историята поне с това име. На 28.09 (четвъртък) в 21:00ч. обаче започва ново предаване - "Вечерното шоу с Георги Любенов". Предполагам, че концепцията ще е същата като на "Събота вечер с БНТ", просто са му сменили името и деня на излъчване, за да не преекспонират Георги Любенов през уикенда.

Леле, "Събота вечер с БНТ" умря за това? 😒

Усещам, че това "Вечерно шоу" ще е по-голям провал от онзи друг чутовен провал наречен "Музика безкрай", даже няма да се учудя, ако това... нещо... го настигне с голяма преднина.

Както и да е, ето информация за не чак толкова новото шоу в сайта на телевизията.
(всъщност, защо ли въобще споделям това?)

П.П.: Оставям написаното от The TV Boy преди един месец относно как сегашния шеф на телевизията се отнася с някои от предаванията ѝ и със служителите ѝ. Изводите си ги правете сами.

За всички които работят в БНТ е ясно като бял ден че до като не бъде сменен Емил Кошлуков телевизията не може никога по никакъв начин да изплува. Да не говорим че от познати съм чувал че Кошлуков се държи по отвратителен селски начин с подчинените си, така че е нормално да си търсят по адекватно място за работа.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #1610 on: 21 September 2023 16:22:18 »

Събота вечер с БНТ беше абсолютен провал, както откъм гледаемост, така и откъм визия, студио (изглеждаше отвратително на екран), концепция и всичко.

Нормално е да опитат нещо различно.

Георги Любенов е харизматичен, голям професионалист, умее да импровизира и е едно от най-популярните лица на телевизията в момента. Няма нищо лошо, че са сложили него.

Ники Станоев беше плачевен водещ. Орлин Павлов също.

И аз не харесвам Кошлуков, но това е добър ход, колкото и да не ви се иска да го признаете. Ако зависеше от някои хора тук, телевизията щеше да прилича на абсолютна циркаджийница.

Що се отнася до Извън играта - добро предаване. Диана ще го раздвижи още, според мен.

Жалко само за Люба Пашова. Много ерудиран човек. Ще се пробвам да намеря време да отида да гледам новата постановка, в която ще вземе участие тази есен.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #1611 on: 21 September 2023 19:58:23 »

Аз не възлагам никакви надежди на това ново шоу, българските телевизии колкото и да се опитваха, не успяха да ме спечелят като зрител на тези токшоута. Grin Иначе ми харесва логото на предаването - голям фен съм на неоновите надписи, но все пак можеха да измислят някакво по-креативно заглавие. Grin
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #1612 on: 21 September 2023 20:19:38 »

Аз не възлагам никакви надежди на това ново шоу, българските телевизии колкото и да се опитваха, не успяха да ме спечелят като зрител на тези токшоута. Grin Иначе ми харесва логото на предаването - голям фен съм на неоновите надписи, но все пак можеха да измислят някакво по-креативно заглавие. Grin
Абсолютно съм съгласен - и за логото, и за името. Като имаш в предвид, че в момента върви "Вечерното шоу на Слави Трифонов", а пък преди доста години пък беше по ТВ2 "Вечерното шоу на Азис" и то става обърквация. Пък и вечерно шоу е всяко предаване, което се излъчва вечер. Ако ще и Четвъртък вечер да беше, пак щеше да  епо-добре. Иначе според мен новото ток-шоу ще бъде в същото студио като това на Събота Вечер.
Report Spam   Logged
pesho
Говорител

« Reply #1613 on: 27 September 2023 00:48:18 »

България в 60 минути ще си почива цял октомври. На негово място - изборни предавания.
Студиото на новото късно шоу е сполучливо. Няма да има повече килими. Отново ще се снима в студио 1. Да видим колко ще е успешно. Първите гости са Ути и Васил Найденов. Ники Станоев е започнал при Гала вероятно от днес.
Report Spam   Logged
Roostersonair
Говорител

« Reply #1614 on: 28 September 2023 22:01:07 »

Продуцентската къща на "Вечерното шоу с Георги Любенов" е The Good Company.

Също така не съм много изумен от това ново шоу. Мисля, че можем и без него за този ТВ сезон. 😒
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #1615 on: 29 September 2023 09:53:07 »

Продуцентската къща на "Вечерното шоу с Георги Любенов" е The Good Company.

Също така не съм много изумен от това ново шоу. Мисля, че можем и без него за този ТВ сезон. 😒
На мен това ми е мнението за всички вечерни токшоута. 😁 Поне декорът е хубав, ако не друго.
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #1616 on: 02 October 2023 18:40:14 »

Сценаристи: БНТ отказва да сключи договори за разпространение на „Денят на бащата“ и „Войната на буквите“ в чужбина.

https://darik.bg/scenaristi-bnt-otkazva-da-skluchi-dogovori-za-razprostranenie-na-denat-na-bastata-i-voinata-na-bukvite-v-chuzbina
Report Spam   Logged

Hater by Design.
pesho
Говорител

« Reply #1617 on: 08 October 2023 23:33:44 »

През октомври, всяка неделя от 18 „Имате среща с... Диана Любенова“ Освен това са пуснали конкурса за нови филми/сериали.
Report Spam   Logged
Roostersonair
Говорител

« Reply #1618 on: 01 November 2023 19:51:53 »

Заместителят на "Извън играта" - „Имате среща... с Диана Любенова“ от 12 ноември по БНТ 1
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #1619 on: 27 November 2023 12:50:06 »

Според CEETV БНТ са почнали да снимат нов сериал, но никъде на друго място не намирам информация за него. Междувременно сме пропуснали да отбележим, че в началото на октомври е обявена нова филмова сесия:
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/15747180

Харесва ми, че пак са обявили конкурс за детски/тийн и криминален сериал. Пак има позиция и за ситком. Припомням, че при предишната сесия Иван и Андрей спечелиха конкурса за ситком с проекта си "Радиовръзки". Остава да видим кога ще го реализират.

Иначе се оказва, че в момента БНТ имат 2 сериала за излъчване - сезон 2 на "Вина" и новата поредица "Всичко за сина ми". Съвсем бях забравил за втория сериал, въпреки че сме писали за него тук:

Първоначално се зачудих какъв е този сериал и защо не ми е познато името му, но явно в миналогодишната сесия на БНТ е участвал с друго заглавие: https://bnt.bg/news/bnt-obyavi-rezultatite-v-dvete-novi-redovni-konkursni-sesii-za-filmoproizvodstvo-307437news.html

Предполагам, че става въпрос за сериалът "Мама".

Странно защо, обаче за тази година няма обявена конкурсна сесия за филми и сериали, а откакто Кошлуков е генерален директор, май всяка година си имаше.
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 88   Go Up
  Print  

Jump to: