spike
|
Това предаване ми изглежда като заместител на "Лека нощ, деца!", че даже е и в същия час. 😁
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Камен Во се връща в БНТ като водещ на "Последният печели" Тончо Токмакчиев също се връща в БНТ - като водещ на "Вечерното шоу" - новият сезон е от 12 септември.
|
|
|
|
spike
|
Камен Во се връща в БНТ като водещ на "Последният печели" Тончо Токмакчиев също се връща в БНТ - като водещ на "Вечерното шоу" - новият сезон е от 12 септември.
Хаха.... накрая да вземат да върнат и "Каналето" в ефир. Шегата на страна, ама не се сещам за нито едно предаване с Тончо, което да ми е харесало - нито "Шоуто на канала", нито "Дъ Шоуто".
|
|
|
|
TopCat
|
Няма ли кой да сложи край на тази мъка, наречена "Вечерното шоу"?
След Тончо кой ще пробват, Влади Въргала?
Камен поне е свежарка и ще се впише в "Последният печели" чудесно, а това "шоу" е толкова доказан провал, че направо не е за приказване. По-лош беше само онзи отвратително тъп опит на Дони за вечерно ток шоу, което издържа 2-3 епизода.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Няма ли кой да сложи край на тази мъка, наречена "Вечерното шоу"?
След Тончо кой ще пробват, Влади Въргала?
Камен поне е свежарка и ще се впише в "Последният печели" чудесно, а това "шоу" е толкова доказан провал, че направо не е за приказване. По-лош беше само онзи отвратително тъп опит на Дони за вечерно ток шоу, което издържа 2-3 епизода.
И аз искрено се надявам Тончо да е последният опит за водещ на това шоу. Аз не съм го и гледал, ама Андреа Банда Банда не се ли справяше добре като водеща, че да я махнат толкоз бързо?
|
|
|
|
|
BlooMac
|
И аз искрено се надявам Тончо да е последният опит за водещ на това шоу. Аз не съм го и гледал, ама Андреа Банда Банда не се ли справяше добре като водеща, че да я махнат толкоз бързо?
Концепцията на това шоу е през няколко месеца да сменят водещия, Банда Банда още в началото каза, че ще го води само до края на сезона.
|
|
|
|
TopCat
|
Концепцията на това шоу е през няколко месеца да сменят водещия, Банда Банда още в началото каза, че ще го води само до края на сезона.
Това със сигурност не е в концепцията на предаването. Просто Банда-Банда я гледаха само роднините ѝ и някои верни нейни приятели. А защо телевизията настоява да продължава с тази неописуема агония, това вече е въпроса за 1 милион лева.
|
Hater by Design.
|
|
|
Roostersonair
|
Това със сигурност не е в концепцията на предаването. Просто Банда-Банда я гледаха само роднините ѝ и някои верни нейни приятели.
А защо телевизията настоява да продължава с тази неописуема агония, това вече е въпроса за 1 милион лева.
Вероятно и Тончо Токмакчиев ще е на същия принцип. То ако следващия не е Влади Въргала, ще е някой певец от "Пайнер". 🙃 Усещам как този проект ще продължи поне докато Кошлуков спре да ръководи телевизията.
|
|
|
|
spike
|
Вероятно и Тончо Токмакчиев ще е на същия принцип. То ако следващия не е Влади Въргала, ще е някой певец от "Пайнер". 🙃
Усещам как този проект ще продължи поне докато Кошлуков спре да ръководи телевизията.
По принцип телевизията доста ми харесва под ръководството на Кошлуков, ама все пак от време на време има някакви малоумни програмни решения, каквото е и това шоу.
|
|
|
|
Roostersonair
|
"Денят започва" отново с нова графична визия от днес.
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
По принцип телевизията доста ми харесва под ръководството на Кошлуков, ама все пак от време на време има някакви малоумни програмни решения, каквото е и това шоу.
Съгласен съм. По принцип, одобрявам ръководството на Кошлуков, но това със старлетките не ми харесва. Ако са тръгнали да търсят инфлуенсърки, поне да намерят харизматични такива. Другото нещо което не ми харесва, са новите лога, но този ребрандинг е осъществен преди Кошлуков. Сегашните логотипи изглеждат много ретро. Предишните ми харесваха повече. И някакси бяха по-логични имената ТВ България, БНТ Сат и БНТ Свят, докато на БНТ4 не му личи че е международен канал. Или нещо се е променило и сега и четирите канала на БНТ са както вътрешни, така международни? На БНТ му тряват още 2 канала. БНТ5, който да е изцяло младежки ориентиран и БНТ6 за ретро предаванията от Златния фонд. Може да се изписва BNT6 на латиница подобно на BNT4, тъй като може да бъде международен понеже ще излъчва само собствена продукция, материалите от Златния фонд на БНТ.
|
|
|
|
TopCat
|
Те едвам поддържат тези канали с бюджета, който имат, та нови да правят 😂
|
Hater by Design.
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
Няма ли начини да се монетизират някакси? Има сравнително малки държави с по 5-6 държавни телевизии.
|
|
|
|
secet
|
По-скоро да направят един детски канал и един новинарски. За логата съм съгласен че изглеждат малко ретро, ще е хубаво да ги направят по-изчистени и модерни, вижте примерно логата на турската TRT или гръцката ERT, много по-изчистени са, но изглеждат по-модерно и стилно. Ще бъде добре БНТ 3 да стане БНТ Спорт, БНТ 4 да стане пак BNT World. Това с тия цифри не ме кефи, достатъчно е БНТ1 и БНТ2. То за това БНТ4 се изписва на латиница, точно защото се води международен канал. За бюджета, може да се направят промени в закона и да се удължи времето за реклама. Относно Кошлуков, определено не може да се отрече че телевизията живна при него, а и вече колко време не могат да му намерят заместник. Той си изкара втори мандат човека, може и още да изкара.
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
Между другото, преди години имаше идея да се направи нещо средно между детски и ретро канал. Пак щеше да бъде с материали от Златния фонд на БНТ, но през деня да излъчва стари детски предавания, филми, а привечер и до късно архивни предавания за възрастни, както и филми и постановки от ТВ театъра на БНТ.
Новинарският канал сигурно щяха да го кръстят БНТ24.
За БНТ3 не знам със сигурност как е най-добре да го кръстят, нали спортът преобладава, но понякога се излъчват и сериали, филми, както и повторения на предаванията от БНТ1 и БНТ2. БНТ4 със сигурност трябва да е BNT World или нещо от сорта.
|
|
|
|
spike
|
4 канала са напълно достатъчни. При предишния конкурс за директори даже почти всички кандидати имаха идеята да се махне спортния канал, понеже спортните права вече са безумно скъпи и БНТ не може да си ги позволи. За мен даже е необяснимо защо повечето мачове, които излъчват, вървят едновременно по БНТ1 и БНТ3.
Иначе логата и графичната опаковка на мен доста ми допадат, та се надявам да ги запазят възможно най-дълго. За имената на каналите обаче съм съгласен да се разкарат тия числа и да са някакви думи, съответстващи на профила на канала.
|
|
|
|
|