|
|
|
|
|
|
|
spike
|
На 3 март от 20:30ч. БНТ премиерно ще излъчи българския филм "Записки по едно предателство".
Впрочем в края на март се пада да свърши сериалът "Всичко за сина ми", та ще видим дали след него ще продължат с някой друг готов сериал ("Те, вълните" например) или ще възстановят излъчването на български филми в слота. Ако върнат филмите, ще трябва да изместят и "Моят плейлист" в по-късен слот или в друг ден.
|
|
|
|
|
spike
|
На 3 март от 20:30ч. БНТ премиерно ще излъчи българския филм "Записки по едно предателство".
Впрочем в края на март се пада да свърши сериалът "Всичко за сина ми", та ще видим дали след него ще продължат с някой друг готов сериал ("Те, вълните" например) или ще възстановят излъчването на български филми в слота. Ако върнат филмите, ще трябва да изместят и "Моят плейлист" в по-късен слот или в друг ден.
От няколко дни доста рекламират "Те, вълните" в социалните мрежи, та може би е ясно, че сериалът ще почне след "Всичко за сина ми" в неделя от 21:00ч.
"Всичко за сина ми" е 12 епизода, тъй че се пада да свърши на 23 март, а "Те, вълните" пък съответно да почне на 30 март. Той от своя страна е само 6 епизода, тъй че се пада да приключи на 4 май. След това вече би трябвало да има някакви размествания в програмата и "Моят плейлист" да отиде в друг слот, понеже нямат друг готов и неизлъчван собствен сериал за слота в неделя от 21:00ч.
|
|
|
|
|
spike
|
Ха, изненадааа... "Те, вълните" започва на 5 април и ще се излъчва всяка събота от 21:00ч.:
Това може би означава, че "Моят плейлист" ще се върне в събота от 22:00ч., а в неделя от 21:00ч. ще възобновят излъчването на български филми.
|
|
|
|
|
spike
|
Преди 2 дни Кошлуков е представил отчета си пред СЕМ: https://www.bta.bg/bg/news/846464-sem-prie-otcheta-na-generalniya-direktor-na-bnt-za-perioda-ot-yuli-do-dekemvri-2Като цяло няма нищо съществено, освен че БНТ разработва платформа подобна на Nova Play. Друго важно нещо, което е засегнато, са правата за световните първенства по футбол през 2026 и 2030г. БНТ са купили правата и за двете първенства още преди забраната на реклама на хазарт и съответно са били сублицензирали част от мачовете на "Нова". След забараната на реклама на хазарт обаче "Нова" са се отказали от договорката и в момента БНТ е в невъзможност да излъчи двете световни първенства.
|
|
|
|
|
|
|
Nikola
|
Сигурно Флора е помогнала малко 
|
|
|
|
|
|
spike
|
Лека промяна в уикенд програмата на БНТ от другата седмица:
Както вече е ясно, на 5 април (събота) от 21:00ч. започва новият български сериал "Те, вълните". Аз лично мислех, че тази промяна ще доведе до връщането на "Моят плейлист" в събота и българските филми в неделя, но уви... От 6 април (неделя) пак в 21:00ч. започва повторение на българския сериал "Аз и моите жени". Късните новини се изместват в 22:00ч., като съответно филмите/концертите (които ще са в събота) и "Моят плейлист" (който си остава в неделя) вече ще са в 22:15ч.
|
|
|
|
passengerbg
Потребител
|
Аз пък си мислех че са сменили водещата на Спорт Тото.
|
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Ето едно нещо, което много от нас не сме очаквали да е в ефира на обществената телевизия. От днес, 16 май, популярната австралийска анимационна поредица "Блуи" (Bluey) стартира излъчване по БНТ 1, от понеделник до четвъртък от 14:15 ч. и в петък от 15:00 ч. https://bnt.bg/news/blui-338848news.htmlС това идва и една неочаквана изненада - дублажът на анимацията е нахсинхронен (не войсоувър), като той е правен в Доли Медия Студио, първоначално излъчван по Disney Jr. у нас. Ето и запис от сериала с дублажа на студио "Доли" по БНТ: https://gofile.io/d/ThhGzN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TopCat
|
Кошлуков си изкара цял един мандат заради тези машинации и изненадващи отлагания, благодарение и на послушника Сашо Йовков.
Грозна работа като цяло. Дано поне новият конкурс бъде поне малко достоен и без задкулисни простотии.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
spike
|
И аз не съм особено доволен от начина, по който Кошлуков изкара още един мандат, ама пък от друга страна ми харесва развитието на телевизията, а и служителите в БНТ като цяло са доволни от управлението му. Остава да видим кога СЕМ ще проведе нов конкурс и кой ще е новият директор. Ако не се лъжа, Кошлуков няма право да се яви, понеже вече е изкарал 2 мандата.
|
|
|
|
|
Robimir
|
Пак има право на втори мандат, тъй като първия му мандат продължава до избирането на нов директор, а такъв не е избран от 3 години вече.
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ти да видиш.... Магърдич явно затвърждава позициите си в БНТ:
Както вече отбелязах, Димитър Митовски пак си е в екипа на сериала, но като креативен, а не изпълнителен продуцент.
|
|
|
|
|
|
|