BG TV Talk
08 August 2020 11:27:56
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 2 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 2 | новини и коментари  (Read 19092 times)
pesho
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 415


« Reply #60 on: 04 September 2018 14:31:51 »

Ето какво ще прави РТВЦ Русе в програмата на БНТ2.Вече е налична и програмата на телевизията от 10 септември в сайта на БНТ.
Quote
От 10 септември се възобновява културно-образователното предаване Добро утро с БНТ 2, като всеки вторник домакин е русенското студио. От 1 октомври втори канал на обществената телевизия започва излъчването на ежедневен едночасов културен слот. Русенските арт-събития ще имат своето запазено място всеки вторник от 18:15 часа. Още в първата седмица на октомври започва и ежедневно предаване за образование, като от Русе то ще се излъчва всяка сряда от 17:30 часа.
Поредицата Златни ръце ще представя всеки вторник майстори-занаятчии не само от Русе, но и от региона на Северна България. 10 хиляди крачки е рубриката, която ще показва всеки вторник от Русе най-интересните места и градски забележителности в пет минути. Веднъж в месеца в понеделник от 20:15 часа в предаването Репетиция русенският екип ще представя най-интересното културно събитие от региона. Предаването за автентичен фолклор, което ще се излъчва в събота от 11 часа по БНТ 2, също е с активно русенско участие.  Веднъж в месеца, в неделя от 10:30 часа своето място в програмата на БНТ 2 ще има и поредицата Домът на вярата, която ще разказва за живота на монасите в манастирите от цяла Северна България.
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy