monk1900
|
Някой забеляза ли, че от БНТ2 ползват музиката на времeто на TV7 и NEWS7, като фонова музика в тяхната прогноза? Винаги съм имал подозрения за това, но така и не съм гледал една след друга прогнози на БНТ2 и TV7
|
|
|
|
|
TopCat
|
Току що погледнах програмата на този канал и скоро не бях виждал по - голяма каша. Лично за мен този канал е напълно безмислен. Как няма начин да се даде на човек с идеи за раздвижването му, а се правят тотални глупости.....
|
Hater by Design.
|
|
|
TV81
|
На 12.09 се очакват интересни промени в БНТ 2. Ще сменят визията и логото си Голяма вероятност е новата визия и логото да са същите като в рекламните анонси на канала по БНТ1, излъчвани от 2 години .
|
|
|
|
|
TV81
|
А 16:9? Ами да се надяваме, че ще видим промяна и при пропорцията на картината
|
|
|
|
|
spike
|
Техниката в регионалните центрове на БНТ е доста стара и това е основната причина да е 4:3. Надявам се и аз да има някаква промяна, но за това е нужна голяма инвестиция...
|
|
|
|
Robimir
|
Визията не никак зле, логото не е 3D, но в промотата и шапките е (които май са в 16:9 ). Но това светло-зелено не стои на визията, трябва да го направят по-тъмно.
|
|
|
|
TV81
|
В момента на мен ли ми се струва или БНТ2 си е със старото 4:3 лого на екрана?
|
|
|
|
The TV Boy
|
Вече е сменено, 3D е, анимирано е и е ужасно на екрана: Новата визия като цяло е ОК, малко мярнах от нея, но нямам записвачка да я запиша...
|
|
|
|
|
megara
|
Според мен не е добре, че се върти постоянно анимацията на емблемата. Трябва да се движи само при начало и край на предаване или най-много веднъж в минута.
|
|
|
|
Robimir
|
Я, сложили са логото. Да много e гадно, че се върти през 3 секунди, най-добре е при начало и край на програма. Иначе не е зле.
|
|
|
|
BlooMac
|
Ето две реклами с новата визия:
|
|
|
|
break
|
Логото вече се върти по-рядко, ако съвсем го спрат ще е екстра.
|
|
|
|
megara
|
Логото вече се върти по-рядко, ако съвсем го спрат ще е екстра.
Еее, слава Богу. Вчера така се въртеше като пумпал че можеше да ти се завие свят.
|
|
|
|
TV81
|
Еее, слава Богу. Вчера така се въртеше като пумпал че можеше да ти се завие свят. Да. Сега е през 20 секунди. Остава и HD сигнала да пуснат октомври месец
|
|
|
|
Robimir
|
Доказателство, че четат форума.
|
|
|
|
naskox
|
OFF: Де и от NOVA да четяха за HD-то
|
|
|
|
TV81
|
От днес през още по-дълъг интервал се завърта логото на БНТ 2. Леко е и забавено анимирането и доста по-поносимо е
|
|
|
|
|