BG TV Talk
05 July 2020 09:31:05
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Disney Channel | новини и коментари

Pages: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 77   Go Down
  Print  
Author Topic: Disney Channel | новини и коментари  (Read 108327 times)
TopCat
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 696« Reply #1440 on: 12 February 2020 12:46:08 »

През февруари не, а до колкото видях от програмата за март и там ги няма. Ще изчакаме акцентите за март и ще видим, но само от пръв поглед в програмата виждам, че каналът ще продължава да е в ужасно състояние.

Всеки ден е пълно с блокове от между 2 и 4 последователни епизода на стари сериали. Нови сериали и филми липсват, а новите епизоди на вече започнали такива са малко. Ако беше летния сезон разбирам, но за тези месеци това е нелепо.

Наистина не знам какво се случва. Имам чувството, че хората, които съставят програмата, нямат нищо общо с тези от първите години на канала или пък умишлено се опитват да го направят негледаем. Наблъскват 10 нови епизода на нещо един след друг и после половин година ги повтарят, а в някои случаи дори и спират да ги излъчват. По мое мнение старата стратегия, при която имаше блок с нови епизоди всяка събота и неделя сутрин беше далеч по-успешна.

И през март ще продължат да дават Хана Монтана, Куче с блог, Финиъс и Фърб, Единайсеторката, Виолета, Луна и куп други сериали, които не мисля, че имат място в програмата, при условие, че отдавна са приключили. За сметка на това липсват новите като Сидни на макс, Патешки истории, Законът на Майло Мърфи, Gabby Duran, The Owl House, Just Roll with It, Pup Academy и т.н.

Имаш ли информация от коя централа се прави програмната схема за нашия канал? Защото наистина, това което върви тук е все едно правено от някой напълно некомпетентен.

Относно Единайсеторката не мисля, че си прав, защото при нас така и не са го довършили. Луна са я въртяли само веднъж, така че е нормално да има повторения. Не разбирам как Виолета още е част от програмата обаче, след като него сериал са го въртели от - до поне 4 - 5 пъти.

Bia се очаква да завърши това лято в Латинска Америка, тук ще го разтягат до 2022 сигурно....

Няма лошо да има от старите сериали, но има твърде много нови, които както каза ти, остават на заден план и не мога да разбера защо.

Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 77   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy