TopCat
|
Преди години имаше един сериал Нини. Беше май първият аржентински сериал, излъчван по Disney Channel. Даваха на испански със субтитри, но си спомям, че в началото нямаше субтитри. https://www.vbox7.com/play:698a283e17Не разбирах тогава защо Disney са пуснали такъв сериал без превод(както беше в началото). И като стартира Виолета, имаше хора, които въобще нямаха субтитри, подобно на Нини, което май беше проблем при операторите. Интересно ми как този сериал, за разлика от последвалите го Виолета и Соу Луна, остана толкова непопулярен, и то не само в България. Този сериал не беше продукция на Дисни, а беше просто закупен за излъчване. Съответно, не получи огромната маркетинг кампания каквато получават продукции като Viletta, Soy Luna и Bia, които са продукции на Дисни реализирани от техните подразделения за Европа и Латинска Америка.
|
|
|
|
|
nickelodeonlover
|
Този сериал не беше продукция на Дисни, а беше просто закупен за излъчване. Съответно, не получи огромната маркетинг кампания каквато получават продукции като Viletta, Soy Luna и Bia, които са продукции на Дисни реализирани от техните подразделения за Европа и Латинска Америка.
Доколкото си спомням сериала се излъчваше редимно през нощта..
|
Nickelodeon Fan,ТВ Маниак,YouTuber (Normanator13)
|
|
|
lucellent
|
Поради интереса ми към сериала, реших да му направя български постер (понеже скоро няма да видим такъв  ) За името все още не съм напълно сигурен, като постоянно срещам различни преводи, но заложих на това, което според мен е правилно.
|
|
|
|
break
|
В латинските езици е прието понякога буквата А да се изписва без напречна греда, защото в азбуката няма аналог и не може да се получи объркване. При кирилицата това изглежда странно, въпреки че в шрифта Л-то е по другия начин. Второто А е ок,тъй като има графичен елемент, който замества гредата. Иначе не е зле.
|
|
|
|
|
Harukano
Потребител
=)
|
През декември:
Започва анимационният сериал Amphibia, като ще бъдат излъчени първите 10 епизода.
Може ли да попитам за точната дата (ако има информация), на която започва "Амфибия"?
|
|
|
|
cvetomir1997
|
Може ли да попитам за точната дата (ако има информация), на която започва "Амфибия"?
Епизодите ще се излъчват от 9-ти до 20-ти декември от 15:30 часа.
|
|
|
|
lucellent
|
Благодаря и на двама ви. Изглежда наистина ще е по-добре да следвам правилното изписване на някои букви 
|
|
|
|
|