TopCat
|
Част от епизодите/сезоните на Виолета си останаха без български дублаж по Disney Channel, като се излъчваха със субтитри и оригиналното аудио. Английският дублаж е сред най-ужасните, които съм чувал някога и трябва да бъде забранен за излъчване със закон.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
plami
|
А епизодите същите ли са между версиите? Не откривам инфо.
Да, същите са. Можеш да видиш тук: https://programtv.onet.pl/program-tv/disney-channel-478 (полската програма) и тук: https://m.musor.tv/heti/tvmusor/DISNEY (унгарската програма). Част от епизодите/сезоните на Виолета си останаха без български дублаж по Disney Channel, като се излъчваха със субтитри и оригиналното аудио. Английският дублаж е сред най-ужасните, които съм чувал някога и трябва да бъде забранен за излъчване със закон.
Именно, аз се чудя защо не излъчиха епизода с оригиналното аудио и субтитрите. Защото нямат 16:9 копия на тази версия?
|
|
|
|
TopCat
|
Тези копия със субтитрите съществуват - именно тях излъчваха по нощите нон - стоп в продължение на години.
Някой пак е заспал и е объркал нещо, та вчера се наложи да се чуе апокалиптичния английски дублаж, че и без субтитри даже.
Относно дублажът на Нова - едва ли са искали да го лицензират наново за едно излъчване. Всички останали дублажи са си тяхна собственост.... което прави отсъствието им от Disney+ още по-голяма мистерия.
|
Hater by Design.
|
|
|
maria_s
Потребител
|
На мен лично английският дублаж на Виолета ми харесва. Да все пак е дублаж, а не оригинално аудио. Иначе странно, че излъчваха 4:3 с испанско аудио и 16:9 с английско.
|
|
|
|
123
Потребител
|
Ще има ли нови анимации за 2024г. ?
|
Аз съм гаден.
|
|
|
flaboyblast
|
В Унгария, Чехия и Полша пускат Monsters at Work, сериалът-продължение на "Таласъми ООД" от 22 април по Disney Channel. Принципно Дисни+ нещата с говор не ги намазваме, обаче тези дни актьорът Сотир Мелев потвърди, че участва в дублаж на сериала. Има ли шанс този път и нас да ни огрее?
|
|
|
|
Nikola
|
Дисни Джуниър вчера е получил нова визия
|
|
|
|
Nikola
|
По Дисни в момента върви филм със Зендая и Бела Торн Не приятели Кой беше казал че от Дисни няма да пуснат нищо със Бела Торн ?
|
|
|
|
Bubbles
Потребител
I love powerpuff
|
От днес във Франция каналите на Дисни са спрени, интерсно ми е дали трябва да очакваме същото и в България? Като причина е дадено, че от компанията искали да се съсредоточат върху платформата Дисни+.
|
|
|
|
megara
|
От днес във Франция каналите на Дисни са спрени, интерсно ми е дали трябва да очакваме същото и в България? Като причина е дадено, че от компанията искали да се съсредоточат върху платформата Дисни+.
Ако няма български превод на Disney+ (даже вече готовите преводи не се качват) няма да стане.
|
|
|
|
Nikola
|
За какво да го спират при нас след като пуснахме нови сериали и за сега програмата е добра
|
|
|
|
|