BG TV Talk
17 January 2020 23:20:18
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV есен/зима 2016/2017 | новини и коментари

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV есен/зима 2016/2017 | новини и коментари  (Read 24721 times)
Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 540« Reply #20 on: 30 August 2016 12:41:38 »

Quote from: bTV PR
Преди обед се завръща на 5 септември от 9:30 часа по bTV с позитивни новини, малки мъдреци и любопитни нови рубрики

От 5 септември тандемът Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще слага положителен знак в началото на всеки делник в новия, шести сезон на Преди обед по bTV. Точно в 9:30 часа енергичните водещи ще стартират всяко предаване с техния личен избор на позитивна новина, която да зареди зрителите с усмивки и добро настроение.

Седмичните коментатори на актуалните събития в новият сезон на Преди обед ще имат подкрепление в лицето на трима малки мъдреци, които всеки петък ще обобщават неподправените си размисли по обществено значими теми от България и света. Екипът на предаването ще разшири и кръга от зрителски мнения в реално време с помощта на наши сънародници, които живеят и работят в чужбина. Те ще помагат на Деси, Сашо и зрителите на bTV да си сверяват часовника как е навън.

Преди обед ще спази традицията да удължи отпускарския сезон като гостува в летния рай на популярни лица от музикалната сцена. През целия септември екипът на предаването ще надниква в любимите морски кътчета на тийн идолите DARA, Pavell & Venci Venc', Атанас Колев, Славин Славчев, Пламен и Иво. Зрителите на Преди обед по bTV ще видят и слънчево-солените дни на  утвърдени звезди като Мария Илиева, Есил Дюран и Митко Кърнев от D2. 

В началото на новия сезон екипът на предаването ще заложи на любопитни поредици, които ще допълнят разнообразното съдържание, запазена марка на Преди обед. В Изборът да живееш на село зрителите на bTV ще разберат какво мотивира активни и професионално реализирани млади хора да трансформират живота си напълно като напуснат града и започнат от нулата в застрашени от обезлюдяване места из България. Всяка седмица Деси и Сашо ще разказват историите им, за да проследим корените на актуалната напоследък тенденция за миграция към селата.

В поредицата Ехо от Рио екипът на Преди обед ще говори за болките на спорта у нас  заедно с най-големите родни шампиони. Зрителите на bTV ще видят къде са започнали техните кариери и защо в повечето случаи днес там цари разруха, вместо да процъвтяват детски школи. Жени на върха ще разкрие формулата зад успеха на дами във високите етажи на корпоративния свят у нас с пъстри подробности от предизвикателствата на бизнес всекидневието. 

Освен интервюта с водещи специалисти по здравни теми, д-р Неделя Щонова ще вдъхновява зрителите на bTV и с личните примери на пациенти,  победили болестта рак, която нахлува в съдбите на все повече български семейства.
Report Spam   Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy