BG TV Talk
04 June 2020 03:43:15
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV есен/зима 2016/2017 | новини и коментари

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV есен/зима 2016/2017 | новини и коментари  (Read 24923 times)
Mr.D.
Админ
Говорител
******
Offline Offline

Posts: 663WWW
« Reply #40 on: 02 September 2016 11:34:39 »

Quote from: bTV PR
Карбовски: Втори план тръгва по bTV от 24 септември
Седмичното предаване с водещ Мартин Карбовски ще търси историите под повърхността, показвайки втория план на живота на обикновения човек
От 24 септември едно от най-провокативните лица в българските медии Мартин Карбовски, стартира ново предаване в ефира на bTV. Карбовски: Втори план ще се излъчва всяка събота от 17:00 до 18:00 часа. Предаването ще представя нов поглед върху човешките истории, нюансите и контрастите на различния начин на живот, мечтите и малките радости на обикновения човек.

Карбовски: Втори план ще води зрителите на bTV към задаване на вечните въпроси кое е правилно и кой прави промените в динамиката на морала, културата и обществото. За целта водещият ще разказва и сравнява истории, митове или различни житейски борби и противоречия, а зрителите ще откриват историята под повърхността втория план на човешкия живот, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

Всяка събота с екипа на предаването ще противопоставяме в една или повече истории светлата и тъмната страна на живота, проблемите и позитивите на общото ни битие.  Във всеки епизод ще търсим и експлоатираме невъзможността и пукнатините в структурата на реалността  срещу случващото се добро и неговите причини и корени. Идеята е проста разказът за кухнята на живота понякога трябва да дава и изход от житейските ситуации, каза Мартин Карбовски по повод старта на новия телевизионен проект.
Report Spam   Logged

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy