|
|
cvetomir1997
|
Както си и мислех - предимно стари, вече излъчвани и нискобюджетни анимации. И видеото като логото им е аматьорски направено, а да използват музиката от "Джони Тест" не мисля, че е особено подходящо, вместо да измислят своя мелодия.
|
|
|
|
monk1900
|
Както си и мислех - предимно стари, вече излъчвани и нискобюджетни анимации. И видеото като логото им е аматьорски направено, а да използват музиката от "Джони Тест" не мисля, че е особено подходящо, вместо да измислят своя мелодия. Мхм. А песничката на Джони Тест е с друг дублаж. На мен в CN дублажа ми харесваше повече, тук преводът ми се струва като да е доста набързо направен, и броя на срички май не пасва на места. „Маша и мечокът“ и „Новите Телетъбита“ ги има и в HBO GO, та вероятно с тях имат някаква договорка. Очертава се това да е нещо средно между Ekids и Super7.
|
|
|
|
|
TV 81
|
Supertoons ще се излъчва в SD и HD към операторите.
|
|
|
|
|
|
studentmercedes454
Потребител
|
Пчеличката мая ми беше любимата анимация.Гледал съм старата от 70 те
|
|
|
|
TV 81
|
Според рекламната тарифа на Нова ТВ рекламния блок на Super Toons се поема от тях вече.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Май от днес SuperToons вече се излъчва при още оператори, а те са NET1, СКАТ, Цифрова телевизия "Боряна", NetGuard, ТВ СатКом, Айтоснет, Добрич Телеком (Dobrich Telecom Provider) и Point 2 Point. От 1 април в мрежата на Vivacom. https://www.facebook.com/SuperToonsBG/photos/a.151127939993426/254496386323247EDIT: Изглежда, че evgata ме е изпреварил с няколко минути, защото новината вече е споделена във другата тема "Други ТВ" на форума. Опала! 
|
|
|
|
Robimir
|
Това е супер, най-накрая ще мога да видя какъв е този канал.  И не се притеснявай, използвал си правилната тема, за разлика от другото мнение.
|
|
|
|
evgata
|
Май от днес SuperToons вече се излъчва при още оператори, а те са NET1, СКАТ, Цифрова телевизия "Боряна", NetGuard, ТВ СатКом, Айтоснет, Добрич Телеком (Dobrich Telecom Provider) и Point 2 Point. От 1 април в мрежата на Vivacom. https://www.facebook.com/SuperToonsBG/photos/a.151127939993426/254496386323247EDIT: Изглежда, че evgata ме е изпреварил с няколко минути, защото новината вече е споделена във другата тема "Други ТВ" на форума. Опала!  
|
|
|
|
evgata
|
от днес вече има супер туунс го има и при виваком иптв на 109 канал
|
|
|
|
|