BG TV Talk
21 August 2019 13:17:16
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Откраднат живот | новини и коментари

Pages: [1] 2 3 ... 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Откраднат живот | новини и коментари  (Read 10314 times)
spike
Админ
Маниак
******
Online Online

Posts: 3 120WWW
« on: 15 February 2017 16:52:54 »

Луиза Григорова облича лекарската престилка в “Откраднат живот: Възмездието“

Най-успешният български медицински сериал се връща в ефир на 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA

Нови любовни истории и популярни актьори ще прекрояват съдбите на героите в “Откраднат живот: Възмездието“, който стартира на 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA. Една от големите новини, които продуцентът на най-успешния медицински сериал в България - Евтим Милошев, съобщи пред медиите, е присъединяването на актрисата Луиза Григорова към звездния каст.

Снимки от пресконференцията за “Откраднат живот: Възмездието“ може да видите ТУК

Чаровната Луиза, която е позната с въздействащите си роли на театралната сцена и в телевизионния ефир, ще облече лекарската престилка в предстоящия трети сезон на хитовата продукция. “Имам възможност да вляза в успешен проект със страхотен екип. В МБАЛ “Св. Кирил“ героинята ми ще бъде коремен хирург. Името й е Вяра Добрева – символика, която представя този прекрасен за мен образ “, разказа актрисата, загатвайки появата на още един нов персонаж, който ще се появи в лицето на друго попълнение в каста. “Медицината е тема, която дълбоко ме вълнува“, разкри Луиза, която мечтае за лекарската професия наред с актьорското призвание.

“Проектът се разраства благодарение на големия интерес на зрителите. Приоритет за нашия екип е историите да бъдат автентични, да имат свои прототипи. Третият сезон ще бъде сезонът на равносметката”, съобщи Евтим Милошев, допълвайки, че социалните теми ще бъдат една от основните линии в сюжета, търсейки диалог с обществото в интересни медицински казуси и познати, но често пренебрегвани проблеми.

“За първи път от старта на телевизионния проект в ефира на NOVA, той ще се излъчва четири пъти седмично по време на своя трети сезон. Епизодите също ще бъдат с по-голям брой. Едно от най-големите доказателства за качеството на сериала е интереса на голям международен дистрибутор към него. В момента водим преговори и ако те завършат успешно “Откраднат живот“ ще бъде включен в техния каталог и представен на предстоящия телевизионен пазар в Кан“, съобщи Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастнг Груп по повод излъчването на най-успешния медицински сериал у нас. “Успехът на “Откраднат живот“ ни мотивира да продължим да инвестираме в качествени нови кино продукции и сериали“, допълни той. 

 Дали Алекс ще издаде баща си, променяйки бъдещето му в болницата? Какво ще се случи с детето на д-р Захариев и д-р Стилянова? Кой ще се срещне пръв с възмездието и как новите актьори ще променят съдбата на останалите? Зрителите ще разберат на 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.  
Ухааа.... Ще има по 4 епизода на седмица! Предполагам, че ще е от вторник до петък от 20:00ч. BTW другата седмица ще е всеки делник от 20:00ч.
Report Spam   LoggedPages: [1] 2 3 ... 7   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy