BG TV Talk
09 December 2019 06:43:17
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Откраднат живот | новини и коментари

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Откраднат живот | новини и коментари  (Read 11212 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 216WWW
« Reply #100 on: 17 November 2018 18:05:58 »

Теодора Духовникова влиза в Откраднат Живот: Анатомия на гнева

Зрителите ще видят актрисата в образа на непоколебимата Виктория Дамянова

Теодора Духовникова ще влезе в новите епизоди на "Откраднат живот", които зрителите ще видят следващата седмица в ефира на NOVA. "От дълго време обсъждаме с продуцентите тази възможност и именно сега намерихме пресечна точка с образа на Виктория Дамянова. Тя е силна жена, която се изправя смело пред изключително сериозни събития. Вероятно много жени ще се припознаят в този образ, разказва актрисата, която ще се появи в ролята на неврохирург. "Зрителите свикват с любимите си персонажи, а новите често влизат, за да преобърнат познатите събития и ситуации, загатва актрисата, чиято героиня ще засегне значима социална тема и ще провокира дълбоки емоции в един от главните герои на Откраднат живот: Анатомия на гнева. Теодора Духовникова е позната за българските зрители от успешни кино и телевизионни проекти, сред които "Дъвка за балончета, "Вездесъщият, "Дървото на живота, както и "Дяволското гърло, който предстои да бъде излъчен по NOVA. Тази година Духовникова получи наградата на публиката за любима актриса в категория "Кино по време на първите награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018.

Конфликти ще разтърсят МБАЛ "СВ. Кирил в предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева. Доктор Хинова, доктор Владов и доктор Мазов ще влязат в истински сблъсък, който ще постави акцент на личните и професионалните им отношения. Доктор Стаменова ще посети отново дома на Фотев, за да помогне на Стела. Медицински одит ще потърси отговорност от екипа на болницата след случая с доктор Ковачев. Посещение на насилена пациентка ще върне доктор Огнянова към ужасяващия момент, който ще продължи да я преследва.

Дали Зорница ще позволи на Марио да й помогне и да бъде близо до нея и кой ще усети най-близо до себе си присъствието на Виктория Дамянова, феновете ще научат  вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.
За "Дяволското гърло" пак пише, че предстои да се излъчи, но нищо конкретно. Дано през пролетта на 2019г. най-накрая го пуснат, че ще станат 2 години откакто го заснеха... Grin
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy