spike
|
Благодаря! Много интересна хрумка за регионалните телевизии.  Остава само за каналите на Discovery да се направи корица. Впрочем по-горе бях написал да се направи обща корица за AXN и Viasat, но се оказа, че съм се заблудил и каналите не са в една медийна група. Ако все пак смятате, че каналите на Viasat биха събудили по-дълги дискусии, може да направим отделна тема и за тях.
|
|
|
|
|
Robimir
|
Корици за темата за Yettel!  Можете да използвате който вариант ви допада най-много.  
|
|
|
|
spike
|
Сложил съм зеления вариант, на мен лично ми допада повече. Иначе нека все пак някой направи нова корица и за раздела на Discovery. Ето тук съм написал всичките канали в групата към настоящия момент: Чудесна е и вече е в първия пост на темата.  Впрочем от новa корицa се нуждаe и разделът на Discovery. Ако не се лъжа, техните канали в България към днешна дата са Discovery, Discovery Science, ID, Animal Planet, TLC, HGTV, Travel Channel, Food Network и Eurosport. Може и в корицата на AMC да се добавят каналите в групата. В случая това са AMC, JimJam, CBS Reality и Sundance.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Иначе нека все пак някой направи нова корица и за раздела на Discovery.
За Дискавъри ще е сложно обаче, защото в средата на другия месец се очаква окончателно да приключи сливането на Warner Bros. и Discovery в една компания. Моето мнение е, че просто ще се изгуби смисъла за направа на корица за темата на Discovery. Все пак ще си помисля тези дни дали да направя корица за раздела на каналите им.
|
|
|
|
spike
|
За Дискавъри ще е сложно обаче, защото в средата на другия месец се очаква окончателно да приключи сливането на Warner Bros. и Discovery в една компания. Моето мнение е, че просто ще се изгуби смисъла за направа на корица за темата на Discovery. Все пак ще си помисля тези дни дали да направя корица за раздела на каналите им. Хм... не знаех за това сливане. Значи след него каналите на Discovery и НВО вече ще са в една група, та ще трябва да се направи обща корица.
|
|
|
|
BlooMac
|
Нека да си останат отделни темите засега. WB/HBO и Discovery брандовете са доста различни и ще стане прекален миш-маш, ако в една тема пишем за филми и риалитита.
|
|
|
|
|
|