megara
|
 |
« on: 15 October 2013 01:05:39 » |
|
|
|
|
|
|
megara
|
 |
« Reply #1 on: 22 October 2013 20:28:26 » |
|
Totally Spies - вече по Nickelodeon
|
|
|
|
|
BlooMac
|
 |
« Reply #2 on: 22 October 2013 20:40:58 » |
|
Договорът с Дисни в Европа изтекъл ли е или просто Nickelodeon са купили правата за новия сезон?
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #4 on: 24 October 2013 15:12:31 » |
|
От днес при Близу видях се е появил празния PID на Nick за БГ аудио. Както се казва, Comming soon. 
|
|
|
|
Bobby
|
 |
« Reply #5 on: 24 October 2013 17:54:04 » |
|
От днес при Близу видях се е появил празния PID на Nick за БГ аудио. Както се казва, Comming soon.  Супер. 
|
|
|
|
BlooMac
|
 |
« Reply #6 on: 25 October 2013 23:12:55 » |
|
Разбрах, че от днес Nick вече е на български, при вас как е? Всичко ли е дублирано? Какви са дублажите, синхронни или voice-over?
|
|
|
|
Bobby
|
 |
« Reply #7 on: 26 October 2013 13:55:00 » |
|
Разбрах, че от днес Nick вече е на български, при вас как е? Всичко ли е дублирано? Какви са дублажите, синхронни или voice-ver?
Дано го пуснат в аналоговия пакет на Евроком
|
|
|
|
BlooMac
|
 |
« Reply #8 on: 26 October 2013 14:12:23 » |
|
Изглежда, че са си запазили български домейн още преди доста време, но още не са почнали да го правят. DOMAIN NAME: nickelodeon.bg requested on: 13/01/2010 12:49:37.248684 EET processed from: 13/01/2010 12:49:37.514791 EET activated on: 18/01/2010 09:31:55.931821 EET expires at: 13/01/2014 00:00:00 EET registration status: Registered REGISTRANT: MarkMonitor International Ltd. 22-26 Albert Embankment London, SE1 7TJ UNITED KINGDOM ADMINISTRATIVE CONTACT: Daniel Brustein domreg-admin@mtvn.com Viacom International Inc. 1515 Broadway New York, NY 10036 UNITED STATES tel: +1 2122588000 fax: NIC handle: DB94841 TECHNICAL CONTACT(S): Daniel Brustein domreg-admin@mtvn.com Viacom International Inc. 1515 Broadway New York, NY 10036 UNITED STATES tel: +1 2122588000 fax: NIC handle: DB94841 ccops Admin ccops@markmonitor.com MarkMonitor 10400 Overland Road Boise, ID 83709 UNITED STATES tel: +12083895740 fax: NIC handle: CA129296 NAME SERVER INFORMATION: pdns2.ultradns.net pdns6.ultradns.co.uk pdns5.ultradns.info pdns1.ultradns.net pdns4.ultradns.org pdns3.ultradns.org DNSSEC: Inactive
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #9 on: 28 October 2013 16:40:47 » |
|
Nickelodeon вече на български!Един от най-големите детски канали в световен мащаб – Nickelodeon – стъпи този петък у нас с версия изцяло на български език. За подготвяната българска версия ви съобщихме първи ние от BG TV News преди повече от месец. ( http://wp.me/p3PwL5-8w) Първоначално бе предвидено премиерата на БГ версията на Nick да бъде на 1 октомври, но тя бе отложена за 25 за да има време да се дублират повече сериали. Nickeolodeon излъчва едни от най-популярните детски сериали като “Power Rangers”, “SpongeBob”, “I, Carly”, “Fanboy & ChumChum”, “The Penguins of Madagascar” и много други. До този момент сериалите на Nick се излъчваха премиерно у нас по Super7, който служеше за българска версия на канала. Сега, след като Nick най-сетне има БГ еквивалент не е ясно дали Super7 ще запази досегашната си програма, или тя ще бъде променена. Сериалите по Nick вече са дублирани професионално и на най-високо ниво със синхронен дублаж от Alexandra Audio, а не “войс-оувър” както беше до сега по Super7. Българската версия на Nickelodon ще бъде достъпна съвсем скоро за всички кабелни и сателитни оператори съвсем скоро, обещават от канала. Тя вече се предлага в пакетите на Blizoo, СКАТ, Vivacom, и Булсатком. Nick излъчва в България и още един канал – Nick JR., но той за момента няма да бъде дублиран. Nickelodeon е собственост на Viacom International, към която спадат още филмовите студиа Paramount, телевизиите MTV, Comedy Central и VH1.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Някой може ли да направи запис с БГ аудиото от Nick, че вече доста хора ме питат не може ли ъплоуднем запис от канала, а аз лично не мога да записвам от телевизора...
|
|
|
|
Bobby
|
Някой може ли да направи запис с БГ аудиото от Nick, че вече доста хора ме питат не може ли ъплоуднем запис от канала, а аз лично не мога да записвам от телевизора...
+1
|
|
|
|
BlooMac
|
Ако имаше някакъв онлайн стрийм, можех да се заема да запиша малко, но за съжаление не видях да има.
|
|
|
|
urbanman
Потребител
|
Може и с видео-камера,важното е качеството да бъде добро.
|
|
|
|
The TV Boy
|
След два неуспешни опита за качване във Вбокс7 и Youtube, от където беше баннат заради авторски права (големи измякари били тия Viacom) най-сетне успях да кача запис от канала тук: http://www.videoclip.bg/watch/248920 (предварително се извинявам за лошото качество, снимано е с GSM, извинявам се и ако съм стреснал някого, тъй като в по-тъмните сцени изскачакам като фантом отзад, но не е лесно да седиш 5 минути на колене пред телевизора!)
|
|
|
|
Iordan
|
След два неуспешни опита за качване във Вбокс7 и Youtube, от където беше баннат заради авторски права (големи измякари били тия Viacom) най-сетне успях да кача запис от канала тук: http://www.videoclip.bg/watch/248920 (предварително се извинявам за лошото качество, снимано е с GSM, извинявам се и ако съм стреснал някого, тъй като в по-тъмните сцени изскачакам като фантом отзад, но не е лесно да седиш 5 минути на колене пред телевизора!) Супер е, колега! Възможно ли е да запишеш някакви реклами и шапки? 
|
|
|
|
BlooMac
|
Доколкото знам Viacom преди няколко години даже бяха съдили YouTube. Понякога прекаляват с тези авторски права. Ясно е, че клипчето не е качено с цел на изкарване на пари на гърба на Viacom или да излъжеш, че е твое авторско произведение, а не на Nickelodeon. Това единствено може да се счита като безплатна реклама за Nickelodeon.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Супер е, колега! Възможно ли е да запишеш някакви реклами и шапки?  Ще се помъча следващите дни.  До сега съм мяркал най-много само една-две реклами на бг, другите са си в оригинал на английски. Доколкото знам Viacom преди няколко години даже бяха съдили YouTube. Понякога прекаляват с тези авторски права. Ясно е, че клипчето не е качено с цел на изкарване на пари на гърба на Viacom или да излъжеш, че е твое авторско произведение, а не на Nickelodeon. Това единствено може да се счита като безплатна реклама за Nickelodeon.
Действително прекаляват. А във Vbox7 идея си нямам защо не става, първоначално ми даде "Error uploading video", а после при втория опит от 5 часа следобяд ми седи така: http://vbox7.com/play:f82a02c61a "Nickelodeon Bg е качено успешно и се конвертира!  " Явно нещо не е наред, но не мога да загрея какво... Конвертирал съм го няколко пъти.
|
|
|
|
Iordan
|
Ще се помъча следващите дни.  До сега съм мяркал най-много само една-две реклами на бг, другите са си в оригинал на английски. Действително прекаляват. А във Vbox7 идея си нямам защо не става, първоначално ми даде "Error uploading video", а после при втория опит от 5 часа следобяд ми седи така: http://vbox7.com/play:f82a02c61a "Nickelodeon Bg е качено успешно и се конвертира!  " Явно нещо не е наред, но не мога да загрея какво... Конвертирал съм го няколко пъти. Интересуват ме повече шапките. Относно Vbox7 изчакай 24 часа и пак пробвай, ако още не е онлайн. Все пак Vbox7 без бъг просто не е Vbox7. 
|
|
|
|
The TV Boy
|
Другите сайтове или са много зле, или просто от Ник са решили тази една седмица от пускането на аудиото да им се води тестова, защото са разпратили прессъобщение, в което казват, че канала тръгва от 4 ноември. Няма да го публикувам в сайта, защото ние бяхме първи и го казахме още месец преди това че ще има Ник на БГ, миналата седмица с фактическия старт също само ние публикувахме новина за старта. А тази Боряна Нешева от Ърбн да продължава да ми краде статиите, доказва колко са назад с материала. 
|
|
|
|
|