BlooMac
|
Предполагам, че Nick са решили 4 ноември да бъде официалният старт на канала на български, защото тогава ще бъде включен в другите по-големи оператори и не искат да излезе, че каналът им е тръгнал само при няколко оператора. 
|
|
|
|
|
Iordan
|
А тази Боряна Нешева от Ърбн да продължава да ми краде статиите, доказва колко са назад с материала.  В интерес на истината URBN Talk все още не е посетен от администраторите му и постовете за BG TV: Group си стоят 
|
|
|
|
Bobby
|
Намерих някакъв запис
|
|
|
|
|
urbanman
Потребител
|
Предполагам, че Nick са решили 4 ноември да бъде официалният старт на канала на български, защото тогава ще бъде включен в другите по-големи оператори и не искат да излезе, че каналът им е тръгнал само при няколко оператора.  А кои са другите по-големи оператори?
|
|
|
|
BlooMac
|
А кои са другите по-големи оператори?
Не знам кои точно, но предполагам, че става дума за Мтел, Близуу, Виваком и др. НЕТ1 от днес вече го имат.
|
|
|
|
Bobby
|
В Близо си има Nickolodeon от край време с английско аудио но е кодиран за обикновения цифров пакет
|
|
|
|
maimuna
Потребител
|
Днес мернах реклама за премиерата на Сам и Кет(за 16.02).Мислех си,че ще го пуснат след като излъчат финала на iCarly(този на Викторично вече го излъчиха).Дано скоро пуснат и някой друг от новите сериали.
|
|
|
|
|
Iordan
|
И аз го видях така дублиран наскоро и останах изненадан от началната дублираната песен. Иначе е много хубав, нормално е за синхронен.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Гласът на самия Спондж Боб обаче доста ме дразни. Тоз човечец озвучава абсолютно навсякъде и абсолютно всичко и не ми се слуша неговия глас и по Nick. Да бяха направили синхронния с гласа на Спондж Боб от войс-оувъра на Супер7, 100 пъти по-добре щеше да бъде...
|
|
|
|
Iordan
|
Гласът на самия Спондж Боб обаче доста ме дразни. Тоз човечец озвучава абсолютно навсякъде и абсолютно всичко и не ми се слуша неговия глас и по Nick. Да бяха направили синхронния с гласа на Спондж Боб от войс-оувъра на Супер7, 100 пъти по-добре щеше да бъде...
Ами според мен ще свикнеш (и харесаш), ако гледаш често. Аз бях по същия начин в началото на ДнВ по bTV Cinema, не понасях българската дубльорка на Елена, но свикнах.
|
|
|
|
DisneyFan
Потребител
|
Ще дават първите 10 епизода на The Haunted Hathaways през Май
|
|
|
|
The TV Boy
|
Миналата седмица бях до Гърция, там попаднах на тамошната версия на Nickelodeon, пускам и що да видя - дават "Adventure Time"!  Всъщност това беше само пилотния шорт направен за "!Randoom Cartoons", но си беше дублиран на гръцки със синхронен дублаж. Очудих се, че още го дават. Там имат два канала за Nick - стандартен Nickelodeon и Nickelodeon+, по който дават изглежда по стари анимации (нещо като Boomerang). Там за съжаление нямат Cartoon Network или Boomerang и техните анимации ги дават по друг гръцки детски канал, който обаче не му запомних името (мярнах там Бен 10 и Бен 10 Омнивърс).
|
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
В момента по Nick BG дават Оги и хлебарките.  Защо и как, не че не ми харесва, просто ми е интересно откога го дават. 
|
|
|
|
naskox
|
Май ги ползват да си запълнят времето. В момента пак вървят, но предпошагам след малко ще дадат Пингвините.
|
|
|
|
urbanman
Потребител
|
Защо в България се излъчват две версии на канала?
|
|
|
|
flaboyblast
|
Защо в България се излъчват две версии на канала?
За кои две версии говориш: Nick SD(която е на Български) и Nick HD(която си е още на Английски) или Nick SD(която е на Български) и Nick Jr(която си е още на Английски)?
|
|
|
|
naskox
|
Nick HD излъчва ли се в България?
|
|
|
|
|