BG TV Talk
24 June 2019 20:32:27
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Bulgaria ON AIR | новини и коментари

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Go Down
  Print  
Author Topic: Bulgaria ON AIR | новини и коментари  (Read 16628 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #100 on: 03 March 2018 12:42:24 »

Този грозник Росен Петров как пък на националния ни празник го набутаха за водещ от Bulgaria ON AIR. Отврат.
А.. това е само началото... Grin Скоро трябва да почне предаването му по телевизията. То ще е историческо, както беше "Операция слава" по "ьТВ".
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #101 on: 29 March 2018 16:17:22 »

Другата седмица е последна за Доника Ризова в телевизията. От 14 април водеща на "Фамилно" ще е Джуджи.

Както вече писах в друга тема, Кузман Илиев и Владимир Сиркаров също напускат Bulgaria ON AIR, но не знам точно до кога ще са водещи. Доколкото знам, като водещ на "Денят ON AIR" ще ги наследи Ганиела Ангелова.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител
******
Online Online

Posts: 587


a.k.a. Slavi Trifonov


WWW
« Reply #102 on: 29 March 2018 18:08:28 »

Другата седмица е последна за Доника Ризова в телевизията. От 14 април водеща на "Фамилно" ще е Джуджи.

Както вече писах в друга тема, Кузман Илиев и Владимир Сиркаров също напускат Bulgaria ON AIR, но не знам точно до кога ще са водещи. Доколкото знам, като водещ на "Денят ON AIR" ще ги наследи Ганиела Ангелова.

Знае ли се къде отиват Кузман Илиев и Доника?
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #103 on: 29 March 2018 21:01:22 »

Знае ли се къде отиват Кузман Илиев и Доника?
Кузман и Влади отиват в "Европа", а Доника се мести извън България.

EDIT: Ето и официално инфо:

Ганиела Ангелова е новият водещ на "Денят ON AIR” от 2 април
Bulgaria ON AIR развива вечерния си слот от 17,30 до 20,30 ч. с повече време за новини и публицистика

Ганиела Ангелова е новият водещ на предаването "Денят ON AIR”. Журналистът с дългогодишен опит в професията поема коментарното предаване, което се излъчва всеки делник от 19,30 часа, от 2 април. Заради големия интерес на зрителите на политематичната телевизия към темите на деня и експертните анализи, „Денят ON AIR” вече предоставя най-актуалните събития с коментар на живо с удължено време в рамките на 1 час – от 19,30 до 20,30 часа.

Ганиела е добре позната на аудиторията на Bulgaria ON AIR. Паралелно с „Денят ON AIR” водещата ще продължи да среща зрителите и с известни личности от културния и обществен живот всяка събота от 19 часа като водещ на предаването „Опорни хора“. Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR, води публицистично предаване, новинарски емисии, сутрешен блок, централна емисия новини и икономическо предаване в различни телевизии. Автор е на документални филми, а в портфолиото си има и знакови интервюта със световноизвестни артисти.

"Радвам съм, че имам възможност да продължа равитието си на телевизионен журналист с „Денят ON AIR”. Практиката показва, че българинът се интересува от политическия и обществен живот в страната и нашата отговорност като журналисти е да се стремим всеки ден да поднасяме информацията с уважение към зрителя и да предоставяме всички гледни точки. Благодарна съм, че Bulgaria ON AIR ми гласува такова доверие“, каза Ганиела Ангелова.

Национална телевизия Bulgaria ON AIR отделя повече ефирно време за новини и публицистика във вечерния си слот от 17,30 до 20,30 часа. В удълженото време, освен за „Денят ON AIR”, зрителите имат възможност да се информират за актуалните новини с Новините ON AIR и водещите Мартина Ганчева, Радинела Бусерска и Константин Динчев - в 17,30 часа и централна емисия в 18,30 часа, както и да разберат различните гледни точки на експертите по важни и интересни теми с фокус и върху регионалните новини и събития в предаването „Директно“ с Димитър Абрашев от 17,50 часа.

Досегашните водещи на „Денят ON AIR” Владимир Сиркаров и Кузман Илиев поемат по нов професионален път. Пожелаваме им успех.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #104 on: 31 March 2018 12:21:33 »

Най-накрая дойде време да стартира и това предаване... Grin

Росен Петров се завръща в ефир с историческо предаване по Bulgaria ON AIR

„Операция: История“ стартира на 8 април и ще се излъчва всяка неделя в 16,30 часа

Росен Петров се завръща в национален ефир с историческо предаване по Bulgaria ON AIR. Всяка неделя в 16,30 часа водещият ще обръща внимание на знакови моменти в българската и световна история, и значимите и противоречиви личности в „Операция: История“.

„Операция: История“ е предаване за бъдещето. Единствено чрез познанието за това кои сме били, къде сме били, можем да знаем накъде отиваме. „Операция: История“ не е просто предаване за фактите и събитията, а за емоциите, за радостите и тъгите, които се крият зад тях. Ако някой може да говори емоционално за история, то това е Росен Петров“, каза Николина Димитрова, програмен директор на Bulgaria ON AIR.

„Операция: История“ ще предложи трибуна за полемика и плурализъм за миналото и истините, които трябва да знаем, и за героите, които трябва да помним. В рубриката „История на водещия“ ще бъдат представяни неизвестни факти и телевизионни разкази за живота на велики български личности, ще бъдат представяни непознати от учебниците герои, ще се изтъкват факти, които превръщат личната им история в завладяващ и емоционален разказ. „Исторически процес“ ще насочи вниманието върху противоречивите личности, процеси и периоди, като един срещу друг ще застават специалисти, общественици, хора на изкуството и културата. В рубриката Росен Петров ще дава трибуна и за вечните исторически спорове: „Имало ли е турско робство, или не? Трети март ли е нашият национален празник?“ „Кои са върховете и паденията в историята на страната ни“ и други важни теми. А в „Тяхната история“ популярни личности ще споделят своята любима история, която смятат за важна.

Росен Петров е добре познат на българските зрители. Трупал е дългогодишен опит като телевизионен водещ, сценарист и продуцент, той е и търсен исторически анализатор и автор. А от 8 април се завръща в ефир след 4-годишна пауза.

„Разказвал съм истории в национален ефир 10 години. Самият аз никога не съм очаквал, че хората толкова ще искат да гледат нещо, посветено на това какви сме били. Като всеки малък народ със славно минало и не особено радостно настояще, ние търсим основания за гордост предимно в него. Когато историята е поднесена не като кухи факти и дати, а като драматичната житейска съдба на дадена личност, тя интригува и аудитория, която няма академичен или чисто патриотичен интерес към миналото. Затова „Оперцаия: История“ ще открехне завесата към славното ни минало и нещата, които ни правят българи, за да се отправим към едно велико бъдеще“, каза Росен Петров.

Не пропускайте първото издание на „Операция: История“ на Великден, 8 април, в 16,30 часа по Bulgaria ON AIR.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #105 on: 05 April 2018 18:06:49 »

Деляна Маринова – Джуджи с нова роля в Bulgaria ON AIR – става водещ на „Фамилно“
Стартира в ефир на 14 и 15 април

Деляна Маринова – Джуджи поема нова роля в Bulgaria ON AIR - от 14 април ще води съботно-неделното семейно предаване „Фамилно“ – всеки уикенд от 10,30 часа. Зрителите на политематичната телевизия я познават добре като светски коментатор и водещ на делничното предаване „околоСВЕТСКО“ заедно с Бойка Делиева и Константина Живова, където Джуджи ще продължи да информира за най-любипитното от светския живот на звездите паралелно с предаването „Фамилно“.

„Радвам се, че ще имам възможност да водя „Фамилно“, което харесвам от самия му старт по Bulgaria ON AIR. Мисля, че зрителите имат нужда от повече положителни и семейни истории, както и идеи как да прекарват повече време с близките си, и „Фамилно“ показва точно това“, коментира водещата.

Джуджи има дългогодишен професионален опит като ко-водещ в предаването "На кафе" и е човек с разностранни интереси. Хедонист и бохем по душа, Джуджи обича да пътува и да опознава различни култури. Освен като светски коментатор и водещ, тя има изяви и в телевизионното кино, а в момента учи магистратура с профил филмово и телевизионно продуцентство в НАТФИЗ.

Досегашната водеща на „Фамилно“ Доника Ризова поема по нов път. Пожелаваме й успех!
Report Spam   Logged

pesho
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #106 on: 23 May 2018 01:20:04 »

Предаването Директно се излъчи вчера и ще се излъчи днес от Русе като изнесеното им студио е това на регионалната телевизия TVN.Техниката е на TVN и си личи когато HD запис се опитват да го пуснат на SD и се оказа освен картината и звука е доста по добър от на Бг он еър.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #107 on: 24 May 2018 16:29:11 »

Прясна новина - тази сутрин Лора Инджова за последно беше водещ на "България сутрин". От утре Златимир Йочев остава сам, докато му намерят екранна партньорка. В края на днешното специално издание обявиха новината. Лора отива в "Нова", доколкото знам, но нямам идея на каква позиция ще е.

И още една новина - на 1 юни ще е последното издание на "Околосветско". Засега не е ясно какво ще има на негово място, а и дали ще има някакво ново предаване с познатите лица Константина Живова и Бойка Делиева.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител
******
Online Online

Posts: 587


a.k.a. Slavi Trifonov


WWW
« Reply #108 on: 23 July 2018 20:01:22 »

Доколкото разбрах - от понеделник(не съм сигурен за датата) - Петя Кертикова, която беше водеща на Новините на BiT, става екранна партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок.

Познават се, защото и двамата бяха колеги в BiT, където Йочев беше водещ на следобедния блок "Емисия България", а Кертикова водеща на Новините и автор на рубриката "Завърналите се". Рубриката също преминава към Он Еър.
Report Spam   Logged

Ivaylo15
Потребител
*
Offline Offline

Posts: 77« Reply #109 on: 25 July 2018 14:39:24 »

Мале ми те BiT с нищо не останаха.... Междудругото Павел Колев и Ицака (тези, които водеха Шоуто на играчите) казаха на story в Instagram, че нови епизоди на предаването ще има чак през септември, което ме навежда на мисълта, че от BiT може да подготвят нещо за новия телевизионен сезон на есен Roll Eyes Roll Eyes
Report Spam   Logged
hater
Зяпач
**
Online Online

Posts: 147« Reply #110 on: 25 July 2018 15:27:31 »

Управляващата шайка не можаха да понесат свободата на BiT  Cry Много дръпнаха последните месеци и ето ви резултата.
Report Spam   Logged

#111
Свободни да виждаме истината... Cheesy Cheesy Cheesy
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #111 on: 26 July 2018 16:04:23 »

Доколкото разбрах - от понеделник(не съм сигурен за датата) - Петя Кертикова, която беше водеща на Новините на BiT, става екранна партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок.

Познават се, защото и двамата бяха колеги в BiT, където Йочев беше водещ на следобедния блок "Емисия България", а Кертикова водеща на Новините и автор на рубриката "Завърналите се". Рубриката също преминава към Он Еър.
Правилно си разбрал. Ето и официалното съобщение:

Петя Кертикова и Златимир Йочев са новата екранна двойка, която ще събужда зрителите на Bulgaria ON AIR

Новата водеща на „България сутрин“ ще разказва за завърналите се от чужбина българи в специална рубрика в рамките на сутрешния блок

Петя Кертикова и Златимир Йочев са новата екранна двойка, която ще събужда зрителите на Bulgaria ON AIR всеки делничен ден от 6.30 часа. Петя се присъединява към екипа на сутрешния блок „България сутрин“ на 30 юли, където със Златимир заедно ще информират зрителите по всички актуални теми, с коментари от различни събеседници и експерти, както и чрез репортажи и преки включвания от местата, на които се случват събитията.

Петя Кертикова е познато лице в телевизионния бранш. Завършила е „Телевизионна журналистика“ в Далас, САЩ, където стартира и журналистическата си кариера. Преди да се присъедини към сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, тя е водещ на емисията новини на BiT първо от Чикаго, а от 2016 година и от българското студио на телевизията.

"Радвам се, че имам възможност да стана част от най-позитивния и разнообразен сутрешен блок в българския ефир – този на Bulgaria ON AIR. Това е голямо предизвикателство за мен и го приемам с голям ентусиазъм. Вярвам в екипа зад „България сутрин“ и знам, че ще дам всичко от себе си, за да помогна денят на зрителите на Bulgaria ON AIR да бъде още по-осведомен, красив и позитивен“, каза Петя Кертикова

Присъединяването на новата водеща към екипа на Bulgaria ON AIR идва и с още вълнуващи допълнения в сутрешния блок. В ефира на „България сутрин“ Петя ще продължи и каузата си да среща зрителите с добрите примери и историите на вдъхновяващи българи, решили да се завърнат от чужбина в родината. Авторската й рубрика „Завърналите се с Петя Кертикова“ ще се излъчва в рамките на блока и ще разкрива какво провокира сънародниците ни да се приберат у дома.

„Вярвам, че тепърва все повече българи зад граница не само ще се прибират, но и ще остават в България... Кой знае - може би точно те са нужните и така чакани "съединители" и проводници на доброто и на промяната, за която всички говорим. В рубриката ще покажем историите на сънародниците ни такива, каквито са, с всички перипети и постижения по пътя“, обясни още новата водеща на „България сутрин“.

Освен новата рубрика, Петя и Златимир ще излизат все по-често от студиото и ще провеждат повече интервюта на терен, доближавайки аудиторията до всичко интересно и важно около тях. Най-ранните часове на блока – между 6.30 и 7.30 ч., ще бъдат посветени на полезна информация за актуалната пътна обстановка в страната, предстоящите събития от деня, прогнозата за времето и всичко, което ще помогне на зрителите да започнат деня си информирани.
Report Spam   Logged

pesho
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #112 on: 26 July 2018 18:11:47 »

Значи BIT вече е история.А сутрешният блок ще копира идеите на Каменаров за нов вид сутрешен блок само със полезна информация за зрителите.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #113 on: 08 August 2018 12:36:24 »

Брей... Вчера по телевизията са почнали да излъчват сериала "Виктория", който до преди няколко месеца вървеше по HBO. Жалко, че не са направили някаква по-масирана реклама, понеже сериалът определено си заслужава да се види, а и все пак му е премиера за България.
Report Spam   Logged

break
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 187


« Reply #114 on: 08 August 2018 13:38:13 »

Това дори е повторение. Даваха го преди половин година.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #115 on: 08 August 2018 23:47:32 »

Това дори е повторение. Даваха го преди половин година.
А... пропуснал съм този момент. Значи явно и по HBO са го излъчвали по-отдавна.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #116 on: 20 August 2018 11:06:35 »

Доколкото разбрах - от понеделник(не съм сигурен за датата) - Петя Кертикова, която беше водеща на Новините на BiT, става екранна партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок.

Познават се, защото и двамата бяха колеги в BiT, където Йочев беше водещ на следобедния блок "Емисия България", а Кертикова водеща на Новините и автор на рубриката "Завърналите се". Рубриката също преминава към Он Еър.
Петя Кертикова както тихомълком се появи в ефир, така и изчезна... Вече 2 седмици я няма, а в момента сутрешния блок го води Мартина Ганчева, понеже Златимир Йочев явно е отпуска.
Report Spam   Logged

pesho
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #117 on: 20 August 2018 22:34:10 »

Кертикова беше озвучавала репортаж на международна тема и може сега да работи нещо зад кадър,но още е тук и не е напуснала.А какво става с другото лице на новините на БИТ защото на мен лично много ми допада как води още от тв7?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 041WWW
« Reply #118 on: 22 August 2018 12:45:50 »

Кертикова беше озвучавала репортаж на международна тема и може сега да работи нещо зад кадър,но още е тук и не е напуснала.А какво става с другото лице на новините на БИТ защото на мен лично много ми допада как води още от тв7?
За кой става въпрос? Иначе Петя действително не е напуснала телевизията. Доколкото разбрах, от следващия месец ще води новините. Колкото до сутрешния блок - явно Златимир остава единствен водещ поне за момента.
Report Spam   Logged

pesho
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #119 on: 23 August 2018 02:42:39 »

За кой става въпрос?
Ако съм разбрал правилно говоря за Ирена Казакова.И въпрос по темата нещо да се чува за нови предавания или пък за връщане на околосветско?
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy