pesho
|
E той и на още позиции работи в БНТ. Но и на него това ще му е първият сутрешен блок. Интересно, защо идва тук и какви промени ще има в предаването.
|
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Йоана Ангелова от русенската TVN се присъедини към екипа на Bulgaria ON AIR от днес. Тя ще продуцира и води новините по същата телевизия.
|
|
|
|
spike
|
Мхм... чие място е заела или просто увеличават екипа си?
|
|
|
|
|
TV Novinite
Потребител
|
Новините мисля, че даже не в същото помещение на обичайното студио, а от друго. Преди го ползваха за Авиошоу, а последно бях засичал Боец.БГ от там. А от записите в сайта, става ясно, че от 10.01 са в това студио.
|
|
|
|
spike
|
Това е студиото на Bloomberg. Иначе - да, доколкото знам, в момента тече ремонт в основното студио на Bulgaria ON AIR. Все пак трябва да ползват всички спестени пари, след като през 2020г. съкратиха 40-50% от екипа си. 😁
|
|
|
|
Roostersonair
|
Новините мисля, че даже не в същото помещение на обичайното студио, а от друго. Преди го ползваха за Авиошоу, а последно бях засичал Боец.БГ от там. А от записите в сайта, става ясно, че от 10.01 са в това студио.
Това е студиото на Bloomberg. Иначе - да, доколкото знам, в момента тече ремонт в основното студио на Bulgaria ON AIR. Все пак трябва да ползват всички спестени пари, след като през 2020г. съкратиха 40-50% от екипа си. 😁
Да не би най-накрая да се подготвят за HD излъчване? Защо ли си мисля, че този ремонт на студиото на BG On Air е някакъв знак, че те скоро ще минат в 1080i качество? Май съм единствения, който мисли така.
|
|
|
|
spike
|
Да не би най-накрая да се подготвят за HD излъчване? Защо ли си мисля, че този ремонт на студиото на BG On Air е някакъв знак, че те скоро ще минат в 1080i качество? Май съм единствения, който мисли така. Прав си, освен, че ще променят декорите, ще обновят и цялата техника. Плановете уж са да минат в HD, но не знам дали имат толкова средства, все пак трябва да купят и нови външни камери, понеже сегашните са още от времето на MSAT. 😁
|
|
|
|
TV 81
|
Bulgaria On Air HD от днес при Неосат.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Bulgaria On Air HD от днес при Неосат.
Ех, време беше! Ама главното им студио не е ли все още във ремонт? А, да, самата телевизия в момента е в студиото на Блумбърг България, където имат по-нова техника и пултове. Аз забравих, че са там сега (поне докато ремонтните дейности на студиото на BG On Air не приключат напълно), защото не го гледам много този канал. Обаче най-важното е дали тази версия на канала наистина е HD, а не някакъв евтин ъпскейл на SD версията. Иначе при Неосат е на мястото на SD версията. Надявам се останалите оператори да добавят HD версията най-скоро. О, и ако някой от форума е на Неосат, моля да каже или да покаже как изглежда BG On Air HD в действителност.
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Хмм, значи и плочките за текст по време на предаванията са в HD. Това е супер! Дано авторекламите са също в HD. EDIT: Жестоко се излъгах, не са. Че и шапката на "Денят ON AIR" е в SD качество, те и другите шапки на предаванията май са също така. Дано ги оправят евентуално.
|
|
|
|
pesho
|
Видно от записи в сайта на телевизията ремонта е свършил. Лично за мен промяна няма. Отново си ползват познатото студио. Само сутрешният блок е в другото на видео стената. Вероятно може и нещо друго да правят, защото не се показва цялото студио.
|
|
|
|
spike
|
Видно от записи в сайта на телевизията ремонта е свършил. Лично за мен промяна няма. Отново си ползват познатото студио. Само сутрешният блок е в другото на видео стената. Вероятно може и нещо друго да правят, защото не се показва цялото студио.
Да не би да си гледал предавания, записани по-рано?
|
|
|
|
pesho
|
Новините им видях и предаването Денят on air.
|
|
|
|
spike
|
Новините им видях и предаването Денят on air.
Ъ... то наистина няма разлика - стои си същия декор с мониторите на снежинки. В такъв случай нямам обяснение защо няколко седмици ползваха само студиото на Bloomberg. Впрочем възможно е само да са сменили техниката, за да минат в HD, но наистина бях чул слухове, че ще ремонтират и студиото.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Ъ... то наистина няма разлика - стои си същия декор с мониторите на снежинки. В такъв случай нямам обяснение защо няколко седмици ползваха само студиото на Bloomberg. Впрочем възможно е само да са сменили техниката, за да минат в HD, но наистина бях чул слухове, че ще ремонтират и студиото.
За нищо не им вярвам на тези, още 2017-та иж казваха, че ще го оправят, а до сега едно голямо нищо.
|
|
|
|
spike
|
За нищо не им вярвам на тези, още 2017-та иж казваха, че ще го оправят, а до сега едно голямо нищо. Да, за този прословут ремонт се говори от 6-7 години, но сега, доколкото знам, са поръчали техника. Предполагам, че в крайна сметка са сменили само камерите и пулта, пък декора явно няма да го променят.
|
|
|
|
TV 81
|
При А1 от днес в HD ли е Bulgaria On Air?
|
|
|
|
|