secet
|
При А1 от днес в HD ли е Bulgaria On Air?
Да.
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
При А1 от днес в HD ли е Bulgaria On Air?
Да.
Не отразяват това в сайта на A1 обаче. 
|
|
|
|
|
spike
|
Брей... доста яка визия. Не се сещам друга телевизия в момента да има по-креативни заставки.
|
|
|
|
break
|
Освен предаванията им от студиото, всичко останало не е HD.
|
|
|
|
spike
|
Освен предаванията им от студиото, всичко останало не е HD.
Не се и учудвам... външните им камери са на над 15 години, дори дисплеите им са във формат 4:3. 😁 Имат само 3 по-нови камери, които са HD и те се ползват основно за Bloomberg. Все пак е доста странно, че са подменили техниката в студиото, а декорите и най-вече изгорелите видеостени - не... 😕
|
|
|
|
Roostersonair
|
Не се и учудвам... външните им камери са на над 15 години, дори дисплеите им са във формат 4:3. 😁 Имат само 3 по-нови камери, които са HD и те се ползват основно за Bloomberg. Все пак е доста странно, че са подменили техниката в студиото, а декорите и най-вече изгорелите видеостени - не... 😕
Да не би да нямат пари за нови видеостени, че да ги оставят все още непроменени?  А иначе са направили нова маса за главното им студио, в която в средата ѝ е логото на Bulgaria On Air, 3D принтирано. bTV са имали такава маса за новините им от 2000 до 2019 г. БНТ също са имали подобна маса за новините им. "Нова" също. Сега трите телевизии имат по-модерни маси с широки видеостени в средата. Но мисля, че при BG On Air можеше да бъде като трите национални телевизии - в масата им да има широка видеостена, в която да показват логото на телевизията или логата на предаванията им например. 
|
|
|
|
spike
|
Да не би да нямат пари за нови видеостени, че да ги оставят все още непроменени?  А иначе са направили нова маса за главното им студио, в която в средата ѝ е логото на Bulgaria On Air, 3D принтирано. bTV са имали такава маса за новините им от 2000 до 2019 г. БНТ също са имали подобна маса за новините им. "Нова" също. Сега трите телевизии имат по-модерни маси с широки видеостени в средата. Но мисля, че при BG On Air можеше да бъде като трите национални телевизии - в масата им да има широка видеостена, в която да показват логото на телевизията или логата на предаванията им например.  Е... те нямат пари да си сменят изгорелите видеостени отзад, пък какво остава за евентуален видеопанел и в масата... 🤣 Иначе новата маса е ужасно грозна и непрактична. Хем е толкова голяма, хем могат макс 3 човека да седнат на нея... 😁 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10228287423076482&id=1405749955&sfnsn=mo
|
|
|
|
pesho
|
Масите в студиото са поне два вида. Имат и външни HD камери, които хванах случайно при тяхна емисия. Новите шапки трябва да са от понеделник, когато са станали на 10 години.
|
|
|
|
spike
|
Масите в студиото са поне два вида. Имат и външни HD камери, които хванах случайно при тяхна емисия. Новите шапки трябва да са от понеделник, когато са станали на 10 години.
Външните HD камери са само 3, поне не знам да са купували нови. Иначе телевизията ще стане на 10 години на 5 септември. Не знам защо са решили да отбележат рождения си ден 5 месеца по-рано. 😁
|
|
|
|
Roostersonair
|
Външните HD камери са само 3, поне не знам да са купували нови. Иначе телевизията ще стане на 10 години на 5 септември. Не знам защо са решили да отбележат рождения си ден 5 месеца по-рано. 😁
Явно се опитват да увеличат хайпа за предстоящата им годишнина с мотива, че новата им графична визия и HD версията няма са да единственото нещо, което от самата телевизия ще доставят. Относно техните външни HD камери - силно се надявам да купуват още такива и да ги използват, тогава почти всичко в този канал ще е Full HD. 
|
|
|
|
|
|