Не е хубаво така българска продукция да върви извън праймтайма, но и аз очаквах да тръгне поне след турския сериал жалко наистина... Може би заради дължината на сериала той ще върви поне 7-8 месеца и сигурно заради това, защото почват "MasterChef" и т. нат. и трябва да го местят не знам просто това решение направо.
Да инвестираш ти толкова много в този сериал и да го пуснеш в 18ч. не знам това речение поне в неделя по два епизода да го бяха пуснали толкова ме е яд.
Ми, то и първолак може да сметне, че няма как в праймтайма да набутат и турски сериал, и собствен сериал, и реалитита, и "Шоуто на Слави". Жалко е, че "ьТВ" решиха да пренебрегнат собствената си продукция за сметка на турски сериал...

А и както е ясно, бюджетът на "Скъпи наследници" е 15 милиона лева, пък те го забутват в 18:00ч. с оправданието, че по този начин "разширявали" праймтайма. Ама за какво разширяване ми говорят, като по това време повечето хора тъкмо приключват работа или пътуват към дома си...

Затова се надявам да повтарят сериала в праймтайма на някой от нишовите им канали или поне да му сложат повторение в 00:00ч.