flaboyblast
|
"Фермата", вече "Ергенът" и Гривните ги прави Николов. Та ако не поема "Ергенът 5", предполагам ще си е той и за двата формата.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
"Фермата", вече "Ергенът" и Гривните ги прави Николов. Та ако не поема "Ергенът 5", предполагам ще си е той и за двата формата.
И аз така мисля, ще бъде вътрешна продукция на “бТВ”, а Николов ще е продуцент. На финалните надписи на “Ергенът” го водят “креативен продуцент”, което предаване също им е вътрешна продукция.
|
|
|
|
spike
|
Бях забравил, че Ники Николов вече е солов играч, та наистина най-логично е "Фермата" да е вътрешна продукция, пък той да е креативен продуцент. Все пак се занимава с предаването още от самото му начало.
Колкото до пролетния сезон - надявам се "Аз обичам България" да остане в ефир, въпреки, че "ьТВ" се постараха да сринат интереса към предаването почти до нулата... 😕 Още е твърде рано да правим планове за след година, но по всичко личи, че явно "Гласът на България" и "Островът на 100-те гривни" ще заемат местата на "Аз обичам България" и "Живот на кантар". Силно се надявам да инвесрират и в поне един български сериал вместо тези малоумни късни игри...
|
|
|
|
mickeymouse
|
Бях забравил, че Ники Николов вече е солов играч, та наистина най-логично е "Фермата" да е вътрешна продукция, пък той да е креативен продуцент. Все пак се занимава с предаването още от самото му начало.
Колкото до пролетния сезон - надявам се "Аз обичам България" да остане в ефир, въпреки, че "ьТВ" се постараха да сринат интереса към предаването почти до нулата... 😕 Още е твърде рано да правим планове за след година, но по всичко личи, че явно "Гласът на България" и "Островът на 100-те гривни" ще заемат местата на "Аз обичам България" и "Живот на кантар". Силно се надявам да инвесрират и в поне един български сериал вместо тези малоумни късни игри...
“Живот на кантар” е два дни в седмицата… “Островът на стоте гривни” не го виждам в този слот, есента на миналата година беше 4 дни седмично, а и Ники Николов да продуцира в един сезон “Островът” и “Ергенът”…? Не е невъзможно, ама не знам… 
|
|
|
|
spike
|
“Живот на кантар” е два дни в седмицата… “Островът на стоте гривни” не го виждам в този слот, есента на миналата година беше 4 дни седмично, а и Ники Николов да продуцира в един сезон “Островът” и “Ергенът”…? Не е невъзможно, ама не знам…  То и "Ергенът" досега все е бил по 2 епизода в седмицата, а сега стана по 3.  Иначе до средата на сезона на "Островът на 100-те гривни" регламентът е такъв, че спокойно може да се скъси с 1 епизод на седмица. Така или иначе няма значение колко игри и в колко дни ще се изиграят, защото в последния епизод за седмицата носителят на златната гривна си избира трима номинирани от всички хора, които са с по-малко от 3 гривни, без значение дали са играли през текущата седмица или не.
|
|
|
|
TVnomad
Потребител
|
То и "Ергенът" досега все е бил по 2 епизода в седмицата, а сега стана по 3.  Иначе до средата на сезона на "Островът на 100-те гривни" регламентът е такъв, че спокойно може да се скъси с 1 епизод на седмица. Така или иначе няма значение колко игри и в колко дни ще се изиграят, защото в последния епизод за седмицата носителят на златната гривна си избира трима номинирани от всички хора, които са с по-малко от 3 гривни, без значение дали са играли през текущата седмица или не. “Островът” съвсем спокойно може да мине и с 1 епизод за целия сезон. Така или иначе накрая могат да изгубят всичко и си тръгва с по 2 хиляди лева хаха.
|
|
|
|
|