BG TV Talk
29 September 2021 05:40:52
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Гласът на България | новини и коментари

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Гласът на България | новини и коментари  (Read 14922 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 940WWW
« Reply #20 on: 08 May 2018 12:14:19 »

Да, точно. Те още в началото на сезона казаха, че сега ще са по 4-ма участници и съответно и концертите стават 4.  Afro
Ахаа... Този момент явно съм го изпуснал. Grin
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 940WWW
« Reply #21 on: 13 May 2018 23:25:40 »

Явно концертите все пак ще са 3 и на финала във всеки отбор ще има по 2 участника.:
#ИГРАЙ И #СПЕЧЕЛИ ➡ двойна покана ⬅ за ГОЛЕМИЯ финал на #Гласът на 3 юни! ❤🎤✌ Включи се в играта и коментирай кой изпълнител ще спечели титлата #ГласътНаБългария в #Сезон5! Победителя ще изтеглим на произволен принцип на 14 май. Запознай се с правилата на играта тук: http://bit.ly/2jN6ra8
Report Spam   Logged

david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #22 on: 20 May 2018 13:00:48 »

Добре, че Графа избра Рафаел за големите концерти. Тази кражба от Лечев буквално му спаси отбора. Grin Четвъртата му финалистка Ягода (тя пък открадната от Камелия) също е добра.

Като цяло мисля, че този път във всеки отбор има поне по 1-2 участника с реални шансове да се борят за крайната победа. Така че определено ще е интересно на големите концерти.  Afro

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #23 on: 20 May 2018 13:04:27 »

Явно концертите все пак ще са 3 и на финала във всеки отбор ще има по 2 участника.:

Не... на полуфинала ще отпаднат 8 изпълнители... Така малко претрупано ми се струва, но да видим...


"16 изпълнители показаха на треньорите изключителен глас и присъствие на сцената и се класираха за четвъртфинала в пети сезон на Гласът на България, който bTV ще предава на живо в неделя, 20 май, от 20 часа. Отсега нататък зрителите ще бъдат тези, които ще решават кой от талантите ще премине напред й кой ще отпадне от най-голямото музикално риалити завинаги.

Концертите на живо ще се излъчат в три поредни недели по bTV 20 май, 27 май, 3 юни от 20 ч. Гласуването на зрителите ще се осъществява единствено чрез SMS на кратък номер 16700 в рамките на живото предаване. Кратки съобщения пуснати по друго време няма да бъдат зачитани във вота. Всеки, който иска да подкрепи някои от талантите може да изпрати до 25 кратки съобщения, като изпише първото име на участника на латиница. Изключение правят единствено двамата участници с еднакви лични имена Никола Здравков и Никола Човев.

На 20 май от 20 ч. е четвъртфинала, в който 16-те финалисти, ще се състезават индивидуално, но в рамките на своя отбор. Първи ще излязат Мария Пашалийска (MARIA), Рафаел Пашамов (RAFAEL), Ягода Тренева (YAGODA) и Симеон Желязков (SIMEON) от отбора на Графа и линиите за гласуване ще се отворят единствено за отбор Графа. Гласуването ще се осъществява единствено чрез SMS на кратък номер 16700. Всеки, който иска да подкрепи фаворита си, може да изпрати до 25 кратки съобщения, като изпише първото му име на латиница. Тримата, спечелили най-много гласове от отбора на Графа, ще се класират напред към полуфиналите на 27 май, а получилият най-малко доверие от зрителите ще отпадне от състезанието.

Втори ще излязат финалистите от отбор Камелия Оливия Николова (OLIVIA), Никола Чочев (CHOCHEV), Никол Тодорова (NIKOL) и Гергана Великова (GERGANA). Линиите за гласуване ще се отворят единствено за отбор Камелия. Гласуването ще се осъществява единствено чрез SMS на кратък номер 16700. Всеки, който иска да подкрепи фаворита си, може да изпрати до 25 кратки съобщения, като изпише първото му име на латиница. Тримата, спечелили най-много гласове от тима на Камелия, ще се класират напред към полуфиналите на 27 май, а получилият най-малко доверие от зрителите ще отпадне от състезанието.

Трети поред ще излязат финалистите от отбора на Поли Генова Виктория Динкова (VIКTORIA), Анна Азатян (ANNA), Анастасия (ANASTASIA), Александър Савов (ALEX). Линиите за гласуване ще се отворят единствено за отбор Поли. Гласуването ще се осъществява единствено чрез SMS на кратък номер 16700. Всеки, който иска да подкрепи фаворита си, може да изпрати до 25 кратки съобщения, като изпише първото му име на латиница. Тримата, спечелили най-много гласове от тима на Поли, ще се класират напред към полуфиналите на 27 май, а получилият най-малко доверие от зрителите ще отпадне от състезанието.

Последни ще излязат финалистите от отбора на Иван Лечев Ния Петрова (NIA), Трио Тринити (TRINITI), Никола Здравков (ZDRAVKOV) и Симона Захариева (SIMONA). Линиите за гласуване ще се отворят единствено за отбор Лечев. Гласуването ще се осъществява единствено чрез SMS на кратък номер 16700. Всеки, който иска да подкрепи фаворита си, може да изпрати до 25 кратки съобщения, като изпише името му на латиница. Тримата, спечелили най-много гласове от тима на Лечев, ще се класират напред към полуфиналите на 27 май, а получилият най-малко доверие от зрителите ще отпадне от състезанието.

Така към полуфиналите, които ще се излъчат на живо на 27 май от 20 ч. ще преминат 12 изпълнители. Те ще се състезават отново индивидуално в рамките на отбора, в който са попаднали на същия принцип, както при четвъртфиналите. Линиите за гласуване ще бъдат отворени единствено в рамките на живото предаване. Гласуването ще се осъществява единствено чрез SMS на кратък номер 16700. Всеки, който иска да подкрепи фаворита си, може да изпрати до 25 кратки съобщения, като изпише името му на латиница.

Полуфиналният жив концерт ще бъде и най-сериозното изпитание за тазгодишните таланти от Гласът на България, в който ще отпаднат 8 певци и само най-добрите четирима ще излязат да се борят за титлата глас на България 2018 и за наградата от 50 000 лева на 3 юни.

На големия финал на 3 юни гласуването ще се осъществява не по отбори, а индивидуално отново само в рамките на живото предаване. Двамата спечелили най-много гласове, ще пеят в пряка битка помежду си и накрая зрителите ще изберат само един от двамата, който ще стане победителят в пети сезон на Гласът на България.

http://glasat.btv.bg/article/news/vsichko-e-v-racete-na-zritelite-kak-da-glasuvame-vav-finalite-na-glasat-na-balgarija-5.html
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 940WWW
« Reply #24 on: 20 May 2018 13:38:03 »

Може пък точно това да ги амбицира още повече, че на полуфинала от 12 певци ще продължат само 4.
Report Spam   Logged

david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #25 on: 24 May 2018 14:23:21 »

Хм... зрителското гласуване определено промени доста неща. Мен лично ме изненадаха отпаданията на Гергана (отбор Камелия) и Анастасия (отбор Поли) - два от най-добрите гласове във формата. И ако за Гергана може да се намери обяснение в по-специфичния стил на пеене, който вероятно няма как да се оцени от по-широката част от публиката, то отпадането на Анастасия си е пълен шок. Всички (вкл. и самите ментори) досега коментираха, че тя е сред фаворитите за крайната победа...

Като гледам развитието на нещата, най-вероятно победителят отново ще е от отбора на Лечев - Никола Здравков или Ния. Надявам се финалистът на Графа да е Рафаел, защото само той би имал известни шансове срещу някой от тях двамата. От отбор Поли най-вероятно Виктория ще бъде на финал (освен ако не се получи още някоя изненада). А за отбор Камелия нямам представа... тримата останали са общо взето равностойни помежду си. 
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #26 on: 10 June 2018 12:59:01 »

Да коментирам и финала, че нямах време да пиша през последните дни...

Въпреки че бях за Рафаел (отбор Графа), се радвам и на победата на Ния (отбор Лечев). Това момиче има уникално специфичен глас, а част от изпълненията й си бяха на световно ниво. Очевидно рокът си е нейният стил и в него смята да се развива занапред. Дано да успее да си създаде собствена ниша, както и да направи изпълнения, които да привлекат вниманието на публиката. Успех й пожелавам! : ) За Лечев няма какво да кажа, отново доказа, че е ненадминат музикален ментор. Винаги знаеше какви парчета да даде на своите изпълнители, за да изпъкнат и да се представят възможно най-добре. Респект!  Afro

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #27 on: 07 July 2018 12:14:28 »

Дебютен сингъл и видеоклип на финалиста от последния сезон на "Гласът на България" Рафаел (отбор Графа)! Песента се казва "Магнит" и е продуцирана от Монте Мюзик. За място на снимките умишлено е избрано полуразрушеното читалище "Светлина" в град Шипка. Така се подкрепя кампанията, която ще започне съвсем скоро, свързана със събирането на средства за възстановяване на културната институция.

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #28 on: 01 August 2018 17:22:11 »

Миналогодишния победител от "Гласът на България" Радко Петков с нов сингъл.

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #29 on: 03 August 2018 14:49:32 »

Пореден успех за миналогодишната участничка в "Гласът на България" Симона Загорова! С баладата си "Как искам времето да върна", тя е спечелила първата награда на журито на провелия се през последния уикенд музикален конкурс "Бургас и морето".  Afro

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #30 on: 14 October 2018 14:24:03 »

"Нови истини" е вторият самостоятелен сингъл на финалиста от тазгодишния сезон на "Гласът на България" Рафаел Пашамов. Отново продуценти са Монте Мюзик (компанията на Графа), което говори за дългосрочно сътрудничество.  Afro

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #31 on: 27 October 2018 15:00:00 »

Още един участник от тазгодишния сезон на "Гласът на България" се присъединява към екипа на Монте Мюзик! Деница Караславова с дебютно видео към песента "Може да ми се обадиш".

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #32 on: 07 November 2018 12:23:26 »

Много свежо ново парче на Графа! Казва се "Огън" и видеоклипът му е заснет изцяло в Индия.  Afro

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #33 on: 18 November 2018 14:15:19 »

Иван Иванов от миналогодишния сезон на "Гласът на България", който досега беше част от група "Нова музика", е подписал договор с Вирджиния Рекърдс. Артистичният му прякор оттук нататък ще е Вански, а дебютният му сингъл се казва "Непознат".Report Spam   Logged
TopCat
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 832WWW
« Reply #34 on: 18 November 2018 17:25:17 »

Иван Иванов от миналогодишния сезон на "Гласът на България", който досега беше част от група "Нова музика", е подписал договор с Вирджиния Рекърдс. Артистичният му прякор оттук нататък ще е Вански, а дебютният му сингъл се казва "Непознат".

Иван не е артист на Вирджиния, а на компанията на Любо Киров - My Sound Universe.
Клипът на Иван е пуснат в канала на Вирджиния, защото те имат голяма база абонати и Любо е постигнал договорка с тях Smiley)

Report Spam   Logged

Hater by Design.
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #35 on: 18 November 2018 18:48:05 »

Иван не е артист на Вирджиния, а на компанията на Любо Киров - My Sound Universe.
Клипът на Иван е пуснат в канала на Вирджиния, защото те имат голяма база абонати и Любо е постигнал договорка с тях Smiley)
Да, факт, сега проверих. Мерси за корекцията! : )
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #36 on: 25 November 2018 17:42:09 »

Преди малко в "120 минути" Графа потвърди информацията, че Михаела Филева става треньор в "Гласът на България"! Вероятно ще е на мястото на Поли Генова, предвид съвпадението в жанра.

Графа и Лечев отново са в екипа. И остава да се разбере кой ще е представителят на поп фолка (дано да си е Камелия пак, че не виждам кой друг от този жанр би могъл да се справи).
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител
******
Offline Offline

Posts: 709WWW
« Reply #37 on: 27 November 2018 21:45:45 »

Преди малко в "120 минути" Графа потвърди информацията, че Михаела Филева става треньор в "Гласът на България"! Вероятно ще е на мястото на Поли Генова, предвид съвпадението в жанра.

Графа и Лечев отново са в екипа. И остава да се разбере кой ще е представителят на поп фолка (дано да си е Камелия пак, че не виждам кой друг от този жанр би могъл да се справи).

В гостуването на Михаела Филева в Cool...T, а и в това на Графа в 120 минути - стана ясно, че останалите треньори са същите, както и водещите.

Треньорите през новия сезон ще са Графа, Иван Лечев, Камелия и Михаела Филева. Водещите си остават Pavell&Venci`Venc
Report Spam   Logged

david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #38 on: 30 November 2018 13:20:41 »

В гостуването на Михаела Филева в Cool...T, а и в това на Графа в 120 минути - стана ясно, че останалите треньори са същите, както и водещите.

Треньорите през новия сезон ще са Графа, Иван Лечев, Камелия и Михаела Филева. Водещите си остават Pavell&Venci`Venc


Радвам се за което! Графа, Лечев и Камелия са много готини треньори! Не знам дали Поли сама се е отказала (мярнах някаква информация, че е бременна) или смяната й е решение на продуцентите, но честно казано тя беше единствената от треньорския състав, която леко ме дразнеше. Просто на моменти прекаляваше в желанието си нейният отбор да е победител. Критикуваше силните участници от другите отбори, опитваше се да настройва публиката, а и гафа от финала с "песента на Тончо Русев" (която впоследствие се оказа, че въобще не е негова)... От Михаела Филева нямам кой знае какви впечатления, но се надявам да е по-позитивна и да се впише добре в екипа.
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 307


« Reply #39 on: 26 December 2018 21:25:21 »

Симона Загорова завършва годината с още една нова песен - "Baby, please". Определено смело решение от нейна страна да пусне парче изцяло на английски. Добре се е получило според мен, но песните на английски като че ли все още трудно се възприемат от масовата аудитория у нас.

Report Spam   Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy