BG TV Talk
28 September 2022 23:31:23
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Гласът на България | новини и коментари

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Гласът на България | новини и коментари  (Read 21746 times)
TopCat
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 942WWW
« Reply #40 on: 28 December 2018 13:01:13 »

Симона Загорова завършва годината с още една нова песен - "Baby, please". Определено смело решение от нейна страна да пусне парче изцяло на английски. Добре се е получило според мен, но песните на английски като че ли все още трудно се възприемат от масовата аудитория у нас.Песните на английски биха се приемали добре, ако са реализирани на световно ниво. Основата за излизане на пазар извън България е песента да има закачлив припев и въздействащ бийт. Отделно, трябва и текстът да е на ниво.

Силно се надявам през 2019 да имаме повече успехи на международния пазар.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #41 on: 26 January 2019 21:59:33 »

Миналогодишната победителка в "Гласът на България" Ния Петрова с дебютен сингъл (също на английски) - "By Myself".

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #42 on: 17 March 2019 18:50:24 »

Аз лично дотук съм много доволен от новия сезон на "Гласът на България". Запазиха позитивния тон и доброто настроение, няма ги излишните караници, простотии и лигавщини, характерни за голяма част от другите реалитита у нас. Основното внимание е концентрирано върху гласа на участника, както и трябва да бъде.

Новото попълнение към треньорския състав Михаела Филева се оказа изключително приятно и лъчезарно момиче. Даже бих казал, че ми харесва повече от Поли Генова, която на моменти малко прекаляваше със сръдните и превземките.

Като цяло супер екип са се събрали! Да продължават в същия дух!  Afro
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #43 on: 17 March 2019 18:55:18 »

ЖЕНСКО ОТМЪЩЕНИЕ В ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР ПО BTV

В неделя вечер, 17 март, зрителите на bTV ще станат свидетели на женско отмъщение в Гласът на България. След като в предишния епизод на най-гледаното музикално шоу Иван Лечев блокира Михаела Филева, сега дамите в треньорския състав отвръщат на удара. Този път нечия нежна ръка посяга към блок бутона за първи път. Чия е тя и срещу кого играе? Гледайте Гласът на България в неделя, 20 часа, по bTV.

В кастингите на тъмно зрителите не само ще се потопят в битката за най-добрите вокални таланти, но и ще преживеят помитащи чувства заедно с участниците и треньорите. Българка със смесен произход, родена в една от най-богатите страни в света, успява да разчувства Графа, Михаела, Камелия и Лечев с феноменалното си изпълнение. А представителка на островна държава, която живее у нас, показва какво означава да следваш мечтата си за световна слава. Междувременно една от дамите в журито ще използва тока на обувката си, твърдо решена да закове участник с потенциал.   

За одобрението на треньорите ще се борят и две талантливи млади дами с различни професии. Едната е учител по немски език, а другата - актриса в едно от най-гледаните театрални представления на родната сцена.

В неделя вечер мъжете в четвъртия епизод на Гласът на България също няма да оставят зрителите равнодушни. Жител на черноморски град слага ново начало на живота си с Гласът на България след преживяно бедно, турбулентно детство и тежки лични загуби. Спортен журналист демонстрира какво означава да играеш за победа на сцената на най-гледаното музикално шоу. А Графа и Иван Лечев карат Михаела и Камелия едновременно да пищят от страх и да се превиват от смях.   

Защо един от треньорите нарича друг враг? И кой е новият хит на Графа, роден спонтанно в Гласът на България? Всичко това ще стане ясно в неделя вечер от 20 часа по bTV.

https://glasat.btv.bg/article/news/zhensko-otmashtenie-v-glasat-na-balgarija-v-nedelja-vecher-po-btv.html
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #44 on: 17 March 2019 18:59:34 »

А това е YouTube каналът на предаването, откъдето могат да се гледат изпълненията на всички продължаващи напред участници (както и на някои от по-забележителните отпаднали такива).

https://www.youtube.com/user/glasatbtv/videos
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #45 on: 24 March 2019 20:53:17 »

След няколко минути започва...

"ГРАФА СЕ ОБЯСНЯВА В ЛЮБОВ В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД НА ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПО BTV

В неделя вечер, 24 март, зрителите на bTV ще станат свидетели на романтичен жест на Влади Ампов-Графа към неговата съпруга Мария. На сцената на Гласът на България Графа, под акомпанимента на китарата на Иван Лечев, ще изпълни специално парче. Какъв е поводът за поздрава и присъствието на семейството на треньора в залата, ще стане ясно в неделя в пети епизод от кастингите на тъмно в 20 часа по bTV.

Празничното настроение ще продължи и за един от участниците, чийто специален повод ще провокира специално музикално изпълнение на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев. Втори шанс за живот на музикалната звезда ще поиска колоритен участник от сезон 2018 на Гласът на България, който се завръща в кастингите на тъмно, твърдо решен да впечатли своя идол Камелия.

Битката на талантите за място в отборите се ожесточава, с което се засилва и конкуренцията между треньорите за спечелване на най-изявените гласове. В неделя вечер един от тях ще използва за пръв и последен път своите блок бутони, но дали това ще му спечели желания участник?   

Българин, роден в Ливан, но избрал да живее в България, ще се качи на сцената на шоуто, пет години след като успява да стигне до четвърт финала на детското издание на Гласът на Германия. С този успех и мечтата да стане световноизвестен певец, той ще се бори да застане лице в лице с треньорите в най-гледаното музикално риалити у нас. Негов пряк конкурент в тази битка ще бъде музикант с опит в алтернативна рок група, чийто копнеж е да напълни най-голямата зала в България.

Кулминацията на петото издание от кастингите на тъмно ще постави вокално-инструменталното изпълнение на британски гражданин, който твърди, че Гласът на България е неговият втори и последен шанс да последва мечтата си за кариера на музикант.

Защо Иван Лечев се шегува, че Графа ще отвори гръцки департамент в лейбъла си и как китаристът си спечели прякора Печенката Лечев? Всичко това ще стане ясно в неделя вечер, от 20.00 часа, по bTV.

https://glasat.btv.bg/article/news/grafa-se-objasnjava-v-ljubov-v-sledvashtija-epizod-na-glasat-na-balgarija-po-btv.html
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #46 on: 31 March 2019 13:03:29 »

УЧАСТНИЦИ ОТ ГЪРЦИЯ, ИЗРАЕЛ И РУСИЯ ЩУРМУВАТ СЦЕНАТА НА "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ"

Седмица преди финала на кастингите на тъмно в сезон 2019 на най-гледаното музикално шоу у нас за място в отборите на треньорите ще се борят таланти от различни държави и с нестандартни професии. На сцената на Гласът на България ще се качи най-младата фокусничка в света, чиято изключителна житейска история ще трогне журито и зрителите. Дали артистичният й талант ще е достатъчен, за да сбъдне мечтата си да се занимава с музика и ще получи ли шанс да направи фокус в шоуто, ще стане ясно в неделя вечер, в 20 часа, по bTV.

Отборите на треньорите постепенно се запълват и борбата между членовете на журито става все по-ожесточена. В шести епизод зрителите ще станат свидетели на битка между Камелия и Графа, която фолк дивата започва ядосана, че Влади Ампов печели лесно едни от най-добрите участници.

Дали сезон 2019 ще бъде годината на Отбор Графа, както самия той заявява, и какви са шансовете за победа на най-новия член на журито Михаела Филева? Поредната порция вокални изпълнения в неделя вечер ще приближат феновете с една крачка напред в отговорите на тези въпроси. Междувременно изпълнение на баладата Дори да простиш ще върне Графа назад във времето, когато създава песента и малко след това преживява нещастна любов.

Професионален готвач ще изненада журито с десерт, направен от него, а участник, който идва в България от една от най-студените точки в света планината Урал, ще сподели защо нарича страната ни своя втори дом и лесно си се продуцира музика в София.

Младо момиче, кръстено на красива българска планина, ще влезе в Гласът на България с надежда да популяризира фолклора ни и да помогне на младите хора да го преоткрият.

https://glasat.btv.bg/gallery/news/uchastnici-ot-garcija-izrael-i-rusija-shturmuvat-scenata-na-glasat-na-balgarija.html

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #47 on: 06 April 2019 16:02:39 »

Гласът на България оглави класацията на 50-те най-гледани ТВ програми за март с впечатляващите 1,38 милиона зрители и 50% от цялата аудитория средно, според данните на ГАРБ*. Шоуто е номер едно и сред зрителите на възраст 18-34 и 18-49.

https://www.btv.bg/article/za-btv/spetsialno/glasat-na-balgarija-e-shou-nomer-1-prez-mart.html?utm_source=insite&utm_medium=title&utm_campaign=endofpage
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 464


« Reply #48 on: 07 April 2019 00:59:44 »

Гласът на България оглави класацията на 50-те най-гледани ТВ програми за март с впечатляващите 1,38 милиона зрители и 50% от цялата аудитория средно, според данните на ГАРБ*. Шоуто е номер едно и сред зрителите на възраст 18-34 и 18-49.

https://www.btv.bg/article/za-btv/spetsialno/glasat-na-balgarija-e-shou-nomer-1-prez-mart.html?utm_source=insite&utm_medium=title&utm_campaign=endofpage
За мен най-гледаното предаване си остава Като 2 капки вода. Да Гласът на България може и да е много гледано,но чак най-гледано,не мисля.Бтв доста се изхвърлят с тези рейтинги,а и вече доскучават   безкрайните кастинги
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #49 on: 07 April 2019 15:04:32 »

ОСТАВАТ САМО 7 СВОБОДНИ МЕСТА В ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПО BTV

Общо седем са останалите свободни места в отборите на четиримата треньори в най-гледаното музикално шоу у нас "Гласът на България". В последния епизод от кастингите на тъмно в сезон 2019, Михаела, Графа и Иван Лечев ще търсят по още двама участници, с които да запълнят отборите си, а Камелия има право да покани само още един талант, за да продължи напред към етапа на вокалните двубои. Дали фолкзвездата ще използва правото си да блокира някого от колегите си на финала или блок бутоните й ще останат недокоснати? Гледайте последния епизод от кастингите на тъмно в неделя, 8 април, от 20 часа, по bTV.

За шанса да спечелят някое от последните места в отборите на треньорите в неделя вечер ще се борят както професионални музиканти с опит пред публика, така и любители, за които Гласът на България е възможност да превърнат хобито си в успешна кариера. Известна млада певица от Македония ще се качи на сцената с надежда да спечели любовта на българската публика, след като скандално участие слага край на кариерата в родината й и тя се мести да живее в България. Участник с музикално образование ще изненада журито с нестандартен микс от инструментал на роял и вокално изпълнение на химна на ромската етническа общност. От сцената на шоуто ще прозвучат любими български хитове, а на един от треньорите ще му се наложи да оценява изпълнение на негова собствена песен.
Камелия ще бъде приятно изненадана с роза, но дали това ще е жест на внимание от страна на участник или таен обожател, ще стане ясно тази неделя, в 20 часа, по bTV.

След края на кастингите на тъмно 48 талантливи изпълнители ще продължат участието си в шоуто. Всеки един от треньорите ще влезе в етапа на вокалните двубои с по 12 участника и ще имат тежката задача да отсеят най-добрите в следващия етап от шоуто.

Кой от треньорите пръв ще се раздели с червения си бутон, с което символично ще приключи събирането на своя отбор и ще използва ли Камелия правото си да блокира свой колега?

Гледайте последния епизод от кастингите на тъмно в сезон 2019, тази неделя, 8 април, 20 часа, по bTV. А най-интересното от бекстейджа следете в ексклузивната рубрика Гласът зад кадър с Елина Марковска.

https://glasat.btv.bg/article/news/ostavat-samo-7-svobodni-mesta-v-glasat-na-balgarija-po-btv.html
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #50 on: 09 April 2019 22:30:04 »

От последния епизод на кастингите особено ми хареса Моника Петрова. Не само че пее супер момичето, но и не изпитва притеснение и стои съвсем естествено на сцената. За нея имаше голяма борба - даже Камелия блокира Михаела Филева, но в крайна сметка момичето избра отбора на Графа.  Afro
По традиция четиримата треньори закриха кастингите с общо изпълнение:

Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #51 on: 05 May 2019 14:40:56 »

ШЕСТ ФИНАЛНИ ВОКАЛНИ ДВУБОЯ В "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" ПО BTV

Последният епизод от вокалните двубои в Гласът на България ще сблъска музикалния талант на шест дуета, които ще се борят да продължат със своите треньори към следващия етап на шоуто. Шестима таланти ще бъдат предпочетени от Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев, а опонентите им във вокалните двубои ще напуснат сцената завинаги.

Треньорите вече нямат право да спасяват изпълнители от конкурентни отбори и трудният избор, пред който ще бъдат изправени, ще ескалира до сълзи в очите на най-опитния сред тях Иван Лечев. С помощта на гост-треньора му Стефан Вълдобрев, китаристът ще изправи в битка четирима участници от своя тим, като решението за раздялата с един от тях ще бъде особено емоционално. На Камелия също й предстоят две сбогувания, докато Михаела Филева и Графа ще избират само по веднъж.

Изпълнение на народна песен ще сложи финал на вокалните двубои в Сезон 2019 и ще доближи треньорите и зрителите до отговора на въпроса: Може ли Гласът на България да бъде народен певец?. Дуетното изпълнение на обичаната народна песен Зайди, зайди ясно слънце ще вдигне на крака треньорския състав и публиката, а Камелия ще го нарече музикален българо-космически сблъсък. Михаела и гост-треньорът й Орлин Павлов ще поставят висока музикална летва пред две талантливи 16-годишни момичета, а дали те ще оправдаят очакванията, ще стане ясно в неделя вечер в 20 часа по bTV.

Графа и Мария Илиева ще изберат меланхолична песен на Ед Шийрън, с която ще дадат шанс на две млади момичета да разкрият душевността си. Тяхното изпълнение ще бъде определено от Иван Лечев като най-равностойния двубой в шоуто до този момент, а Графа ще признае, че взима своето решение на база на това, което чувства сърцето му.

https://glasat.btv.bg/gallery/news/shest-finalni-vokalni-dvuboja-v-glasat-na-balgarija-po-btv.html
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #52 on: 12 May 2019 17:16:28 »

ПРЕДСТОИ НАЙ-БЕЗМИЛОСТНАТА БИТКА В "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" "НОКАУТИТЕ"

Първите шестима участници, които ще се борят за зрителските вот на финалните концерти на живо в Гласът на България ще бъдат избрани от треньорите си тази неделя по bTV. Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев влизат в най-безмилостната битка от музикалната надпревара в шоуто досега Нокаутите, с по 7 изключителни изпълнители.

Нокаутите са най-новият етап в шоуто, който за първи път през Сезон 2019 поставя на изпитание участниците и техните треньори.

В два поредни епизода на сцената на Гласът на България ще бъдат разположени три съдбоносни червени столове, като всеки един от участниците ще се бори да седне на един от тях, за да продължи напред в шоуто. Веднага след изпълнението на поредния талант треньорът ще трябва да реши на кой стол да седне участникът от неговия тим. Стол №1 е за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел мястото си, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той се окаже по-добър. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, седмо изпълнение, ще бъдат финалисти. Нокаутите са последният етап, в който менторите взимат финалното решение кой да продължи напред. На концертите на живо, които започват на 25 май, решението кой остава и кой отпада от надпреварата за титлата глас на България и голямата награда от 50 000 лева, е в ръцете на зрителите.

В първото издание на Нокаутите тази неделя един след друг ще пеят седемте таланти от отбор Михаела, а след тях ще се изявят тези от отбор Лечев. Всеки от двамата треньори ще се раздели с по четирима души от отбора си, а с останалите трима ще продължи към финалите на шоуто.

Михаела Филева ще трябва да избира между Калоян Николов, Христиана Рандева, Диди Бунтова, Христиан Ненов, Гергана Цакова, Вениамин Димитров и Надежда Александрова.

От отбора на Иван Лечев на сцената ще се изявят Галя Георгиева, Антон Гюров, Тодор Ковачев, Василена Караманлиева, Симона Симеонова, Николай Воденичаров Никеца и Ива Георгиева.

Някои от тях ще получат място на един от трите стола на сцената, но ще бъдат изместени от по-добре представилите се таланти в отбора им, а други ще бъдат директно дисквалифицирани и ще напуснат шоуто.

https://glasat.btv.bg/gallery/news/predstoi-naj-bezmilostnata-bitka-v-glasat-na-balgarija-nokautite.html
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #53 on: 19 May 2019 16:53:55 »

ГРАФА И КАМЕЛИЯ ИЗБИРАТ ФИНАЛИСТИ В ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ НЕДЕЛЯ ПО BTV

Графа и Камелия ще излъчат по трима финалисти от своите отбори във второто издание на Нокаутите в Гласът на България тази неделя. Треньорите ще последват трудния избор на колегите си - Михаела Филева и Иван Лечев, които вече избраха да продължат към концертите на живо с шестима изключителни таланти.

Във второто, финално издание на Нокаутите тази неделя, на сцената ще се изявят седемте таланти от отбор Камелия - Георги Пеев, Яна Огнянова, Тодор Симеонов, Мария Величкова, Северина Нейкова и Тино Хаджиев, а след тях за място на живите концерти ще се борят участници от отбор Графа -  Моника Петрова, Сергей Вардеварян, Марта Цветкова, Галина Красимирова, Владилена Тодорова, Ивана Муцкова и Атанас Кателиев. Всеки от двамата треньори ще се раздели с по четирима души от отбора си, а с останалите трима ще продължи към финалите на шоуто.

За първи път в Сезон 2019, опитната Камелия ще преживее изключително тежко сбогуването със своите таланти и емоциите ще вземат връх по време на трудните решения, които й предстоят. След всяко изпълнение на участник, неговият треньор ще трябва да реши дали представянето му е било достатъчно добро, за да заеме място на един от трите червени столове на сцената. Стол №1 е предвиден за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел своя стол, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той се окаже по-добър. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, седмо изпълнение, ще бъдат финалисти.

И тази неделя, сценичната треска ще попречи на част от талантите да покажат най-доброто от себе си и те ще напуснат шоуто без да получат място на горещите столове. Нокаутите са последният етап, в който треньорският състав взимат финалното решение кой да продължи напред. След него, по време на концертите, които започват на 25 май по bTV, всичко е в ръцете на зрителите. Те ще изберат кой е най-достоен за титлата глас на България и голямата награда от 50 000 лева.

https://glasat.btv.bg/article/news/grafa-i-kamelija-izbirat-finalisti-v-glasat-na-balgarija-tazi-nedelja-po-btv.html
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #54 on: 24 May 2019 21:42:58 »

Тази седмица заради изборите "Гласът на България" ще се излъчва в събота от 20:00 часа!

Първият четвъртфинален концерт на живо в най-гледаното музикално шоу у нас Гласът на България ще събере на сцената 12 участници, които ще се борят за зрителския вот в събота вечер по bTV. Феновете ще могат да гласуват във всеки един момент по време на концерта със есемес на номер 16 700 на стойност 1,20 лв с ДДС, като изписват името на своя фаворит на латиница: ATANAS, GALINA, HRISTIAN, IVA, IVANA, MARIA, NADEZHDA, NIKETSA,  SIMONA, TINO, TODOR, VENIAMIN. Максималният брой от един номер е до 20 есемеса за всеки от участниците в рамките на един концерт. Кога линиите за гласуване ще бъдат отворени ще стане ясно от анонси на водещите по време на шоуто.

Четиримата участници, събрали най-малка подкрепа от зрителите, ще напуснат шоуто две седмици преди големия финал.

Първият концерт на живо в Сезон 2019 ще бъде открит с общо изпълнение на 12-те финалисти, които вече репетират една от най-известните и обичани български песни. За място на полуфинала на шоуто ще се състезават по трима участници във всеки отбор. Михаела Филева ще се бори за короната в Гласът на България с вокалните таланти Христиан Ненов, Надежда Александрова и Вениамин Димитров. Камелия ще разчита на гласовете на Тодор Симеонов, Кирил Хаджиев-Тино и Мария Величкова. Графа влиза във финалните концерти с Атанас Кателиев, Галина Красимирова и Ивана Муцкова. Симона Симеонова, Ива Георгиева и Николай Воденичаров-Никеца ще се опитат да коронясат за трети път треньора си Иван Лечев.

В събота вечер всички те ще разчитат на подкрепата на своите фенове, които с гласовете си не само ще им дадат шанс да се приближат към титлата глас на България и наградата от 50 000 лева, но и ще подпомогнат изграждането на още една сцена за развитие на творци у нас. bTV Media Group ще дари приходите си от смс гласуването по време на трите концерта на живо в подкрепа на кампанията за възстановяването на опожарените сцени на Националния студентски дом и възобновяването на творческата дейност там.


На 25 май Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев ще се разделят с по един от своите най-добри гласове. Кои ще са двамата певци от всеки отбор, които ще се качат на сцената на шоуто на полуфинала на 2 юни, зависи изцяло от вота на зрителите на bTV.

https://glasat.btv.bg/gallery/news/zritelite-izbirat-glasat-na-balgarija-po-vreme-na-zhivite-koncerti-na-shouto.html
Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #55 on: 09 June 2019 11:02:28 »

Тази вечер от 20:00 часа е големият финал на "Гласът на България". За първи път съм доволен от избора на зрителите и в 4-те отбора. Който и от финалистите да спечели, все ще бъде напълно заслужено.  Afro


Атанас (отбор "Графа") има много специфичен глас и прави всяка песен уникална и в свой собствен стил.Тино (отбор "Камелия") - също много различен не само като глас, но и като поведение на сцената. Най-смелото му решение досега беше да изпее ретро хита на Камелия "Луда по тебе" в съвсем нов стил и аранжимент.Надежда (отбор "Михаела") - може би най-безупречната във вокално отношение в този формат. Адмирации за смелостта да излезе на такава голяма сцена, въпреки проблемите си с крака!Ива (отбор "Лечев") - успя да пребори Никеца, който изглеждаше като първоначален фаворит в отбора, с това, че е по-универсална в стилово отношение и перфектна по отношение на сценичното си поведение.


Report Spam   Logged
david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #56 on: 15 September 2019 11:47:02 »

Дебютен сингъл за финалиста от тазгодишния сезон на "Гласът на България" Тино (отбор "Камелия"). Парчето и видеоклипът ми се струват доста... екстравагантни, но това по принцип си е неговият стил.

https://www.youtube.com/watch?v=c9yAy2Rkxsk&feature=player_embedded

Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител
******
Offline Offline

Posts: 750WWW
« Reply #57 on: 18 January 2020 21:45:45 »

Обявиха ги официално - и през новият 7-и сезон треньорите(Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев) и водещите(Павел и Венци Венц) остават същите.
Report Spam   Logged

david92
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 331


« Reply #58 on: 19 January 2020 14:07:51 »

Обявиха ги официално - и през новият 7-и сезон треньорите(Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев) и водещите(Павел и Венци Венц) остават същите.


Супер, най-вече се радвам за треньорите! Когато дадена формула работи, не е нужно тя да се променя.  Afro
Report Spam   Logged
TopCat
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 942WWW
« Reply #59 on: 26 January 2020 21:19:20 »

Победителят от миналия сезон на предаването, Атанас Кателиев, издаде своят дебютен сингъл "Вярваш ли ми?". Песента ме изненада много приятно! Бих казал, че е доста качествена. Атанас има огромен потенциал, дано хората и медиите откликнат и разпространят парчето му адекватно.

Report Spam   Logged

Hater by Design.
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy