BG TV Talk
26 March 2019 23:19:40
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Гласът на България | новини и коментари

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Гласът на България | новини и коментари  (Read 6591 times)
TopCat
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 513WWW
« Reply #40 on: 28 December 2018 13:01:13 »

Симона Загорова завършва годината с още една нова песен - "Baby, please". Определено смело решение от нейна страна да пусне парче изцяло на английски. Добре се е получило според мен, но песните на английски като че ли все още трудно се възприемат от масовата аудитория у нас.Песните на английски биха се приемали добре, ако са реализирани на световно ниво. Основата за излизане на пазар извън България е песента да има закачлив припев и въздействащ бийт. Отделно, трябва и текстът да е на ниво.

Силно се надявам през 2019 да имаме повече успехи на международния пазар.
Report Spam   Logged
david92
Зяпач
**
Online Online

Posts: 116


« Reply #41 on: 26 January 2019 21:59:33 »

Миналогодишната победителка в "Гласът на България" Ния Петрова с дебютен сингъл (също на английски) - "By Myself".

Report Spam   Logged
david92
Зяпач
**
Online Online

Posts: 116


« Reply #42 on: 17 March 2019 18:50:24 »

Аз лично дотук съм много доволен от новия сезон на "Гласът на България". Запазиха позитивния тон и доброто настроение, няма ги излишните караници, простотии и лигавщини, характерни за голяма част от другите реалитита у нас. Основното внимание е концентрирано върху гласа на участника, както и трябва да бъде.

Новото попълнение към треньорския състав Михаела Филева се оказа изключително приятно и лъчезарно момиче. Даже бих казал, че ми харесва повече от Поли Генова, която на моменти малко прекаляваше със сръдните и превземките.

Като цяло супер екип са се събрали! Да продължават в същия дух!  Afro
Report Spam   Logged
david92
Зяпач
**
Online Online

Posts: 116


« Reply #43 on: 17 March 2019 18:55:18 »

ЖЕНСКО ОТМЪЩЕНИЕ В ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР ПО BTV

В неделя вечер, 17 март, зрителите на bTV ще станат свидетели на женско отмъщение в Гласът на България. След като в предишния епизод на най-гледаното музикално шоу Иван Лечев блокира Михаела Филева, сега дамите в треньорския състав отвръщат на удара. Този път нечия нежна ръка посяга към блок бутона за първи път. Чия е тя и срещу кого играе? Гледайте Гласът на България в неделя, 20 часа, по bTV.

В кастингите на тъмно зрителите не само ще се потопят в битката за най-добрите вокални таланти, но и ще преживеят помитащи чувства заедно с участниците и треньорите. Българка със смесен произход, родена в една от най-богатите страни в света, успява да разчувства Графа, Михаела, Камелия и Лечев с феноменалното си изпълнение. А представителка на островна държава, която живее у нас, показва какво означава да следваш мечтата си за световна слава. Междувременно една от дамите в журито ще използва тока на обувката си, твърдо решена да закове участник с потенциал.   

За одобрението на треньорите ще се борят и две талантливи млади дами с различни професии. Едната е учител по немски език, а другата - актриса в едно от най-гледаните театрални представления на родната сцена.

В неделя вечер мъжете в четвъртия епизод на Гласът на България също няма да оставят зрителите равнодушни. Жител на черноморски град слага ново начало на живота си с Гласът на България след преживяно бедно, турбулентно детство и тежки лични загуби. Спортен журналист демонстрира какво означава да играеш за победа на сцената на най-гледаното музикално шоу. А Графа и Иван Лечев карат Михаела и Камелия едновременно да пищят от страх и да се превиват от смях.   

Защо един от треньорите нарича друг враг? И кой е новият хит на Графа, роден спонтанно в Гласът на България? Всичко това ще стане ясно в неделя вечер от 20 часа по bTV.

https://glasat.btv.bg/article/news/zhensko-otmashtenie-v-glasat-na-balgarija-v-nedelja-vecher-po-btv.html
Report Spam   Logged
david92
Зяпач
**
Online Online

Posts: 116


« Reply #44 on: 17 March 2019 18:59:34 »

А това е YouTube каналът на предаването, откъдето могат да се гледат изпълненията на всички продължаващи напред участници (както и на някои от по-забележителните отпаднали такива).

https://www.youtube.com/user/glasatbtv/videos
Report Spam   Logged
david92
Зяпач
**
Online Online

Posts: 116


« Reply #45 on: 24 March 2019 20:53:17 »

След няколко минути започва...

"ГРАФА СЕ ОБЯСНЯВА В ЛЮБОВ В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД НА ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПО BTV

В неделя вечер, 24 март, зрителите на bTV ще станат свидетели на романтичен жест на Влади Ампов-Графа към неговата съпруга Мария. На сцената на Гласът на България Графа, под акомпанимента на китарата на Иван Лечев, ще изпълни специално парче. Какъв е поводът за поздрава и присъствието на семейството на треньора в залата, ще стане ясно в неделя в пети епизод от кастингите на тъмно в 20 часа по bTV.

Празничното настроение ще продължи и за един от участниците, чийто специален повод ще провокира специално музикално изпълнение на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев. Втори шанс за живот на музикалната звезда ще поиска колоритен участник от сезон 2018 на Гласът на България, който се завръща в кастингите на тъмно, твърдо решен да впечатли своя идол Камелия.

Битката на талантите за място в отборите се ожесточава, с което се засилва и конкуренцията между треньорите за спечелване на най-изявените гласове. В неделя вечер един от тях ще използва за пръв и последен път своите блок бутони, но дали това ще му спечели желания участник?   

Българин, роден в Ливан, но избрал да живее в България, ще се качи на сцената на шоуто, пет години след като успява да стигне до четвърт финала на детското издание на Гласът на Германия. С този успех и мечтата да стане световноизвестен певец, той ще се бори да застане лице в лице с треньорите в най-гледаното музикално риалити у нас. Негов пряк конкурент в тази битка ще бъде музикант с опит в алтернативна рок група, чийто копнеж е да напълни най-голямата зала в България.

Кулминацията на петото издание от кастингите на тъмно ще постави вокално-инструменталното изпълнение на британски гражданин, който твърди, че Гласът на България е неговият втори и последен шанс да последва мечтата си за кариера на музикант.

Защо Иван Лечев се шегува, че Графа ще отвори гръцки департамент в лейбъла си и как китаристът си спечели прякора Печенката Лечев? Всичко това ще стане ясно в неделя вечер, от 20.00 часа, по bTV.

https://glasat.btv.bg/article/news/grafa-se-objasnjava-v-ljubov-v-sledvashtija-epizod-na-glasat-na-balgarija-po-btv.html
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy