mariokrushkin
|
Дара ментор ,сериозно ли ?! Определено по-добре беше предното жури , е няма да се гледа ...
|
|
|
|
|
TopCat
|
Журите бе сменено, за да може предаването да има поне минимален шанс за гледаемост и рейтинг срещу Рачков през есента.
И Галена, и Дара, и Любо са по - успешни, и по - рейтингови, артисти от триото Графа, Камелия, Михаела.
|
Hater by Design.
|
|
|
david92
|
Леле... ужас! За какво им е да сменят най-доброто жури досега, благодарение на което форматът правеше рекордни рейтинги?! Жалко за "Гласът на България"! Ще го съсипят напълно - поредното неадекватно решение на новото ръководство на БТВ!
|
|
|
|
Webber
|
И Галена, и Дара, и Любо са по - успешни, и по - рейтингови, артисти от триото Графа, Камелия, Михаела.
Подкрепям казаното от вас. Харесва ми, че Камелия вече няма да бъде част от треньорите на "Гласът на България".
|
|
|
|
Webber
|
И аз не исках Камелия да е ментор, но защо Графа и Михаела да не останат.
За Графа и Михаела нямам нищо против, така са решили продуцентите да не останат, но определено Галена и Любо Киров ми се вижда топ попадение за рейтинг през есента.
|
|
|
|
TopCat
|
Леле... ужас! За какво им е да сменят най-доброто жури досега, благодарение на което форматът правеше рекордни рейтинги?!
Жалко за "Гласът на България"! Ще го съсипят напълно - поредното неадекватно решение на новото ръководство на БТВ!
Първо, панелите в чуждите издания на предаването се менят постоянно. Така че това не е нищо ново. Второ, Рачков щеше да ги смачка откъм гледаемост. Сега поне имат някакъв шанс за успех. Дано се справят.
|
Hater by Design.
|
|
|
david92
|
Първо, панелите в чуждите издания на предаването се менят постоянно. Така че това не е нищо ново.
Второ, Рачков щеше да ги смачка откъм гледаемост. Сега поне имат някакъв шанс за успех. Дано се справят.
По принцип да, макар че си има и изпълнители, които си изкарват доста години в шоуто (на прима виста се сещам за Адам Лавин и Блейк Шелтън). Така или иначе не одобрявам промени, правени просто за да има такива. В случая тези треньори буквално възродиха българския формат и няма обективна причина да ги сменят. С второто съвсем не съм съгласен. По-скоро сега Рачков ще има доста сериозни шансове, особено ако новите треньори не се сработят добре или част от тях не се държат достатъчно професионално (за Дара и Галена имам големи съмнения).
|
|
|
|
|
Robimir
|
Добро попадение този път, за разлика от новите ментори. Павел и Венци Венц не бяха подходящи водещи по мое мнение.
|
|
|
|
evgata
|
Честно казано... не съм го чувал този.
от сериала революция Z на бтв
|
|
|
|
david92
|
Не го харесвам Тишев, но честно казано и Павел и Венци не бяха особено добри водещи. Така че за мен няма кой знае каква промяна в това отношение.
С новите треньори обаче е много зле положението. БТВ явно видяха негативните коментари в социалните мрежи и още отсега усилено се мъчат да ги промотират - само за седмица се изредиха всичките в различни предавания. Галена не пропусна да се изтъкне, че била "най-гледаната и най-слушаната певица в YouTube" и можела да научи участниците на много неща. Дара пък направо си каза, че те били най-доброто жури досега. Като цяло доста неприятно поведение и излъчване имат. Ако се държат така и по време на самото предаване, ще пропусна този сезон...
|
|
|
|
spike
|
И аз не съм особено доволен от новото жури. А иначе сега само Иван Тишев ли ще е водещ? Досега винаги са били двама...
|
|
|
|
david92
|
И аз не съм особено доволен от новото жури. А иначе сега само Иван Тишев ли ще е водещ? Досега винаги са били двама...
Предполагам, че да. Ако имаше и друг водещ, щяха да го обявят заедно с Тишев.
|
|
|
|
david92
|
Потресен съм от новите треньори! Това беше най-добре реализираният формат в БГ ефира, а сега трудно се изтърпява...
Дара и Галена са някакъв кошмар просто! За цял епизод нито един адекватен коментар от тяхна страна. Те даже не си правят труда да кажат нещо конкретно за представянето на изпълнителя, а само някакви общи неща от сорта на това колко хубаво било да се пее народна музика. За истеричните им реакции пък думи нямам - това да пищиш след края на всяко изпълнение е характерно за някоя фенка в публиката, а не за бъдещите ментори на участниците.
Разговорите между треньорите в почивките са пълна скука! Върхът беше Галена като започна да обяснява на Любо как някаква нейна позната била част от фен клуба му във Велико Търново, а той отговаря "Ами трябва да проверя". Или пък Дара и Лечев като се питаха взаимно коя зодия са. Дори нямаше нужда да ги излъчват тези моменти.
Отделно, това с първата участничка, дето е учила заедно с Дара, толкова нескопосано го направиха. Направо си припомних за "бонбончетата" на Поли... Жалкото е, че тук момичето е наистина много талантливо и няма нужда от подобно подпиране. Излишно беше Дара да обяснява как преди 2 дни с Галена са си говорили за нея, а Галена по време на цялото изпълнение да стои със зейнала уста, за да видят всички колко е възхитена... Ако и на следващите кръгове се държат така, ще направят мечешка услуга на момичето.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Потресен съм от новите треньори! Това беше най-добре реализираният формат в БГ ефира, а сега трудно се изтърпява...
Дара и Галена са някакъв кошмар просто! За цял епизод нито един адекватен коментар от тяхна страна. Те даже не си правят труда да кажат нещо конкретно за представянето на изпълнителя, а само някакви общи неща от сорта на това колко хубаво било да се пее народна музика. За истеричните им реакции пък думи нямам - това да пищиш след края на всяко изпълнение е характерно за някоя фенка в публиката, а не за бъдещите ментори на участниците.
Разговорите между треньорите в почивките са пълна скука! Върхът беше Галена като започна да обяснява на Любо как някаква нейна позната била част от фен клуба му във Велико Търново, а той отговаря "Ами трябва да проверя". Или пък Дара и Лечев като се питаха взаимно коя зодия са. Дори нямаше нужда да ги излъчват тези моменти.
Отделно, това с първата участничка, дето е учила заедно с Дара, толкова нескопосано го направиха. Направо си припомних за "бонбончетата" на Поли... Жалкото е, че тук момичето е наистина много талантливо и няма нужда от подобно подпиране. Излишно беше Дара да обяснява как преди 2 дни с Галена са си говорили за нея, а Галена по време на цялото изпълнение да стои със зейнала уста, за да видят всички колко е възхитена... Ако и на следващите кръгове се държат така, ще направят мечешка услуга на момичето.
Еми журито явно е повлияло и на рейтингите ,тъй като това е й най-слабият старт на предаването досега с рейтинг 12.5 и дял от 33.0 % което е около 850 000 зрители . Все пак е било по-гледано от Рачков ,но нищо чудно с всеки следващ епизод да пада рейтинга още.
|
|
|
|
TopCat
|
Еми журито явно е повлияло и на рейтингите ,тъй като това е й най-слабият старт на предаването досега с рейтинг 12.5 и дял от 33.0 % което е около 850 000 зрители . Все пак е било по-гледано от Рачков ,но нищо чудно с всеки следващ епизод да пада рейтинга още.
Разликата е, че предните пъти предаването не е било изправено пред реална конкуренция, а по - скоро (доколкото си спомням) пред някой филм даван за 27 - ми път в рамките на година. Нормално е, когато има 2 силни предавания, борещи се за идентична демография, финалните цифри да са много по - фрагментирани.
|
Hater by Design.
|
|
|
david92
|
Определено е повлияло. А рейтингите със сигурност ще падат още, тъй като все пак това беше доста шумно рекламиран старт на новия сезон и вероятно много хора са го погледнали просто от любопитство. Рачков може да ги удари доста по-силно, но за целта трябва да подготвя по-добре тематичните вечери в шоуто си. Тази тема с цирка въобще не беше удачен избор според мен. Аз лично на два пъти пуснах шоуто, за да видя дали има нещо интересно, но гостите и разговорите бяха много скучни и бързо смених канала.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Определено е повлияло. А рейтингите със сигурност ще падат още, тъй като все пак това беше доста шумно рекламиран старт на новия сезон и вероятно много хора са го погледнали просто от любопитство.
Рачков може да ги удари доста по-силно, но за целта трябва да подготвя по-добре тематичните вечери в шоуто си. Тази тема с цирка въобще не беше удачен избор според мен. Аз лично на два пъти пуснах шоуто, за да видя дали има нещо интересно, но гостите и разговорите бяха много скучни и бързо смених канала.
Наистина на Рачков беше много слаб стартовия епизод с този цирк ,едвам го изтърпях . Но следващия ще бъде с олимпийските ни шампиони и предполагам ,че ще бъде по-добре 😁👍
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Мария Илиева ще бъде треньор в предстоящия 10-и сезон на "Гласът на България", който се очаква да се излъчи тази есен по bTV.
Oфициално обявено във Фейсбук и Инстаграм профилите на самата певица и предаването.
|
|
|
|
|