spike
|
Мария Илиева ще бъде треньор в предстоящия 10-и сезон на "Гласът на България", който се очаква да се излъчи тази есен по bTV.
Oфициално обявено във Фейсбук и Инстаграм профилите на самата певица и предаването.
Хмм... явно ще сменят всичките треньори, без Иван Лечев вероятно. Иначе Мария Илиева беше едно от запазените лица на X Factor. Няколко сезона беше несменяемо жури там.
|
|
|
|
|
TopCat
|
Има вероятност Дара да остане.
Галена сама обяви, че няма да участва в новия сезон след края на предния.
Мария Илиева най - вероятно заменя Любо Киров.
На мястото на Галена има вероятност да дойде Меди, като това предстои да бъде официално потвърдено.
Така или иначе X - Factor скоро няма да има, така че е нормално Мария да приеме подобно предложение.
Лечев имам чувството, че е несменяем там....
|
Hater by Design.
|
|
|
PLTV
|
Има вероятност Дара да остане.
Галена сама обяви, че няма да участва в новия сезон след края на предния.
Мария Илиева най - вероятно заменя Любо Киров.
На мястото на Галена има вероятност да дойде Меди, като това предстои да бъде официално потвърдено.
Така или иначе X - Factor скоро няма да има, така че е нормално Мария да приеме подобно предложение.
Лечев имам чувството, че е несменяем там....
В последните месеци доста обръщат внимание на Емилия, според мен ще е тя, че му е още рано на Меди.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Доколкото разбрах Лечев и Дара се завръщат (Дара говореше за Гласът при Цитиридис как щяла да натиска блок бутона). Мария Илиева се присъединява към тях - тоест, вместо да има мъж и жена поп певци ще има две жени поп певици. И за да не станат три жени според мен ще има мъж поп фолк певец. Според мен голям шанс има това да е Азис - той наскоро беше при Цитиридис, а и миналата година писаха в сайтове, че с го канили, но той е отказвал.
|
|
|
|
david92
|
Не съм особено въодушевен от избора на Мария Илиева. Дори не мога да обясня защо, но ми действа отблъскващо като излъчване. На мен лично от всички треньори досега Графа и Камелия ми носеха най-положително настроение. Някакси успяваха да направят забавна закачка помежду си, без да прекаляват или пък да се лигавят. Лечев и аз мисля, че ще остане. Не съм особен фен на музиката му (аз рок почти не слушам), но като цяло ми допада като треньор. Колкото до Меди - в миналия сезон гостуваше за дует с едно момиче от отбора на Галена. Неприятно впечатление ми направи, че Галена на няколко пъти натърти колко бил зает и как зрителите трябвало да сме му благодарни, че въобще се е появил в предаването. Ако тази година е приел и да е жури, дано не ни карат отново да му благодарим през цялото време.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Меди беше също и гост треньор в отбора на Галена заедно с Джей Джей в осмият сезон на предаването.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Миро се завръща девет години след последния негов сезон като жури в предаването. Той е бил жури от първия до третия сезон, а сега се завръща за юбилейния десети сезон на Гласът!
|
|
|
|
|
spike
|
Найс... да видим кои ще са и другите треньори. Лично според мен би било редно да има представители на всички по-популярни жанрове музика, като например рок, поп, поп-фолк и рап, а не като досега - един рок, двама-трима поп и евентуално един поп-фолк.
|
|
|
|
|
spike
|
Много тъпо, че в журито пак са представени само 2 музикални жанра - рок и поп. Кому е нужно да има цели трима поп изпълнители, при положение че имаме толкова много успешни изпълнители и в други популярни жанрове - рап, поп-фолк, естрада, народна музика...
|
|
|
|
pesho
|
Боряна Братоева и Владо Зомбори са новите водещи на предаването.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Боряна Братоева и Владо Зомбори са новите водещи на предаването.
Моляяяя 😳 какк може Нова,така да изтърве Владо Зомбори. Най-добре той да беше водещ на Пееш или лъжеш,или някой друг формат. Ама той Халваджиян не рискува с други кадри,кара си по обичайните схеми 🙄.
|
|
|
|
spike
|
Моляяяя 😳 какк може Нова,така да изтърве Владо Зомбори. Най-добре той да беше водещ на Пееш или лъжеш,или някой друг формат. Ама той Халваджиян не рискува с други кадри,кара си по обичайните схеми 🙄.
Владо Зомбори отдавна си е кадър на Халваджиян... Една от първите му роли (макар и доста малка) беше в сериала "Пътят на честта". Там играеше мъж на Силвия Петкова, но умря още в първия епизод. После се появяваше епизодично като спомен на различни герои. Иначе и аз се учудвам как "ьТВ" са успели да го откраднат. Странно е и водещите на "Гласът на България" да са актьори, па макар и пеещи актьори. Досега винаги са били певци/музиканти.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Зомбори няма ли договор към "Нова"? Все пак спечели предаване, което беше част от пролетния праймтам. Това до преди няколко години беше абсурдно да се случи.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Зомбори е получил обаждане от БТВ на секундата след приключването на Като две капки вода. Просто БТВ не могат да изпуснат полета на популярността му и фурора който направи в Капките, а Нова нямат друго музикално предаване в момента за което да го използват.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Зомбори е получил обаждане от БТВ на секундата след приключването на Като две капки вода. Просто БТВ не могат да изпуснат полета на популярността му и фурора който направи в Капките, а Нова нямат друго музикално предаване в момента за което да го използват.
Демек от “Нова” доброволно са го пуснали, защото нямат какво друго да му предложат?
|
|
|
|
The TV Boy
|
Демек от “Нова” доброволно са го пуснали, защото нямат какво друго да му предложат?
Ами не, просто БТВ са го следили по време на капките и са излезнали с точното предложение веднага след края им. Нова ТВ за момента имат утвърдени лица във всичките им проекти за есента.
|
|
|
|
spike
|
Зомбори няма ли договор към "Нова"? Все пак спечели предаване, което беше част от пролетния праймтам. Това до преди няколко години беше абсурдно да се случи.
Май се бъркаш с "ьТВ". Те преди години забраняваха на лицата си да водят предавания по други телевизии до 3 години след напускането им на "ьТВ". На актьорите от сериалите също забраняваха да участват в сериали на конкурентни медии до 3 години след приключване на ролята им в сериал на "ьТВ". Иначе Зомбори по начало набра голяма популярност от сериала "Вина" на БНТ, та "Нова" просто успяха да го привлекат в "Като две капки вода", а сега пък "ьТВ" са го ангажирали за "Гласът на България".
|
|
|
|
|