BG TV Talk
01 December 2021 23:48:19
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - пролет/лято 2019 | новини и коментари

Pages: 1 ... 7 8 [9]   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - пролет/лято 2019 | новини и коментари  (Read 30563 times)
mariokrushkin
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 410


« Reply #160 on: 13 August 2019 18:43:46 »

Това може би означава, че няма да има шоу на Халваджиян по БТВ на мястото на Слави. Щото не ми се вярва да прави такъв формат по Нова и едновременно шоу по БТВ. Grin
Да не забравяме,че снима и български сериал в момента,който трябва да се излъчи също през септември  Grin
Report Spam   Logged
evgata
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 433


« Reply #161 on: 15 August 2019 09:51:56 »

ази есен зрителите на NOVA ще станат част от забавлението, наречено Маскираният певец. Известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на три месеца.
Уникални, създадени специално за шоуто костюми на животни и митични същества ще крият певците при всяка тяхна изява на сцената. Нито екипът на шоуто, нито дори приятелите и семействата на участниците ще знаят тяхната самоличност. Само 12 човека в цяла България ще знаят кои са те.
Всеки епизод ще възбужда любопитството на зрителите, провокирайки ги да се чувстват като детективи.
Кой се крие зад маската? Чий е този глас, който чуваме? Кой участник ще успее да запази самоличността си в тайна до края и да спечели формата? Кога и как ще паднат маските?
Продуцент на интригуващото шоу е Магърдич Халваджиян и неговата продуцентска компания Глобал филмс, на когото NOVA телевизия неведнъж се е доверявала за някои от най-успешните си формати. За реализацията на Маскираният певец ще се погрижи доказаният екип от професионалисти, отговорни за успеха и на Като две капки вода.
Шоуто Маскираният певец тръгва от Азия, където набира огромна популярност и пленява милиони по целия свят чрез клипове в социалните медии. Германия е първата европейска държава, която излъчва формата и той се превръща в най-гледания в историята на немската телевизия.
България е втората страна в Европа, която ще го реализира. Права за него притежават и други държави на Стария континент, както и над 15 страни в останалата част по света. Излъчван е още в САЩ и Индонезия, като в Щатите привлича аудитория от 17.6 милиона зрители и постига истински рейтингов феномен.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 7 8 [9]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy