BG TV Talk
16 April 2024 13:48:09
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

Cartoonito | новини и коментари

Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 25   Go Down
  Print  
Author Topic: Cartoonito | новини и коментари  (Read 66569 times)
TV 81
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 970


« Reply #400 on: 20 February 2019 22:26:35 »

Представи си, че в България не живеят само българи. Освен това, предостатъчно хора знаят английски на достатъчно добро ниво и биха предпочели да слушат него, отколкото на моменти нетърпимите дублажи, с които ни заливат от всякъде.


Ти май не четеш. Много ясно съм написал, че става дума за отделни пътечки за аудио на български и английски език. Който иска да си гледа канала на английски, а останалите зрители да го гледат на български език. Има си бутон за превключване измежду аудио пътеките. Намираме се в България. Много от българите се хвалят наляво - надясно, че били ходили в САЩ или Англия и знаели перфектно английски. Куриозното в случая е, че всъщност нямат елементарни познания по български език(две изречения не могат да напишат без правописна грешка, в много случаи дори и чуждия език само го поназнайват) , пък тръгнали да си придават важност, че знаели чужди езици.
И какво ме интересува, че имало чужденци? Щом са се абонирали за български оператор и гък не могат да кажат. Да не би като някой българин отиде в Англия например ще има претенции към местния ТВ оператор да му пуска българско аудио, защото не разбира английски? Всеки ще му се изсмее.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 25   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy