Аз лично не видях такъв сериал в програмата на Boomerang. "Scooby Doo and Guess Who?" е нов сериал, който се прави последните 2 години, макар и почти директно продължение на "The New Scooby Doo Movies". То това е и единственото гледаемо нещо по този канал. Най - много и "The Tom & Jerry Show" да го броим за читаво, но това е.... Ужасна програмна схема.
Визирах точно „The New Scooby-Doo Movies“. Ще пуснат два епизода съотвентно на 04.12 и 11.12, защото Скуби филмите за тези дни ще са по половин час.
Програмната схема е прилична за Cartoonito канал. Приел съм от 2018, че това е Cartoonito с рибути на класически сериали канал и вероятно 2022 ще стане официално такъв, предвид че повечето сериали от предучилищния блок „Boomerang Площадка за игри“ са завзели канала и че е потвърдено, че до 2023 ще бъде бранда и у нас отново. Или като 13-14-часов блок, който да е повече в ефир от Boomerang, или изцяло да измести бранда, ще видим.
Иначе според мен „Шап-Шап и шапчовците“ е приличен Смърфовете-подобен сериал, но и „Looney Tunes Cartoons“ (или както му викат у нас - „Шантави рисунки-мисунки“) е добър според мен, по-добър в това да хваща духа на Шантавите рисунки спрямо „New Looney Tunes“ примерно. В момента не фигурира в програмата, но след две седмици се връща.