Това "Be Cool, Scooby Doo", дето го навират непрекъснато по Boomerang и по HBO Go, е някаква подигравка с оригиналния сериал. Направо ми става лошо, като гледам какво са направили с всички герои, за сюжетите и атмосферата да не говорим... Ясно е, че никога няма дори да се доближат до нивото от епохата на Хана и Барбера, но поне малко от малко да поглеждат как са изградени персонажите и епизодите в "Scooby-Doo, Where Are You!" и да се опитат да следват този модел.
Има доста съвременни Скуби филми и сериали, които докарват оригиналната формула, можеш да видиш „Scooby-Doo and Guess Who?“, което също го въртят по Boomerang през няколко месеца. Аз лично се кефя на „Be Cool, Scooby-Doo“ и ме радва Финиъс и Фърб хумора му, беше нещо различно от франчайз, който е изстискан отвсякъде.
Иначе май наистина "The Tom and Jerry Show" е единственото нещо в момента, което донякъде става за гледане. Може би и "Baby Looney Tunes" за по-малките.
Препоръчвам и „Looney Tunes Cartoons“, страхотен модерен римейк на класическите Шантави рисунки. WB могат да правят добри Шантави рисунки и Скуби, за разлика от Том и Джери, където не съм виждал силен модерен римейк.