|
|
Iordan
|
Тук можеш да си свалиш тази, която ни дадоха от канала.
|
|
|
|
megara
|
Нещо не е наред. Програмата от текстовия документ не съвпада с тази от екселската таблица.
Тъй като въвеждам от текстовия документ, има вероятност програмата в сайта да е грешна (както и тази в dnes.bg, която явно е също от там).
|
|
|
|
Iordan
|
У нас се излъчва каналът Boomerang ЦИЕ (Boomerang CEE на английски, Централна и Източна Европа). .doc програмата е за Boomerang PAN (РЮЕ) – този канал не се излъчва у нас. Явно е направена грешка при изпращането. Точно заради това само .xls програмата важи за България и BG TV Програмата е грешна в момента.
|
|
|
|
megara
|
Ще я оправя веднага щом мога. Сега се опитвам да вмъкна едни други програми...
|
|
|
|
Iordan
|
ПР-то ни не знае защо и как се е случил този гаф с програмата. Помолих да ми дадат тази на ЦИЕ, ще я пусна тук, ако я получа.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Нещо не разбрах - защо като си имат руснаците руска версия, защо при нас има руска аудио пътечка и защо като се лепнахме за тях (CN), не сме с руската версия на бумеранг, защото тяхната е много по-добра от нашата.
|
|
|
|
Iordan
|
Излезе, че все още никой от екипа в Лондон и Румъния не разполага с .doc програмата на Boomerang ЦИЕ за септември, тъй като все още не е завършена от екипа в Мюнхен. Абе нямам думи просто... Както и да е, дадоха ми някаква по-шарена .xls, явно е вътрешната, разполагайте се с нея.
|
|
|
|
Iordan
|
Получих .doc програмата за септември, може да я свалите от тук.
|
|
|
|
TV81
|
Някой знае ли какво се случва с БГ ауидото на Boomerang? Скоро засичана ли е отново продукция на български език или нещата не вървят на добре за жалост?
|
|
|
|
flaboyblast
|
Някой знае ли какво се случва с БГ ауидото на Boomerang? Скоро засичана ли е отново продукция на български език или нещата не вървят на добре за жалост?
Да явно, то натам отиваха нещата... То и самата идея е странна, да пускат български дублажи на руска аудио пътечка...
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
Мегъра бе показал това лого... Ето какво намерих в регистъра за търговски марки на САЩ: Подадена е на 29 юли т.г. А така ли ще изглежда в САЩ?
|
|
|
|
BlooMac
|
Мегъра бе показал това лого... А така ли ще изглежда в САЩ?
Би трябвало, ако целят глобален ребранд, още няма новини кога точно ще стане, но бе обявено за късната есен. EDIT: Вижте цветовете, които използват в тази реклама и ефектът със завъртяния квадрат в края на рекламата. Явно съвсем скоро визията ще започне да се използва в Европа.
|
|
|
|
BlooMac
|
Ребрандирането на нашия Boomerang ще бъде догодина, точна дата няма. Това ми казаха от CN.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Ребрандирането на нашия Boomerang ще бъде догодина, точна дата няма. Това ми казаха от CN.
А нещо за ребрадирането на CN?
|
|
|
|
BlooMac
|
А нещо за ребрадирането на CN?
Нищо ново не са ми казвали, догодина би трябвало да е.
|
|
|
|
divaka_stz
Потребител
|
бумеранг латинска америка вече е с новото лого черното долу в дясно с буквата Б
|
|
|
|
BlooMac
|
Последната реклама е с дизайна на новата визия, тъй че и те ще я използват със сигурност.
|
|
|
|
|
|