flaboyblast
|
И Boom най-сетне рекламира CN! Само че рекламата за коя версия се отнася-за нашата или румънската?
|
|
|
|
|
BlooMac
|
Това е добра идея, само че нашият Boomerang върви с 4 версии на CN – РЮЕ (ние и Русия), ЦИЕ (Румъния и Унгария), Полша и Холандия. Вярно, че всички тези канали се управляват от един екип и излъчват горе-долу еднакви неща, но все пак има някакво разминаване при пускането на нещата.
За кои предавания излъчват реклами иначе и на английския аудио поток съобщават ли някакви дни и часове?
|
|
|
|
flaboyblast
|
Това е добра идея, само че нашият Boomerang върви с 4 версии на CN – РЮЕ (ние и Русия), ЦИЕ (Румъния и Унгария), Полша и Холандия. Вярно, че всички тези канали се управляват от един екип и излъчват горе-долу еднакви неща, но все пак има някакво разминаване при пускането на нещата.
За кои предавания излъчват реклами иначе и на английския аудио поток съобщават ли някакви дни и часове?
Рекламата е за Нинджаго, а не чух да споменават час само ,,on Cartoon Network".
|
|
|
|
flaboyblast
|
Някой знае ли от кога ще се излъчва ,,The Looney Tunes Show" по Boomerang?
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
Някой знае ли от кога ще се излъчва ,,The Looney Tunes Show" по Boomerang?
Не, по-добре даже изобщо да не го пускат, тази версия е просто гавра с оригиналните Looney Tunes. Жалко, че Аниманиаците отпадат, надявах се на нови епизоди по Boom (неизлъчени). Дано и оригиналните Том и Джери се завърнат на мястото на T&J Tales, което пък напълно омръзна.
|
|
|
|
BlooMac
|
Според мен „The Looney Tunes Show“ бе по-добра поредица от „Baby Looney Tunes“ и онова нещо „Луди за връзване“ (Loonatics Unleashed), което вече наистина си беше чиста гавра.
Не знам кога ще пуснат TLTS по Boom, но ще се завърне по CN от 13 април и ще се излъчва всеки делник от 17:05.
|
|
|
|
|
BlooMac
|
Ако програмните решения за нашите канали все още идваха от Лондон, а не от Мюнхен, може би и ние щяхме да го имаме, въпреки че нашият Boom никога досега не е имало това нещо. Аз лично не съм фен на това някой да ми бърбори по време на песента и да ми слага несъответстващи надписи, предпочитам да си излъчат финалните надписи за самия епизод, пък в отделна шапка да си кажат какво следва.
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
По Boomerang наскоро започна някаква тъпотия Oddbods, която продължава около 5-6 минути. Та, има ли шанс да я махнат? И има ли шанс да върнат Аниманиаците, и то с нови епизоди (неизлъчени)?
|
|
|
|
Iordan
|
По Boomerang наскоро започна някаква тъпотия Oddbods, която продължава около 5-6 минути. Та, има ли шанс да я махнат? И има ли шанс да върнат Аниманиаците, и то с нови епизоди (неизлъчени)?
И аз го мернах това, много е подходящо за Baby TV. И на двата ти въпроса не бих отговорил положително.
|
|
|
|
|
BlooMac
|
След като пуснаха холандска аудио пътечка на Boomerang през февруари, сега пускат португалски Boomerang. Няма да се учудя да пуснат канала на български, ако не тази, то догодина.
|
|
|
|
The TV Boy
|
След като пуснаха холандска аудио пътечка на Boomerang през февруари, сега пускат португалски Boomerang. Няма да се учудя да пуснат канала на български, ако не тази, то догодина. Ами айде, ако не на текущата версия, поне на руската версия да пуснат една БГ аудиопътечка (ако решат да ни прегрупират по примера на CN).
|
|
|
|
megara
|
Ами айде, ако не на текущата версия, поне на руската версия да пуснат една БГ аудиопътечка (ако решат да ни прегрупират по примера на CN).
Ами всъщност руския е пак нашия Затова слагат тези индикатори за препоръчителната възраст на зрителите.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Ами всъщност руския е пак нашия Затова слагат тези индикатори за препоръчителната възраст на зрителите. Да, аз тук до колкото си спомням някой беше казал по-назад, че имало също две версии за Централна и източна Европа и за отделен за CIS и югоизточна Европа, но може и да съм се объркал.
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
06.30 NEW Robin Hood - Mischief in Sherwood 15.05 NEW Robin Hood - Mischief in Sherwood 21.10 NEW Robin Hood - Mischief in Sherwood
В този слот дават или „Шоуто на Том и Джери", или „Загадките на Силвестър и Туити", не Робин Худ. Да не би да се повтаря случая с Нинджаго?
|
|
|
|
megara
|
Днес мярнах да го рекламират. Май са подранили с програмата.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Днес мярнах да го рекламират. Май са подранили с програмата.
Не, според акцентите трябвало да почне на 20-ти април.
|
|
|
|
|