megara
|
Не, според акцентите трябвало да почне на 20-ти април.
По всяка вероятност за закъсняли...
|
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
Първоначалните планове бяха Робин Худ да стартира на 20-ти април, но го отмениха и би трябвало да почне утре на 27 април. И не забелязахте ли, че Мистър Бийн така и не стартира? Беше отменено в последния момент и не се знае кога ще стартира, само е ясно че няма да е през май.
През май Tiny Toons отпадат от програмата, а на тяхно място се завръща Tom & Jerry Kids.
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
Класическите епизоди на Том и Джери се завръщат по Boomerang следващия месец. Без майтап, току що видях програмата за юни месец. http://boomerangeurope.blogspot.com/ - ето оттук може да следите програмата на нашия Boomerang.
|
|
|
|
flaboyblast
|
А какво ще стане с The Tom and Jerry Show? Какво стана в крайна сметка с Мистър Бийн?
|
|
|
|
megara
|
Това The Owl & Co., което споменават, ми се стори познато и наистина се оказа, че това е продължение на късите филмчета за бухала, които вървяха по Jetix преди години.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Sonic Boom започва от 1 юни по Boom UK, което ме навява на мисълта че ще го пуснат и у нас. А има ли шанс да го преведат най-сетне?
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
Boom във Великобритания е преминал от понеделник в летърбокс формат(както бе Ник навремето). Защо не може да минем и ние поне с този формат?
|
|
|
|
BlooMac
|
Промяна в програмата: новите епизоди на „The Jungle Bunch“ отпадат за този месец и ще се излъчат през юли. Нямаше да е зле да ни пращат обновени програми и за Boomerang или поне да ни казват в едно изречение за подобни неща, а не да научавам от други места.
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
Оригиналната версия на Скуби Ду (The Scooby Doo Show) се завръща по нашия Boomerang от 13 юли, като сменя Scooby Doo, Where Are You. Надявам се в скоро време да се завърнат и оригиналните Шантави рисунки и Семейство Флинстоун. Сега единственото което гледам по Boom е Том и Джери (класическите епизоди ест.). Никога не съм бил голям фен на Скуби Ду, а и преди го гледах повече.
|
|
|
|
Bobby
|
Кога дават класическите епизоди? Аз засичам само това Tom and Jerry Kids.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Кога дават класическите епизоди? Аз засичам само това Tom and Jerry Kids.
02.10, 12.20, 17.05, 20.45.
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
02.10, 12.20, 17.05, 20.45.
Всъщност са с час напред - 03:10, 13:20, 18:05 и 21:45, като започнаха от вчера да ги дават.
|
|
|
|
spyro62
Потребител
|
Някой знае ли нещо за "Be Cool, Scooby-Doo!" защо толкова много го бавят? Уж щеше да почва в началото на 2015, а го отмениха. И ми е много чудно, защо ще го излъчват по "Boomerang?
|
|
|
|
flaboyblast
|
Някой знае ли нещо за "Be Cool, Scooby-Doo!" защо толкова много го бавят? Уж щеше да почва в началото на 2015, а го отмениха. И ми е много чудно, защо ще го излъчват по "Boomerang?
Нищо, все едно забравиха въобще че има такъв проект. А иначе го дават по Boom, защото искат да го направят втори основен. Но се чудя, кога ще дублират Boom най-сетне.
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
Нищо, все едно забравиха въобще че има такъв проект. А иначе го дават по Boom, защото искат да го направят втори основен. Но се чудя, кога ще дублират Boom най-сетне.
Да ти кажа честно, май е по-добре да не го дублират, защо ли? Защото така по-малко неща ще останат в програмата и хептен може вече да няма класики. Макар, че то като пуснаха руската аудио пътечка вече бяха изолирали повечето класики. А и тук ако ще дублират канала може да решат изобщо да не дублират класики, като единственото изключение ще е The Scooby Doo Show, което има синхронен бг дублаж от CN. А всички епизоди на класическите Том и Джери ,които дават по нашия Бумеранг в момента имат диалог, без майтап. А по нашия CN като го дублираха пък даваха само епизоди, в които няма говор. Така ,че моето мнение е да не го дублират, какво ти пречи ,че е на английски. Като малък например ми беше по-интересно да гледам Ед, Едд и Едди на английски по CN, отколкото на български по Нова. А и познавам и доста други приятели, които също израстнаха с английското аудио и добрата стара, качествена програма на CN и Boomerang.
|
|
|
|
BlooMac
|
„Be Cool, Scooby-Doo“ и „Wabbit“ би трябвало да ги пуснат тази есен в САЩ и у нас (според ПР съобщение). Нищо не беше споменато в upfront-а през май за Boomerang САЩ, но картинка от „Be Cool, Scooby-Doo“ присъстваше, а наскоро един човек сподели, че „Wabbit“ ще бъде пуснат през октомври. А на въпроса защо пускат нови неща по Boomerang вече е отговаряно многократно.
|
|
|
|
BlooMac
|
Най-сетне имаме официално ПР съобщение, че „Be Cool, Scooby-Doo“ и „Wabbit“ ще започнат тази есен по Boomerang САЩ. Освен тях, ще дебютира още един нов анимационен сериал на Warner Bros. Animation, озаглавен „Bunnicula“, а също така е споменато, че каналът ще има разширен достъп до класическите анимации на Hanna-Barbera, MGM and WB.
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
А дано да върнат повече класики, иначе от новите по Boomerang Инспектор Гаджет и Робин Худ не са лоши като цяло. Be Cool, Scooby Doo ми изглежда толкова грозно и противно. Wabbit звучи малко по-интересно сякаш.
Btw - като малко оф-топик. Кой са вашите любими класики по Boomerang, мойте са Tom & Jerry, Looney Tunes, Tex Avery (чиста класика, няма равен), The Addams Family, The Mask, Dastardly and Muttley in their Flying Machines и Hong Kong Phooey.
|
|
|
|
BlooMac
|
Заради забавянето на премиерите на „Be Cool, Scooby-Doo“ и „Wabbit“ в САЩ, двата сериала няма да бъдат пуснати до края на годината у нас, а са отложени за следващата година. За сметка на това скоро ще пуснат поредната евтина 3D анимация „ Jungle Beat“.
|
|
|
|
|