BlooMac
|
Пускат „Какво ново, Скуби-Ду?“ през февруари у нас.
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
What! Браво! Знам че много го повтарям, но просто много харесвам Аниманиаците, и се надявам скоро да ги върнат. Може и Пинки и Брейн да пуснат.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Еее, радвам се че най-сетне ще го пуснат и у нас, мисля че това беше единствената от предишните инкранации на Скуби които Boomerang все още не бяха излъчили. А, пропуснах и "Get a Glue", което обаче хич не ми липсва и по добре да не го и излъчват (никога).
|
|
|
|
BlooMac
|
Еее, радвам се че най-сетне ще го пуснат и у нас, мисля че това беше единствената от предишните инкранации на Скуби които Boomerang все още не бяха излъчили. А, пропуснах и "Get a Glue", което обаче хич не ми липсва и по добре да не го и излъчват (никога). Това и „Луди за връзване“ (Loonatics Unleashed) са неща, които е по-добре да не видят светлината повече.
|
|
|
|
megara
|
What's New, Scooby Doo? го гледах навремето по CN Italia, който тогава кабелната пускаше с английско аудио. При друга кабелна вървеше CN Pan-Euro, който ми се струваше някак скучен.
|
|
|
|
megara
|
Официалното българско заглавие на „Wabbit“ е „Бъгс“.
|
|
|
|
goji7
|
Знам, че ще задам може би мноого глупав въпрос, но има ли някой, който знае дали Бумеранг ще тръгне с бг дублаж през следващата година.
|
|
|
|
BlooMac
|
Знам, че ще задам може би мноого глупав въпрос, но има ли някой, който знае дали Бумеранг ще тръгне с бг дублаж през следващата година.
Нямаме никаква информация относно дублиране. Трябва да видим какво Русия ще прави с Boomerang в предвид новия закон. Ще продължат ли да излъчват нашата версия на канала, нова версия ли ще пуснат за Русия или просто ще спрат Boomerang и ще излъчват част от сериалите по евентуалния нов руски CN? Ако е нещо от последните 2, руският аудио поток на канала ни ще се освободи и може да го превърнат в български.
|
|
|
|
goji7
|
Нямаме никаква информация относно дублиране. Трябва да видим какво Русия ще прави с Boomerang в предвид новия закон. Ще продължат ли да излъчват нашата версия на канала, нова версия ли ще пуснат за Русия или просто ще спрат Boomerang и ще излъчват част от сериалите по евентуалния нов руски CN? Ако е нещо от последните 2, руският аудио поток на канала ни ще се освободи и може да го превърнат в български. Най-добре ще е това. Да премахнат руския аудио поток и да пуснат български. Леле тъй като този закон е от 1 януари, много ще е хубаво ако най-късно края на февруари имаме Бум с бг дублаж. Ехх. колко оптимистично.
|
|
|
|
9may
Guest
|
Най-добре ще е това. Да премахнат руския аудио поток и да пуснат български. Леле тъй като този закон е от 1 януари, много ще е хубаво ако най-късно края на февруари имаме Бум с бг дублаж. Ехх. колко оптимистично. Да,ама е малко вероятно според мен.Бумеранг също има много фенове в Русия.А и Русия над 100млн. души население,докога България 6,9млн. така че е малко вероятно да го махнат руския аудио поток.А и той не ни пречи да имаме Бумеранг на български,а просто тук почти никой не иска да инвестира същата работа я има и при Дисни и Никелодеон
|
|
|
|
Iordan
|
Бумеранг към 7:13 излъчваше реклами на български и като започна Мистър Бийн заглавието му се каза на български и после мина отново на английски А при мен е цъфнала и руската аудио пътечка, досега бях само с английска.
|
|
|
|
TV81
|
А при мен е цъфнала и руската аудио пътечка, досега бях само с английска.
От кой форум е цитата и кога е публикувано инфото за нов тест на БГ аудио на Boomerang? Преди около година си спомням, че отново се правеха някакви тестове на БГ аудио, но на мястото на руския аудио поток. Цитата от същия случай ли е?
|
|
|
|
flaboyblast
|
От кой форум е цитата и кога е публикувано инфото за нов тест на БГ аудио на Boomerang? Преди около година си спомням, че отново се правеха някакви тестове на БГ аудио, но на мястото на руския аудио поток. Цитата от същия случай ли е?
Някой им го е написал във Facebook страницата.
|
|
|
|
Iordan
|
Случаят е от тази сутрин и както каза flaboyblast, писа ни фен в страницата.
|
|
|
|
GeSh
Потребител
|
Интересно начало на новата 2016-та година. Може и в най-скоро време да си имаме БГ аудио на Boomerang. Дано само не разкарат малкото останали класики в програмата.
|
|
|
|
TV81
|
Мерси за отговора! А ясно ли е дали например при Близу(които излъчват 1:1 оригиналния фийд) има отделна БГ АУДИО ПЪТЕЧКА?
|
|
|
|
BlooMac
|
Интересно начало на новата 2016-та година. Може и в най-скоро време да си имаме БГ аудио на Boomerang. Дано само не разкарат малкото останали класики в програмата.
Не искам да разочаровам никого, но е почти сигурно, че българското аудио ще ни лиши от доста класики. Единствено „Шантави рисунки“ и „Шоуто на Скуби-Ду“ са дублирани, а на „Том и Джери“ излъчваха само епизоди без реч, докато беше по CN. Естествено могат да решат да дублират няколко сериала, но едва ли ще се заемат с всички епизоди, по-скоро ще са само 26 епизода, както направиха с „Лабораторията на Декстър“, „Шаолински двубой“ и „Реактивните момичета“.
|
|
|
|
megara
|
Освен ако не дублират постепенно, като останалото е на английски. Дано само ако дублират първия сериал за Скуби да си намерят по-изобретателен перводач, че там е пълно с игри на думи и лафове, които станаха на мат и маскара при Scooby-Doo Show и Scooby-Doo Movies.
|
|
|
|
BlooMac
|
Освен ако не дублират постепенно, като останалото е на английски. Дано само ако дублират първия сериал за Скуби да си намерят по-изобретателен перводач, че там е пълно с игри на думи и лафове, които станаха на мат и маскара при Scooby-Doo Show и Scooby-Doo Movies.
Да, и това е вариант. Поляците и холандците имаха постепенна локализация.
|
|
|
|
Iordan
|
Във февруарските акценти на Boomerang се повтарят отново „Мистър Бийн“ и „Бъгс!“ (влачещи се от декември насам), затова не си направих труда да правя целите акценти. Телевизионната програма може да изтеглите от тук и тук.
|
|
|
|
|