TV81
|
Ох. Крайно време е за БГ дублаж на Boomerang. Ако не предвиждат локализация. по-добре Turner да спрат канала за България. Ако искат бизнес на БГ територия, трябва да дадат и те средства под формата на БГ превод
|
|
|
|
|
BlooMac
|
Чак да спират канала ми се струва прекалено, все пак има хора, които го гледат, дори да е на английски. Като не ти харесва да не е локализиран, не го гледай просто.
|
|
|
|
Iordan
|
Чак да спират канала ми се струва прекалено, все пак има хора, които го гледат, дори да е на английски. Като не ти харесва да не е локализиран, не го гледай просто.
Абсолютно. Малки сме, а на всичкото отгоре пиратството е голямо нещо у нас. Има една определяща дума и тя е „бизнес“.
|
|
|
|
9may
Guest
|
Абсолютно. Малки сме, а на всичкото отгоре пиратството е голямо нещо у нас. Има една определяща дума и тя е „бизнес“.
Какво от това че сме малки,то и Унгария е малка ама там има CN & Boom много преди да го локализират за нас
|
|
|
|
Iordan
|
Какво от това че сме малки,то и Унгария е малка ама там има CN & Boom много преди да го локализират за нас
Не съм запознат с вътрешната политика на Turner от 2002 г. Факт е, че унгарците си гледат CN на собствен език дори три години преди руснаците, даже си имат клон там. Но мога да ти кажа как Turner гледат на България в момента – малки сме и пиратството тук е голямо, това ми го е казвало вътрешно лице. Друго (по-висшо вътрешно лице) ми е казвало, че човекът, който се занимава с тези неща, въобще не се интересува от България. И от рейтингите на CN не са доволни, доколкото знам. Тъй че не се възмущавайте много-много от такива неща – ще бъде приоритетна руската реч в ефир и това е, компанията слабо се интересува от нашия пазар.
|
|
|
|
ktamara
|
Някой има ли представа каква точно е лицензията на Бумеранг? За Pay channel ли е или за basic cable?
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Няма ли да пуснат стари анимации? Знам,че са останали , но са малко.
|
|
|
|
BlooMac
|
Някой има ли представа каква точно е лицензията на Бумеранг? За Pay channel ли е или за basic cable?
В България е регистриран като „Кабел и сателит“, няма нещо по-конкретно. Всеки оператор сам си решава дали да е в стандартен или разширен пакет или изобщо да не го разпространява. Няма ли да пуснат стари анимации? Знам,че са останали , но са малко.
Нищо различно няма от това, което сме имали последните месеци.
|
|
|
|
9may
Guest
|
Не съм запознат с вътрешната политика на Turner от 2002 г. Факт е, че унгарците си гледат CN на собствен език дори три години преди руснаците, даже си имат клон там. Но мога да ти кажа как Turner гледат на България в момента – малки сме и пиратството тук е голямо, това ми го е казвало вътрешно лице. Друго (по-висшо вътрешно лице) ми е казвало, че човекът, който се занимава с тези неща, въобще не се интересува от България. И от рейтингите на CN не са доволни, доколкото знам. Тъй че не се възмущавайте много-много от такива неща – ще бъде приоритетна руската реч в ефир и това е, компанията слабо се интересува от нашия пазар.
За кой екип говориш за Европейския или Американския. Какъв е рейтинга на CN Bulgaria
|
|
|
|
Iordan
|
За кой екип говориш за Европейския или Американския.
Американски екип за нашия канал няма. Има два европейски екипа, отговарящи за CN РЮЕ – програмен отдел в Мюнхен и този в централата в Лондон, откъдето се излъчва.
|
|
|
|
9may
Guest
|
Американски екип за нашия канал няма. Има два европейски екипа, отговарящи за CN РЮЕ – програмен отдел в Мюнхен и този в централата в Лондон, откъдето се излъчва.
Въпросът ми е от кой отдел не са доволни от нашия канал,дали е от европейските отдели или от соственика на CN
|
|
|
|
Iordan
|
Въпросът ми е от кой отдел не са доволни от нашия канал,дали е от европейските отдели или от соственика на CN
Лондон.
|
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Дано стартира и в Гърция. А в Турция на английски или турски език ще се излъчва?
|
|
|
|
flaboyblast
|
Дано стартира и в Гърция. А в Турция на английски или турски език ще се излъчва?
В Гърция излъчват Африканския с гръцки дублаж, така че се зачита за гръцки.
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
В Гърция излъчват Африканския с гръцки дублаж, така че се зачита за гръцки.
Хм, не знаех, благодаря за отговора
|
|
|
|
9may
Guest
|
Ужас,сега и на Марс и Венера ще го пуснат,само при нас не го пускат на бг
|
|
|
|
tv-fen
Guest
|
Ужас,сега и на Марс и Венера ще го пуснат,само при нас не го пускат на бг
Дано да го пуснат и на български.
|
|
|
|
9may
Guest
|
Няма да ги пуснат по Boomerang. Европейските канали на Turner принципно имат политика, при която не излъчват един сериал едновременно по повече от един канал. Поне за разлика от доста страни, в България Boomerang е почти толкова разпространен, колкото Cartoon Network, дори да е на английски.
Но как Гъмбол в Англия се излъчвал през 2013г. по CN & Boomerang
|
|
|
|
BlooMac
|
Но как Гъмбол в Англия се излъчвал през 2013г. по CN & Boomerang
Явно е бил някакъв специален повод.
|
|
|