BG TV Talk
22 October 2019 06:51:43
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Кои чуждестранни ТВ канали трябва да...

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Кои чуждестранни ТВ канали трябва да...  (Read 145 times)
TV 81
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 723


« on: 03 June 2019 23:44:01 »

Кои чуждестранни ТВ канали искате да бъдат локализирани на български език ?

Смятам, че българския зрител е доста ощетен откъм разнообразие от качествени локализирани на български език чуждестранни канали. Според мен много добре би се отразило, ако в България стартират Paramount Comedy, Paramount Channel, Sy-fy Channel, Minimax, Comedy Central, H2, Spike, Sony Channel, DTX, E! Entertainment, BBC Earth, TNT.
И разбира се крайно време е да видим на български език Outdoor Channel, Jim Jam, Disney Junior, Boomerang, Baby TV, Extreme Sports Channel, FilmBox Arthouse, Discovery Showcase HD. Да се възстанови БГ превода на Chasse Ít peche. Превода на Fix&Foxi и Discovery Science да бъде на 100 % от програмната схема.
Ако имате някакви други предложения за старт на нови чуждестранни канали на български език, споделете в коментар. Смятам, че темата е интересна за посетителите във форума и като цяло за българските ТВ зрители.
Report Spam   Logged

alex2510
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 138


a.k.a. AleSla


WWW
« Reply #1 on: 04 June 2019 00:20:09 »

Смятам, че Viasat каналите трябва на 100% да бъдат локализирани за България, не само Viasat Explore. Auto Motor und Sport Channel също би могъл да бъде напълно локализиран за нашата страна, с български надписи и с български реклами. Иначе откъм дублаж се справят много добре.
Report Spam   Logged

#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи Shocked
TV 81
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 723


« Reply #2 on: 04 June 2019 00:32:24 »

Подкрепям коментара за дублиране на български език на всички Viasat канали. Много по - удобно е да се гледа телевизия с БГ дублаж. Трябва да стане като в Русия. 99% от чуждестранните канали там са с дублаж. Имат много малко канали със субтитри или буквално нямат такива.

За момента единствено National Geographic съм забелязал, че са се постарали да изписват всичко на екрана с български надписи + БГ дублаж (имена на интервюирани, имена на местоположение, заглавия на поредици и т. н.) и то от доста скоро. С тях зрителя буквално има усещането, че всички поредици са българско производство. И техните БГ дублажи разбира се са идеални.
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy