BG TV Talk
14 January 2025 11:47:14
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

БГ телевизия

Poll
Question: Трябва ли да има развлекателни предаваниn
Да - 17 (94.4%)
Не - 1 (5.6%)
Абсолютно не - 0 (0%)
Аз не гледам телевизия - 0 (0%)
Нямам отговор - 0 (0%)
Total Voters: 18

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: БГ телевизия  (Read 1290 times)
Roostersonair
Говорител

« on: 25 February 2022 15:53:54 »

По повод настоящите събития в момента, които се променят почти постоянно, бих искал да задам този въпрос към всички потребители във форума: Трябва ли да има развлекателни предавания по нашите телевизии във времена на криза?

Знам, че това е телевизионен форум, не политически, затова не ми се карайте, много ви моля! 😧
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

spike
Админ
Маниак

« Reply #1 on: 26 February 2022 15:10:04 »

По повод настоящите събития в момента, които се променят почти постоянно, бих искал да задам този въпрос към всички потребители във форума: Трябва ли да има развлекателни предавания по нашите телевизии във времена на криза?

Знам, че това е телевизионен форум, не политически, затова не ми се карайте, много ви моля! 😧
Естествено, че трябва да има развлекателни предавания, все пак настоящата война е между Русия и Украйна и по никакъв начин не засяга България. Ако ние бяхме активен участник в конфликта, тогава щяхме да сме в извънредно военно положение и щеше да е неуместно излъчването на развлекателни предавания.
Report Spam   Logged

studentmercedes454
Потребител
*

« Reply #2 on: 26 February 2022 19:21:18 »

Да разбира се.Омръзна ми само лоши новини и кадри от войната.
Report Spam   Logged
break
Зяпач
**

« Reply #3 on: 27 February 2022 11:05:53 »

На всички ни омръзна, но очевидно някои са на друго мнение.
Report Spam   Logged
alex2510
Зрител

a.k.a. AleSla

« Reply #4 on: 01 March 2022 02:12:33 »

А защо да ги няма развлекателните предавания? Нека си ги има. Това не е наша война. Разбирам перфектно, че имаме и българи в Украйна, но това съвсем не означава, че в поне 65% от времето, предвидено за новини и актуални предавания, да се говори за една война между 2 държави. Даже откакто се разрази конфликта в последните дни, почти не се говори за "короната", пък камо ли за други новини от България и света...
Добре е да сме информирани, но и другата важна функция на телевизията е и да ни забавлява. Ненужно е заради някакъв конфликт, в който ние не би трябвало да се месим, да се спират развлекателни програми от телевизиите.
Report Spam   Logged

#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи Shocked
My YouTube Channel
Linktree
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: